Ovako bi mogao da izgleda Mercedes C klase kabrio

Kabriolet verzija novog Mercedesa C klase fotografisana je više puta, ali je njena spoljašnjost uvek bila sakrivena “kamuflažnom” folijom. Ovog puta prenosimo nezvanični kompjuterski render koji otkriva moguć dizajn spoljašnjosti automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

11:19

Default images
Spekulativni render: worldcarfans.com

Nova Mercedesova C klasa već je postigla komercijalni uspeh a najavljena verzija sa otvorenim krovom obogatiće ponudu porodice ovog modela i doneti nove kupce nemačkom proizvođaču.

Iako dizajn kabrioleta već može da se nasluti na osnovu limuzinske verzije, od koje će biti preuzet prednji deo, nepoznanica je kako će izgledati zadnji deo automobila.

Mercedes za sada nije otkrio kada planira da predstavi novi model, ali bi to na osnovu nekih izveštaja moglo da se dogodi već na sajmu automobila u Frankfurtu, polovinom septembra.

Ni paleta motora ne bi trebalo da bude iznenađanje, jer će biti preuzeta od sedan i karavan varijante C klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: