Pevačica doživela strašan pad na koncertu: Obožavalac je poneo, pa pao preko nje VIDEO

Pevačica je poznata po tome što su njeni nastupi spektakularni.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.10.2019.

16:05

Pevačica doživela strašan pad na koncertu: Obožavalac je poneo, pa pao preko nje VIDEO
Foto: Gettyimages/Jean_Nelson

Ledi Gaga objavila je video-snimak na kome se vidi kako je pala na bini dok je izvodila scenski nastup u kome je učestvovao i jedan njen fan. Pad nije bio nimalo naivan, a nastup u Vegasu pošao je po zlu kada je ona pozvala jednog od fanova iz publike da joj se pridruži na sceni. Ona je obavila noge oko njega i u početku se činilo da on tako može da je nosi. Međutim, fan se sapleo i pao preko nje u publiku.
Gaga je ustala nakon pada, kao i njen fan, a osećala se dobro da nastavi dalje sa nastupom, piše Mari Kler (Mari Kler). Objavila je dve fotografije oporavka nakon peha koji je doživela.

"Rutina posle nastupa. Ledeno hladna kupka 5 do 10 minuta, a ne topla 20. Onda sledi kompresovano odelo sa ledom na 20 minuta“, napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: