Metju Mekonahi reklamira Lincoln

Zvezda serije Pravi detektiv (True Detective) i dobitnik Oskara za ulogu u filmu Poslovni klub Dalas (Dallas Buyers Club) učestvovaće u promotivnoj kampanji za novi model američke marke Lincoln, krosover MKC.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

12:34

Default images

Američki glumac Metju Mekonahi, koji je poslednjih godina ostvario niz zapaženih filmskih uloga, privukao je i pažnju kompanije Lincoln koja je u junu počela prodaju svog novog modela MKC.

Ovaj automobil imao je premijeru na salonu u Los Anđelesu krajem 2013, a baziran je na istoj platformi kao i evropski Ford Kuga.

Mekonahi, koji ističe svoju ljubav prema vožnji, navodi da se za volanom oseća mnogo opuštenije nego kao putnik i da često uživa u dvodnevnoj vožnji automobilom od Holivuda do rodnog Teksasa, a Lincoln doživljava kao "autentični američki brend":



Metju Mekonahi je na određeni način povezan sa Lincolnom još od 2011. i filma Advokat na točkovima (Lincoln Lawyer).

U ovoj kriminalističkoj drami glumac tumači lik advokata koji kao svoju kancelariju koristi klasičnu limuzinu Lincoln Town Car iz osamdesetih godina 20. veka:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: