"Ne znam gde sam i šta se dešava" – Konstrakta se požalila nekoliko sati pred nastup u Torinu

Nekoliko sati pred nastup u drugom polufinalu Evrovizije Ana Đurić Konstrakta otkriva utiske iz Torina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2022.

16:26

Foto: EBU / Corinne Cumming

"Kad god legnem već u šest sati otvorim oči. Sinoć je bilo izvođenje za žiri, četiri sata sna - pršti. Pritisak postoji, postoji podrška u Srbiji i šire. Ima mala sitna presijica. Dobro je da je to bilo juče izvođenje za žiri. Imala sam malu borbu sa sobom, nisam znala gde sam i šta se dešava. Ovo je šou, koji čak bolje izgleda kada se gleda iz grin ruma", kaže Konstrakta.

Novak Đoković je odbio da joj plati 220.000 evra: Laura Pauzini blista na Evroviziji FOTO

Na konstataciju da je zvezda Torina, Konstrakta je rekla da joj se sad još više nabija presija.

"Izgleda da je to ta jednostavna koreografija i jednostavni pokreti što je primamljivo ljudima. Moram priznati da sam naišla na dosta dobro razumevanje novinara, koji poštuju ceo taj nastup", kaže pevačica.

Marko Kon zna kako je Konstrakti: "Biće teško, konkurencija ogromna" VIDEO

"Nemam rituale, bitno mi je da pred sam događaj budemo tu i da se zagrilmo i uživamo u tom izvođenju. Bela boja nam je legla u koncept, volim da ljudi to dožive na svoj način, meni to prija", izjavljuje Ana Đurić.

Pevačica napominje da joj je u porodici najvatreniji navijač Milan.

"On to prati baš detaljno, posmatra to intelektualno, mislim da je već postao ekspert. Ta podrška postoji. Ova Evrovizija nam je donela neku novu vrstu zabave", ističe Konstrakta.

Ovacije za Konstraktu – žiri je na njenoj strani; "Ništa ne može da je poremeti" VIDEO

Ona je istakla ko joj je favorit – Italija ili Ukrajina.

"Dosta su različite. Sviđa mi se od svake pomalo, od Ukrajine tema koja govori o mami, ona frula. Od Italije, produkcija. Ima pesama koje su interesantne", bila je iskrena Konstrakta.

Ako stigne, pročita komentare, iskrena je Konstrakta.

"Razmišljam na sledeći način, pesma i nastup nisu tipični evrovizijski. Ne znam da li ćemo u te tri minute uspeti da dođemo do njih. Ovo je nastup koji ili ukačiš ili si iz fazona, rizična je svakako pesma, jer nije klasična evrovizijska", kaže Ana Đurić za "Kurir".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: