Tata i sin: Ako ne mogu da pređem - pucam

Kamere na kontrolnim tablama u Rusiji su snimile sve i svašta i "napunile" YouTube i slične sajtove neverovatnim događajima, međutim pojavio se jedan snimak koji prevazilazi mnogo toga viđenog - snimak na kome čovek u pratnji deteta puca iz pištolja na vozilo koje ga nije pustilo da pređe preko pešačkog! Nadamo se da je u pitanju neka igračka.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 04.06.2013.

09:58

Default images

Na snimku se jasno vidi kako dva automobila stižu iz suprotnog pravca i ne daju prednost dvojici pešaka, nakon čega čovek zastaje na zebri držeći dete za ruku i ispaljuje hitac ka automobilima.

Nekoliko sekundi kasnije, dete i on najnormalnije prelaze pešački, a nisu se previše uzbudili ni svedoci ovog neverovatnog događaja.

Srećom, pištolj verovatno nije pravi, a nadamo se i da čovek preko ramena ima prebačen kišobran, a ne neki mač ili omanju pušku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: