Automobili

Četvrtak, 24.06.2010.

11:38

Masturbacija tokom vožnje

Vozači svašta rade za upravljačem svog automobila – telefoniraju, šalju SMS-ove, jedu, sređuju se, čačkaju nos, a ako je verovati poslednjem istraživanju koje dolazi s one strane Atlantika, velika većina njih i – masturbira!

Izvor: B92

Default images

Istraživanje medijske grupe Abrams, Herzog & Filippi sprovedeno na dve raskrsnice u New Yorku i Broward Countyju u Floridi, a zahvatilo je vozače čak 4.634 automobila.

Napravljeno je 12 sati video materijala i 340 fotografija koje nedvosmisleno potvrđuju kako vozači mlađi od 30 godina u 31 odsto slučajeva ruku kojom ne drže upravljač koriste za kontrolisanje iPoda, mobilnog telefona ili drugih mobilnih uređaja. Osam odsto vozača drži je na suvozačkom sedištu, jednako toliko njome podešava CD-radio uređaj, a najmanje 11 odsto vozača drži je na preponama i pomera.

"Možda smo otkrili vrlo važan uzrok saobraćajnih nesreća", pohvalio se lokalnim medijima jedan od nadzornika istraživanja Stuart Arnett.

Američka medijska grupa planira da iskoristi materijal za izradu dokumentarnog filma. Kako bi se izbegle neugodnosti i potencijalne tužbe zbog narušavanja privatnosti, planiraju na sve moguće načine da onemoguće identifikovanje (ne)srećnika snimljenih na delu.

Izvor - T-Portal

Šta je opasnije od prekoračenja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: