Život

Utorak, 05.12.2023.

14:31

Džulija Roberts prvi put o smrti Metjua Perija

Glumica Džulija Roberts, inače, nekadašnja devojka nedavno preminulog glumca Metjua Perija, tek sada se oglasila o njegovoj smrti.

Izvor: B92

Džulija Roberts prvi put o smrti Metjua Perija
Foto: Profimedia

Ona je gostovala u emisiji "Entertainment Tonight", povodom promovisanja novog filma, a bila je između ostalog upitana i o Periju i njegovoj tragičnoj smrti.

"Iznenadna smrt bilo koga tako mladog razdire srce. Mislim da, znate, to nam samo pomaže da cenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način koliko god možemo", rekla je ona u emisiji "Entertainment Tonight".

Inače, oni su se upoznali prilikom njenog gostovanja u seriji Prijatelji, kada ju je Metju pozvao kako bi bar u jednoj epizodi postala deo njih.

Podsetimo, glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", preminuo je 29. oktobra, a pronađen je u beživotnom stanju u džakuziju u svom domu u Los Anđelesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: