Život

Sreda, 25.08.2021.

22:42

Ćerka Milana Gutovića objavila potresnu poruku: "Nisam spremna" FOTO

Od svog oca velikog glumca Milana Gutovića oprostila se njegova ćerka Milica.

Izvor: B92

Ćerka Milana Gutovića objavila potresnu poruku:
Screenshot/TV Prva

Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala da nije spremna za takav gubitak.

"Danas je preminuo moj otac Milan Gutović. Nisam spremna. Nemam reči prikladne za ovaj trenutak. Na neke gubitke nikada ne možemo biti spremni. Počivaj u miru", ovim rečima se od svog oca, glumačke legende večeras oprostila glumica i balerina Milica Gutović na svom profilu. Proslavljeni filmski, televizijski i pozorišni glumac, Milan Gutović, preminuo je danas u 75. godini.

Lane je pre dve nedelje primljen u bolnicu gde je bio na intenzivnoj nezi, a kasnije priključen i na kiseonik. Svi testovi na koronavirus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da je mogle da budu posledica ranije preležanog kovida 19.

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao. Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici.

Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen.

Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom.

Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Od Laneta se opraštaju kolege i prijatelji: "Bio je u svemu poseban, jedan jedini"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: