Automobili

Četvrtak, 31.01.2013.

16:39

Da li je ovo kabina nove S klase?

Na internetu su se pojavile fotografije za koje autor tvrdi da prikazuju enterijer novog Mercedesa S klase, koji će biti predstavljen tokom 2013. godine.

Izvor: B92

Default images

Fotografije su objavljene na sajtu AutoSpies.com i navodno predstavljaju unutrašnjost nove Mercedesove S klase. Iako su se na internetu i ranije pojavljivale "špijunske" fotografije nove S klase, ovde se prvi put jasno vide detalji enterijera automobila.

Komandnom tablom nove Mercedesove S klase po svemu sudeći dominiraće dva velika ekrana. Prvi se nalazi direktno ispred vozača i na njemu će se prikazivati informacije koje su primarne tokom vožnje, poput brzine, broja obrtaja, temperature rashladne tečnosti, nivoa goriva u rezervoaru, putnog kompjutera...

Drugi, centralno postavljeni displej, pripada Mercedesovom multimedijalnom sistemu.
Foto: AutoSpies.com
Umesto četvorokrakog, tu je sada dvokraki upravljač, a dosadašnji četvorougaoni ventilacioni otvori biće zamenjeni sa novim, okrugim.

Mercedesova S klasa zadržaće aplikacije od lakiranog drveta i analogni sat, koji će u skladu sa otvorima za ventilaciju takođe biti kružnog oblika.

Nova S klasa biće opremljena savremenim Mercedesovim tehnologijama, a između ostalog tu je i kamera koja pokriva opseg od 360 stepeni i koja na displeju prenosi sliku čitavog okruženja automobila.

Pročitajte o istoriji Mercedsove S klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: