Veljko Ražnatović: "Spreman sam da rizikujem i prezime i čast i srpstvo..." VIDEO

Veljko Ražnatović rekao je da su mu brak i roditeljstvo promenili život, kao i da ga niko nije porazio u ringu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 09.05.2021.

13:20

Veljko Ražnatović:
Foto: Printscreen/Prva TV

Gostujući na Prvoj televiziji, Ražnatović je govorio o sovjoj bokserskoj karijeri i više puta napomenuo da nije poražen niti u amaterskom ni u profesionalnom ringu.

Naveo je da osećaj koji ima kada je u ringu ne može da se uporedi ni sa čim, kao i da mu se život promenio kada je dobio dete.

"Ja nema život više, treniram, živim sa ženom i detetom, ne izlazim iz kuće, stvarno sam ludak, živim sa 30 pasa", nasmejao se Veljko.

Brine ga što narod i dalje više zanima kako živi nego njegova sportska karijera, ali smatra da je svaki publiitet dobar publicitet. Takođe priznaje da tračevi ponekad izazove najgore u njemu, i da od paparacija nema mira. Ono što ga posebno pogađa su glasine da nameša svoje mečeve.

"Kao svaki muškarac brine me što mi ljudi govore da nameštam mečeve. To nije tačno i spreman sam da rizikujem sve, i prezime i čast i srpstvo ako lažem", naveo je on.

Naveo je da "poraz nikad nije bila opcija", ni kad je ulazio u prvi meč, ni kad je trenirao fudbal ili košarku ili igrao klikere.

"Ne bojim se ničega, samo Boga i poraza i nastojim da ostanem nepobeđen u ringu", rekao je Ražnatović za TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

287 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: