Galerija: Nova Opel Antara

Na evropsko tržište stigla je nova Opel Antara sa novim 2,2 CDTI turbo dizel motorom sa 163 KS ili 184 KS.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2011.

13:41

Default images

Svi motori prerađeni su u skladu sa Euro 5 standardima. U ponudi su dva stepena prenosa - ručni i automatski sa šest brzina.

Najnoviji dodatak "ispod haube" je novi 2,2 CDTI Turbo dizel motor sa 120 kW/163 KS ili sa 135 kW/184 KS.

Slabija verzija motora dostupna je kod pogona na prednjim i svim točkovima, kao i sa ručnim i automatskim menjačem sa šest brzina. Verzija od 184 KS takođe nudi izbor između ručne i automatske transmisije, dok je pogon na sva četiri točka standardan.

Tu je i 2,4-litarski četvorocilindrični motor od 125 kW/170 KS. Kao i kod dizel verzija, ovaj motor je ponuđen sa pogonom na prednjim ili na sva četiri točka, te sa ručnim ili automatskim 6-brzinskim menjačem.

Što se tiče izmena na spoljašnjosti, modifikovana su zadnja svetla, dodata su svetla za maglu sa hromiranim okvirima, prednja rešetka ima smeli logo, a tu su i opcione felne od 19 inča.

Prezentaciju za novu Antaru Opel je organizovao u Austriji. Tok prilikom predstavljena je i osvežena Corsa. Više o tome pročitajte ovde

Pogledajte fotografije nove Antare u našoj Galeriji

Pročitajte više o tehničkim karakteristikama nove Antare

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: