Pobesneli vozač "audija A8" (VIDEO)

Vozači Audi automobila neće biti na boljem glasu zahvaljujući ovom snimku.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 28.05.2013.

03:02

Default images

Neverovatan scenario odvio se negde u Španiji - nakon što se za volanom svog audija A8 slupao i završio na metalnoj ogradi, ovaj čovek je odlučio da ne čeka pomoć na putu, već da se sam izbavi iz nezgodne situacije.

Očigledno van sebe od besa desetak minuta je išao napred-nazad, davao pun gas i dodatno uništavao automobil, povremeno izlazeći da ga udara (?!) pesnicama i nogama.

Nakon što je uz pomoć putnika otkinut branik, nesrećni automobil je konačno sišao sa ograde (oko 8:45 na snimku), ali se tu nije sve završilo, pa je vozač nastavio da udara svoje vozilo.

Da stvar bude još neverovatnija, uprkos neuravnoteženom ponašanju vozača, njegovi saputnici su ušli u atomobil, a vožnja je nastavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: