Sajam u Šangaju spustio rampu za razgolićene hostese

Organizatori salona automobila u Šangaju potvrdili su ranije najave da će ovogodišnji sajam proći bez oskudno obučenih devojaka na štandovima. Odlučeno je da se ulaz na sajam zabrani i deci, iz sigurnosnih razloga.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2015.

13:40

Default images

Početkom 2015. kineska vlada pokrenula je "kampanju protiv vulgarnosti" u toj zemlji, a organizatori sajma automobila u Šangaju odlučili su da daju svoj doprinos upristojavanju društva.

Izlagači su obavešteni da se na štandovima ne mogu nalaziti nepristojno obučene hostese, ali da je dozvoljeno prisustvo stručnih "konsultanata-prodavaca" koji posetiocima mogu da pruže potrebne informacije o automobilima.

Odluka o zabrani hostesa nije jedina kontroverza koja će pratiti ovogodišnji sajam u Šangaju.

Naime, organizator je najavio da ove godine ni deci neće biti dozvoljen ulaz na auto-salon iz, kako je rečeno, "bezbednosnih razloga".

Ova odluka nije obrazložena, a nije precizirano ni na koji se uzrast zabrana odnosi.

Sajam automobila u Šangaju održava se svake neparne godine, naizmenično sa salonom u Pekingu. Ovogodišnja manifestacija počinje 20. aprila i trajaće do 29. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: