"Stiven Sigal još više podržava Putina": Kruži snimak glumca sa navodne proslave u Moskvi VIDEO

Stiven Sigal je potvrdio svoju podršku Vladimiru Putinu i njegovim saveznicima na zabavi u Moskvi povodom njegovog 70. rođendana, piše "Independent".

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.04.2022.

09:19

Foto: Profimedia/Anton Novoderezhkin/TASS

Zvezda nekoliko holivudskih akcionih filmova navodno je prisustvovao večeri održanoj u njegovu čast u jednom restoranu u Moskvi u nedelju, 10. aprila. Prema pisanju "The Times", na pomenutom događaju bili su ruski voditelj državne televizije Vladimir Solovjov i ruska novinarka Margarita Simonjan, a oboje su stavljeni na listu sankcija EU kao odgovor na Putinov napad na Ukrajinu.

Stiven Sigal postao član ruske stranke

Na snimku koji kruži na Tviteru, Sigal, koji je ranije nazvao Putina "jednim od najvećih svetskih lidera", čuje se kako glumac sve u prostoriji naziva svojom porodicom i prijateljima.

Uz prevodioca pored sebe, Sigal je na engleskom dodao: "Volim vas sve i držimo se zajedno, i kada je gusto". Međutim, iako nije jasno da li je video nastao ove godine, "Independent" nastavlja da piše da "Sigalove pohvale Putinu stižu kada ruska invazija na Ukrajinu ulazi u šestu nedelju".

Podsetimo, glumac je u martu rekao za "Fox News Digital" da i Rusiju i Ukrajinu gleda kao na jednu porodicu.

"Putinov brat" Stiven Sigal konačno o Ukrajini - kruži njegova slika u uniformi

"Verujem da je to spoljni entitet koji troši ogromne sume novca na propagandu da bi isprovocirao da dve zemlje budu u međusobnom sukobu", rekao je tada Sigal, koga je Rusija 2018. imenovala za specijalnog izaslanika za poboljšanje veza sa SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: