Automobili

Petak, 25.03.2011.

11:43

Novi KIA pro_cee'd od 9.990 evra

KIA je na Sajmu u izložbenom prostoru u Hali 4 premijerno prikazala novi pro_cee'd.

Izvor: B92

Default images

Prodaja novog automobila već je počela, a početna cena za benzinca je 9.990 evra.

Za taj novac dobija se pro_cee'd sa paketom opreme koja uključuje: 6 vazdušnih jastuka, ABS+EBD, servo upravljač podesiv po visini i dubini, klima uređaj, radio/cd/mp3 sa komandama na upravljaču, USB+AUX priključak, komande audio-sistema na upravljaču, putni računar i električni podizači stakala.

Za najjeftiniji dizel u paketu opreme LX Fresh potrebno izdvojiti 12.990 evra.
Novi model delo je dizajnera Petera Šrajvera, a iz ove kompanije nadaju se da će ovaj automobil "učvrstiti njene pozicije u C-segmentu".

"Savremena tehnologija osveženih benzinskih i dizel agregata nudi obilje snage i agresivne performanse uz nisku emisiju izduvnih gasova i potrošnju koja se kreće već od 4,2 litra na 100 km", ističu iz Kije.

Za sve modele važi sedmogodišnja garancija na kompletno vozilo. Ova garancija važi u svim evropskim zemljama, besplatna je i u potpunosti prenosiva na sve buduće vlasnike vozila.
Za ovogodišnji Sajam automobila KIA Auto je spremio sajamske cene svih svojih modela kao i nekoliko vidova finansiranja.

Pored novog pro_cee’d-a, svoje mesto na štandu našli su modeli cee’d, cee’d_sw, Venga, Soul, Sportage i Sorento. Boje „dostavnjaka“ braniće model K2900. Model cee’d sa benzincem zapremine 1,4 litra sa 90 KS može se kupiti po ceni od 10.690 evra, dok karavanska verzija košta 11.690 evra.

"Atraktivne cene ponuđene su i na ostalim modelima, a ukupni popusti kreću se i do 5.000 evra (u zavisnosti od modela i paketa opreme)", naglašavaju iz Kije.

Fotografije sa Sajma automobila u Beogradu pogledajte u našoj Galeriji

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: