Hrabrost ili ludost: Odbranila auto od lopova

Zahvaljujući brzoj i odlučnoj reakciji, pedesetdvogodišnja Britanka uspela je da preotme od lopova svoj praktično već ukradeni Audi Q3.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

12:25

Default images

Ako otvorite vrata i makar za trenutak izađete i udaljite se od automobila sa uključenim motorom, poslali ste lopovu pozivnicu da vam ga ukrade.

Deborah Smythe iz Oldama u Velikoj Britaniji napravila je klasičnu grešku kada je nakratko izašla iz svog Audija Q3 na jednom parkingu. Bilo je dovoljno desetak sekundi da se kradljivac koji je bio u blizini nađe za volanom.

Kada je izgledalo da će žena ostati bez svog vozila, dogodilo se nešto neočekivano, što je verovatno zbunilo i lopova i omelo ga u pokušaju krađe.

Deborah mu se suprotstavila, otvorila vrata automobila i nakon kraće borbe, tokom koje je rizikovala da bude pregažena, uspela da natera lopova da odustane i pobegne iz automobila.

Pokušaj krađe i hrabru reakciju žene snimila je sigurnosna kamera sa obližnje zgrade:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: