Život

Petak, 04.02.2022.

16:57

Jelena i Novak Đoković ponovo zajedno nakon mesec dana FOTO

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ponovo je, posle mesec dana, u zagrljaju supruge Jelene, sa kojom boravi u Beogradu.

Izvor: B92, Blic

Jelena i Novak Đoković ponovo zajedno nakon mesec dana FOTO
Jelena i Novak 2016. godine, Foto: Profimedia

Nole i Jelena nisu se videli od 4. januara, kada je Đoković otputovao u Melburn na Australijan open, na kom ipak nije igrao, budući da je deportovan tik pred početak mečeva odlukom tamošnjih imigracionih vlasti.

Dok je Novak bio u pritvoru u Australiji, Jelena se nije javno oglašavala.

Jelene nigde nema, a Novak radikalno menja navike: Ovo će je zaboleti

On je po povratku iz Australije sleteo u Beograd, ali se u srpskoj prestonici nije zadržavao, već je odmah otišao u Crnu Goru.

Tamo je proveo neko vreme – bio je na Ostrogu, Žabljaku, u Pljevljima i Nikšiću, a pre nekoliko dana ponovo se vratio u Beograd.

Nadal izazvao bes na Tviteru: "Novak je pobednik, sramite se"

Nole i Jelena sada se ne odvajaju jedno od drugog, a danas su uživali na Adi Ciganliji. Njih su tokom šetnje zaustavljali Noletovi obožavaoci, sa kojima se on kao i uvek rado fotografisao, a Jelena je takođe bila odlično raspoložena i nije skidala osmeh

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: