Život

Ponedeljak, 12.02.2024.

09:37

Reperka na Superboulu zapalila tribine: "Zasenila Tejlor Svift" FOTO

Protekle večeri, tokom 58. Superbola, reperka Isis Naja Gaston, poznatija kao Ajs Spajs, ostavila je publiku bez daha svojom pojavom.

Izvor: B92

Reperka na Superboulu zapalila tribine:
Foto: Profimedia

Na tribinama je sedela rame uz rame sa velikim svetskim zvezdama kao što su Ešli Avinjon, Tejlor Svift i Blejk Lajvli, ali njen izgled privukao veliku pažnju javnosti.

Na društvenim mrežama su se ubrzo pojavile slike, a zaključak je da je ona "ukrala šou" i zasenila Sviftovu Mišljenja su različita, ali Ajs Spajs, rođena 2000. godine, postala je jedna od najpoznatijih mladih zvezda zbog svoje muzike, izgleda i provokativnih objava na Instagramu.

Od malih nogu je volela hip-hop, a Niki Minaž joj je bila inspiracija.
Foto: Profimedia/ Charles Baus/CSM
Ajs Spajs je započela svoju muzičku karijeru 2023. godine s hitovima poput "Boy's Liar Pt. 2" sa Pink Pantres i pesme "Karma" sa Tejlor Svift.

Njeno prisustvo na Superbol tribinama zajedno sa drugim zvezdama dodatno je naglasilo njen status u svetu poznatih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: