Prodavala nevinost na internetu zbog iPhonea 8

Tinejdžerka Ksjao Čen odlučila je da proda svoju nevinost kako bi "zaradila" za novi iPhone 8.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

21:30

Prodavala nevinost na internetu zbog iPhonea 8
Foto: Thinkstock

Svoju ponudu objavila je na jednom onlajn sajtu, a za nevinost tražila je 2.500 evra. Kada je stigla u hotelsku sobu, zatekla je četvoricu golih muškaraca. Ubrzo zatim pojavila se popularna blogerka i iz Pekinga, koja je zatražila da Čen ostave na miru.

Naime, ona je i organizovala ovaj susret kako bi devojku "naučila pameti". S obzirom na to da je objavu videla na internetu, pretvarala se da je sekretarica bogatog klijenta, pa ju je pozvala na razgovor.

Sve je tajno snimala, a na video-snimku se čuje kako devojka kaže da želi da proda nevinost da bi kupila iPhone 8, jer svi njeni prijatelji imaju taj telefon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: