Kako će izgledati osveženi Yaris?

Nakon tri godine koliko je treća generacija modela Toyota Yaris prisutna na tržištu, došlo je vreme za restilizaciju. Prva fotografija redizajniranog Yarisa stiže nam iz japanske brošure gde je ovaj model poznat pod imenom Vitz.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2014.

10:32

Default images

Iako se Toyota Vitz prodaje samo u Japanu i u nekim azijskim zemljama, i samim tim se razlikuje u pojedinim detaljima od evropske verzije, može se očekivati da slične novine vidimo i na restilizovanom Yarisu koji će se prodavati u Evropi. Za sada smo u prilici da se upoznamo samo sa stilskim promenama prednjeg dela vozila.

Na osnovu fotografije, novi Yaris imaće u okviru prednjeg branika veliku trapezoidnu masku hladnjaka, čiji smo oblik već mogli da vidimo na hibridnoj verziji ovog modela iz 2012. godine.

Gornji segment maske, koji se prostire između farova, biće dizajniran po ugledu na novi Auris, sa hromiranom lajsnom u sredini, a i sami farovi biće preoblikovani u odnosu na aktuelnu verziju Yarisa. Manje kozmetičke promene očekuju se i na zadnjem delu automobila, na braniku i stop svetlima.

Sudeći po tome da je Toyota već odštampala brošure za japansko tržište, uskoro možemo očekivati i prve zvaničen fotografije i tehničke detalje restilizovanog Yarisa.

Pročitajte više o Toyoti Yaris Hybrid.

Vozili smo Toyotu Yaris treće generacije.

Pročitajte o aktuelni, sniženim cenama Toyota modela u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: