Zašto je Porsche 911 streljan?

Mislili smo da smo posle razbijanja Lamborghinija maljevima videli sve. Prešli smo se. Jedan vlasnik Porschea 911 dao je streljačkom vodu da mu izrešeta automobil. Saznajte zašto.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2011.

09:12

Default images

Šta ga je nagnalo da ovo učini? Naime, kada su mu u servisu rekli da će ga popravka motora i rashladnog sistema koštati oko 20.000 dolara, vlasnik Porschea rešio je da presudi svom automobilu.

Streljački vod bio je zadužen za egzekuciju. Slažemo se, tužno je gledati šta rade skupocenom automobilu.



Udruženje Commonwealth Second Amendment svim snagama se trudi da promeni zakonske okvire o posedovanju vatrenog oružja u saveznoj državi Massachusetts.

Ovaj Porsche 911 vlasnik je donirao u dobrotvorne svrhe pomenutoj organizaciji, pa je streljački vod odlučio da na njemu vežba, ali i da na taj način privuče pažnju i prikupi finansijska sredstva od ljubitelja oružja.



Kada se digla prašina zbog ovih snimaka, organizatori streljanja izjavili su da 911-ica nije mogla biti prodata iz delova.

Pogledajte kako je Kinez razbio svoj Lamborghini

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

13 h

Podeli: