Crno-beli svet: Specijalna serija Honde CR-V na popustu

Honda je za potencijalne kupce u Srbiji pripremila ograničen broj vozila iz specijalne edicije modela CR-V u crnoj i beloj boji, sa dodatnom opremom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 08.05.2015.

16:41

Default images
Foto: Ivan Miladinoviæ

Honda CR-V Black edition, uz standardne pakete opreme Comfort, Elegance, Lifestyle ili Executive, uključuje i sportsku prednju masku, oplatu prednjeg i zadnjeg branika, krovni spojler sa integrisanim stop svetlom, dodatke na pragovima i alu felne od 18 inča, sve u crnoj boji.

Honda CR-V White edition, osim po nijansi spoljašnjosti automobila, razlikuje se u dizajnu prednje maske i Silver alu felnama od 18 inča.

Ova specijalna verzija takođe uključuje oplatu prednjeg i zadnjeg branika, beli krovni spojler sa integrisanim stop svetlom i bočne pragove.
Foto: Ivan Miladinoviæ
Oba modela nude se u varijantama sa 2.0 litarskim benzinskim motorom koji proizvodi 155 ks i 2.2 litarskim dizelašem sa 150 "konja". Sve verzije imaju pogon na 4x4.

Honda CR-V Black edition košta od 28.100 evra, koliko treba izdvojiti za verziju sa Elegence paketom a najjeftiniji White edition model, sa opremom Comfort, može se nabaviti za 26.600 evra.
Foto: Ivan Miladinoviæ
Modeli iz Black&White edicije izloženi su u Honda salonu na Novom Beogradu i dostupni su za kupovinu odmah.

Specijalna ponuda važi za ograničenu količinu vozila sa lagera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: