Vesti -

Napustila crkvu zbog Onli fansa: Manekenka sada zarađuje pravo bogatstvo FOTO

Nikole Mičel je napustila svoj konzervativni način života da bi radila kao model, a sada zarađuje bogatstvo od seksi snimaka koje objavljuje na Onli fansu.

Izvor: B92
Podeli

Naime, Nikol tvrdi da je napustila crkvu kako bi kreirala provokativan sadržaj za Onli fans, jer veruje da religija može da "kontroliše žene“.

Odrasla je u religioznoj porodici i uvek je težila da ima muža i decu - ali je tek kasnije u životu shvatila da je od same sebe skrivala tajnu.

Nikol sada zarađuje bogatstvo na sajtu za odrasle – ali najbolje od svega je to što joj je drago što je odbacila svoju restriktivnu prošlost.

Smela manekenka je rekla da joj je dosadilo kako se ženama tretiraju u religioznom okruženju i da se često osećala kao da ne može da bude svoja.

Ona opisuje svog bivšeg muža kao svog "prijatelja na putu" ka slobodi jer joj je pomogao da usvoji liberalnije gledište.

Obraćajući se ekskluzivno za Daily Star, Nikole je rekla: „Mislim da smo počeli na prilično suprotnim krajevima spektra. On je bio liberalan, ja konzervativna. On je bio slobodnih razmišljanja, ja sam bila duboko religiozna. I vremenom sam krenula u njegovom pravcu.", počela je da priča Nikol i dodaje:

"Ono što nisam shvatila je da se kretao u mom pravcu i vremenom smo se potpuno preokrenuli. Ja sam prešla od konzervativca do liberala, a on od liberala na konzervativca. Tokom godina sam dobila mnogo kritika zbog 'drastične promene', ali i moj bivši muž se isto toliko promenio. Njegova priča jednostavno nije javna."

Iako se više ne identifikuje kao religiozna, Nikole sebe i dalje smatra „duhovnom“.

Ona misli da crkva pogrešno shvata stvari kada je u pitanju seksualnost, i ima čvrst stav o tome kako su žene predstavljene.

Po njenom mišljenju, sistem je sklon kontroli i srećna je što se odvojila od njega.

"Stav crkve o seksualnosti je usvojen od patrijarhata koji se svodi na kontrolu. Kontrola žena, kontrola loze, kontrola drugih. To ima vrlo malo, ako uopšte ima veze, sa zadovoljstvom, pristankom, zadovoljstvom, slobodom izražavanja i razigranošću", objašnjava ona i dodaje.

"Nisam se odlučila na preokret sve dok nisam napunila 30 godina! Nisam znala šta je seksualna kompatibilnost sve do ranih 30-ih", zaključuje ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 133 idi na stranu