Mačka Tejlor Svift vredna je 91,5 miliona evra

Mačka pevačice Tejlor Svift ima novac o kom većina može samo da sanja, a čak nije ni prva na listi najbogatijih ljubimaca na svetu.

Izvor: index.hr

Četvrtak, 05.01.2023.

12:06

Mačka Tejlor Svift vredna je 91,5 miliona evra
Foto: Profimedia

Olivija Benson jedna je od ljubimica popularne pevačice i prava bogatašica, a njeno bogatstvo procenjuje se na 97 miliona dolara, piše časopis All About Cats.

Lista je napravljena na osnovu analitike Instagrama, a jedan od glavnih izvora njihovog bogatstva je popularnost na društvenim mrežama.

Međutim, kad je reč o Oliviji, u obzir je uzeto i učestvovanje u raznim projektima, poput učestovovanja u spotovima pevačice, a glumila je i u visokobudžetnim oglasima te ima sopstvenu liniju odeće.

Inače, Tejlor je Oliviju nazvala prema liku Mariske Hargitej iz serije Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve, a na turneji iz 2015. pustila je video u kom su prikazane Olivija i njena starija sestra Meredit

Ko je na prvom mestu?

Olivijino bogatstvo nadmašili su samo nemački ovčar Ganter VI, čija se vrednost procenjuje na 500 miliona dolara. Na drugom mestu našla se mačka Nala, Instagram zvezda čija je vrednost procenjena na 100 miliona dolara.

Na listi su se još našli i psi voditeljke Opre Vinfri, mačka Šupet pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda i štene Pontijak, ljubimac pokojne glumice Beti Vajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: