Bruka i sramota: Sopstvenoj ćerki naplaćuju kiriju, a cena je skandalozna

Roditelji Amerikanke objavili su na društvenim mrežama da traže od ćerke da im plaća mesečnu kiriju i odvaja novac za namirnice ako planira da nastavi da živi sa njima.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.05.2023.

15:08

Bruka i sramota: Sopstvenoj ćerki naplaćuju kiriju, a cena je skandalozna
Foto: Shutterstock/LumineImages

Prema njihovoj računici, to iznosi oko 300 dolara (oko 278 evra). Mnogi se pitaju da li je ovaj potez pravedan.

Erika i Kodi Arči iz Teksasa izazvali su žestoku debatu na internetu svojim potezom. Nakon što je završila školu, ćerka Kajli sada mora da plaća kiriju dok živi u njihovoj kući.

"200 dolara za iznajmljivanje, 300 dolara ako želi da pomogne oko namirnica“, rekao je Kodi u video-snimku objavljenom na TikToku.

Pitali su druge roditelje šta misle o toj ideji. Neki se slažu sa roditeljima, dok su drugi na društvenim mrežama otkrili da ne podržavaju tu ideju.

Važna životna lekcija

Mama Erika objašnjava kako su troškovi koje njima mora platiti ipak znatno manji u odnosu na to da sama iznajmi ili poseduje sopstveni stan.

Kći Klaj nije odlučila da ide na koledž nakon što je završila školu i umesto toga želela je nastaviti život kod kuće. Dakle, samo dve nedelje nakon što je završila školu, njeni su roditelji od nje tražili plaćanje prve stanarine.

“Želimo da je naučimo kako pravilno da postupa s novcem”, objašnjava Kodi svoj neobičan plan.

Uz stalno rastuće troškove života, za mnoge mlade dobra je opcija da duže žive sa roditeljima. Čak i ako deo stanarine treba platiti, život u sopstvenom stanu znatno je skuplji, navode nemački mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: