VW Passat i Buba na Super Bowlu

U toku Super Bowl takmičenja, finalne utakmice i vrhunca američke fudbalske sezone, Volkswagen će predstaviti nove važne modele za američko tržište.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2011.

08:05

Default images

Volkswagen je kreirao dve reklame za Super Bowl, jedna je za Passat, a druga je sa siluetom nove Bube, čak i pre njenog zvaničnog lansiranja.

"Super Bowl je TV događaj sa najvećim brojem gledalaca na svetu, preko 100 miliona. Naša namera je da iskoristimo ovu priliku na predstavimo najnovije modele širokom auditorijumu", izjavio je Luca de Meo, direktor marketinga Grupe i direktor marketinga za Volkswagen Putnička vozila.



U šou programu Opre Vinfri, u novembru 2010. godine, premijerno je prikazana reklama sa siluetom nove Bube. "U svetu fantazije, buba je uvek u trci sa drugim bubama. Poređenje sa trkama automobila iz filmova nije slučajno. Na kraju Buba stiže prva na finiš, a njena silueta se transformiše u automobilsku", ističu iz VW-a.

U drugom spotu, ideja je preuzeta iz legendarnih "Ratova zvezda". U reklami se pojavljuje dečak u kostimu zlikovca Darta Vejdera koji vežba čarobnjačke veštine ispred kuće i iznenađen je reakcijom Passata. Ovu reklamu trenutno ima skoro 23 miliona pregleda na sajtu YouTube.



"Malo je prilika gde reklama može da privuče toliku pažnju kao na takmičenju Super Bowl. Originalnost naših reklama će doprineti tome da utakmice postanu nezaboravno TV iskustvo", rekao je de Meo, komentarišući značaj ovih reklamnih spotova.

Ovogodišnje aktivnosti vezane za Super Bowl su samo deo sveobuhvatne kampanje u priremi za američko lansiranje modela Passat i Buba. Pored ovih kampanja, planirane su i dalje aktivnosti u šou programima Opre Vinfri, na finalu Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA) i u sklopu NFL lige.

Novi Passat stigao je na naše tržište - saznajte više

Pročitajte više o američkom VW Passatu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: