Automobili

Utorak, 07.08.2012.

12:30

Mazdi Takeri nagrada za dizajn

Uoči svetske premijere Mazde 6 koja je zakazana za Sajam automobila u Moskvi krajem avgusta, koncept Takeri na kojem je bazirana nova ”šestica” dobio je priznanje za dizajn na takmičenju Automotive Brand Contest 2012.

Izvor: B92

Default images

Automotive Brand Contest 2012 (Takmičenje za najbolji automobilski brend 2012), sa žirijem sastavljenim od međunarodnih automobilskih novinara, proglasilo je koncept Takeri za pobednika u kategoriji “koncepti”. Nagrada će biti uručena na Salonu automobila u Parizu krajem septembra.

Takmičenje Automotive Brand Contest vodi Nemački savet za dizajn, organizacija osnovana 1953. godine, koja je jedna od vodećih za oblast dizajna. Ovo takmičenje za cilj ima prepoznavanje međunarodnih brendova i dizajna u pogledu njihove važnosti za dugotrajni razvoj brenda, i to u jedanaest kategorija.
Prvi put prikazana krajem 2011. na Salonu automobila u Tokiju, Mazda Takeri je jedan od prvih Mazdinih automobila sa novim dizajnerskim izrazom: KODO – duša pokreta.

Sedan sa četvoro vrata, nalik kupeu, nagovestio je izgled nove generacije Mazde6, čija se svetska premijera očekuje na Salonu automobila u Moskvi 29. avgusta.

Pročitajte o novoj Mazdi6.

Počela proizvodnja Mazde6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: