Baka Prase potvrdio: Odlučio sam, povlačim se FOTO

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, juče je objavio da je tokom noći njegov lokal brze hrane na Tošinom bunaru zapaljen, nakon što je na objekat bačen molotovljev koktel.

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2023.

17:52

Baka Prase potvrdio: Odlučio sam, povlačim se FOTO
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Pored lokala na Tošinom bunaru, Ilić poseduje još nekoliko lokala u Beogradu, a sada je ipak sve svoje pratioce na Instagramu obavestio o tome da se povlači iz posla sa brzom hranom.

"Odlučio sam da se povučem iz fast food posla. Prepustiću posao nekome, ali ja se više ovime baviti neću. Zbog mog imena, i zbog bolesti i zavisti nekih ljudi, neko je mogao da bude povređen, ili gore...", naveo je.

"Fast Food će promeniti ime i neće se više zvati 'Kod Bake'. Hvala na razumevanju", dodao je jutjuber u svojoj Instagram objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: