Muž holivudske zvezde imao aferu sa 25-godišnjom ženom: "Zna da je napravio veliku grešku"

Navodna afera je "bila kratkog veka" i sada je "gotova", tvrdi magazin People, a Millepied je to nazvao "ogromnom greškom".

Život

Izvor: B92

Subota, 03.06.2023.

10:58

Muž holivudske zvezde imao aferu sa 25-godišnjom ženom:
Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

Poznata glumica Natali Portman i njen suprug, baletski igrač Benjamin Millepied, trenutno se bore da spasu svoj brak nakon što je ona otkrila da je imao aferu sa 25-godišnjom ženom, prenosi Page Six.

Par, koji se venčao 2012. godine, već se razveo prošle godine, ali je uspeo da prevaziđe probleme u vezi. Ali sada je njihov brak ponovo na klimavim nogama.

Nove fotografije snimljene u Francuskoj sugerišu da je Millepied provodio intimno vreme sa mladom klimatskom aktivistkinjom Kamilom Etjen.

"Natali i Ben nisu raskinuli i pokušavaju da reše stvari. Ben čini sve što može da natera Natali da mu oprosti. On voli nju i njihovu porodicu", otkrio je izvor za Page Six.

"Natali je veoma svesna privatnosti i njen najveći fokus trenutno je zaštita njihove dece“, dodao je izvor.

Čak i na snimanju Natalijinog predstojećeg filma, bila je javna tajna da su ona i Millepied imali bračnih problema. Na filmskom festivalu u Kanu ovog meseca pojavile su se i glasine da je njihov brak na tankom ledu. Slavni supružnici su poslednji put zajedno fotografisani u Francuskoj u maju, kada su objavljene i fotografije na kojima se ljube tokom večere.
Etjen, koja je prijateljica Grete Tunberg, snimila je seriju kratkih filmova o životnoj sredini i napisala knjigu "Za ekološki ustanak: prevazilaženje naše kolektivne nemoći”. Navodno ju je francuski Vanity Fair takođe proglasio jednom od "50 uspešnih Francuskinja u 2020. godini“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: