Vojvotkinja doletela privatno u SAD: Zabava pred porođaj "nema cenu"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markli iznenadila je medije kada se pre nekoliko dana pojavila u Njujorku. Posle brojnih nagađanja, Megan je otkrila zašto je bila tamo.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2019.

21:09

Vojvotkinja doletela privatno u SAD: Zabava pred porođaj
Foto: Gettyimages

U pitanju je bila zabava pred rođenje njene bebe. Markli se u Britaniju vratila privatnim letom koji je platila Amal Kluni.

Mediji pišu da se Megan Markli vratila iz SAD privatnom avionom koji košta 43 miliona dolara, a koji su iznajmili Džordž i Amal Kluni. To je bio njihov poklon za vojvotkinju povom zabave pred rođenje deteta.
Foto: Gettyimages
Megan Markli je u Veliku Britaniju doputovala u četvrtak rano ujutru posle pet noći u Njujorku uz svoje prijateljice. Petonoćna zabava koštala ih je pola miliona dolara.

Ekipa se zabavljala u luksuznoj hotelskoj sobi koja košta 75.000 dolara za noć i smatraju je najskupljom u Americi. Zabavu su organizovale Serena Vilijams i Džesika Milroni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: