Probna vožnja u servisu?

Snimak na kojem majstor Opelovog ovlašćenog servisa izvozi sportsku Corsu OPC na beogradske ulice i dostiže brzinu od 200km/h pojavio se na sajtu YouTube.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2009.

15:27

Default images

Da li ste razmišljali o tome šta se dešava sa vašim autom kada ga ostavite na servisu? Vlasnik jednog od retkih primeraka sportske Opel Corse OPC nije želeo da se bavi takvim stvarima već je u svoj auto ugradio malu kameru i GPS uređaj. Na taj način uvek je mogao da ima kontrolu nad svojim autom.



Snimak koji vam prenosimo napravljen je u junu 2009. godine i na njemu možete videti kako jedan od majstora iz ovlašćenog Opelovog servisa vrši test vožnju posle popravke klima uređaja tokom koje u okolini beogradskog aerodroma postiže brzinu od 200 km/h a na Bežanijskoj kosi 130km/h.

Tokom "test vožnje" duge 42 kilometra, vozač nije stavio sigurnosni pojas, razgovarao je telefonom dok je vozio 150km/h, preticao zaustavnom trakom i kupio slučajne prolaznike kako bi im demonstrirao zavidne performanse malog sportskog auta.

Ovo relativno poimanje tuđe imovine, poverenja kupaca, saobraćajnih propisa i poslovnih procedura zaslužuje najozbiljnije osude i reakciju saobraćajne policije.

U Opelovom predstavništvu rekli su nam da je vlasniku Corse ponuđen besplatan servis do daljeg, uz izvinjenje za nastali incident.

E sada tek dolazi holivudski obrt...

Vlasnik Corse OPC nije pristao na ponuđeno, već je zapretio da će ukoliko ne dobije na poklon Opel Antaru, klip objaviti na You Tube-u. Obzirom da je ovo bilo nemoguće učiniti, snimak je završio na sajtu.

Iz Opelovog predstavništva u Srbiji još smo dobili uverenja da se čini sve što je u njihovoj moći kako se ovakav incident ne bi ponovio ali na žalost ne mogu u svakom trenutku kontrolisati rad svih 14 dilerstava i njihovih zaposlenih u Srbiji, jer za njihov rad odgovaraju pre svih vlasnici istih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: