Hju Grant o "panici" zbog korone: "Hteo sam da pomirišem svaki kontejner"

Holivudski veteran Hju Grant još početkom godine preležao je koronavirus, ali tek pre nekoliko dana je prvi put javno govorio o svom iskustvu. Kako kaže, prvi simptom bilo je preveliko znojenje, a tada je kod njega i "nastupila panika".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2020.

14:18

Hju Grant o
Foto: Getty Images/Andreas Rentz

"Posle ovog simptoma, imao sam osećaj kao da su mi oči tri puta porasle. Kasnije sam imao i problema sa disanjem, izgledalo je kao da mi neki veliki čovek sedi na grudima", rekao je Grant, a prenosi Skaj njuz.

Nakon toga, izgubio je čulo mirisa i ukusa.

"Pokušao sam da pomirišem svaki cvet, svaki kontejner. Prskao sam parfem sebi u lice da bih video da li miriše. Ništa nisam osećao", objasnio je.

Njegova supruga takođe je bila zaražena, u isto vreme kad i on. Srećom, oboje su imali samo ove simptome i nemaju trajne posledice koje bi koronavirus mogao da ostavi.

"Testirao sam se pre mesec dana. Imam antitela i ponosan sam na njih", šaljivo je rekao glumac, dodavši kako ne veruje da postoje prevelike šanse da se uskoro ponovo zarazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: