Hrvati ipak ne mogu protiv šunda: "Srpska cajka" najslušanija u Hrvatskoj VIDEO

Dobro je poznato da se Hrvati bore protiv nastupa srpskih cajki među tamošnjom omladinom, ali po svemu sudeći borba napreduje mučno i sa slabim rezultatima. Možda su u Puli zabranili jedan planirani koncert, ali internet je slobodno mesto na kom Jutjub trending pokazuje da je pulska zabrana u kontradiktornosti sa onim što Hrvati zapravo žele da slušaju. A žele da slušaju Breskvicu i Teodoru.

Izvor: Milana Petkoviæ

Utorak, 28.03.2023.

09:58

Hrvati ipak ne mogu protiv šunda:
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Od ponedeljka je najslušanija pesma u Hrvatskoj upravo Teodorina i Breskvicina nova pesma pod nazivom "Drift", a njen tekst sadrži sve čega se borci protiv šunda gnušaju.

"Divljala sam, divljala, znam da kriva sam,
Gde god da sam bila, tu prašinu digla sam,
Moje pravo lice jako dobro krila sam,
Slomiću ti srce kao flašu Čivasa .

Hteo si me, hteo si da budem samo tvoja,
A tako te vozim, kao petsto konja,
Kleo si se, kleo si da ja sam dar od Boga,
Pa si se kajao zbog toga.

Gume troši drift, iza mene crni džip,
Oko tebe sve su zmije a ja najveća od svih,
Gume troši drift, a tako loš si ti tip,
Oko tebe sve su zmije a ja najveća od svih

Zmija najveća od svih,
Zmija najveća od svih...",
samo je deo teksta pomenute pesme, koja je, osim u Srbiji, i u Hrvatskoj za samo par sati postala najveći hit. "Drift" je za manje od dva dana skupio 900.000 pregleda, a zanimljivo je da se ispod nje nižu komentari oduševljenih Hrvata.

"Teodora je po meni najljepša i najkarizmaticnija djevojka na našim prostorima.Od dvadesete do dvadeset i treće je postigla da njene pjesme broje preko pedeset i sto milijuna pregleda kao i njen album.Spoj dviju prirodno prelijepih i talentiranih djevojaka.Pjesma je već hit.Bravo", samo je jedan od njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

179 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: