Tabu 0

02.03.2024.

10:17

Kontroverzna učesnica poznatog šoua otvorena za vezu sa ženom

Učesnica rijaliti emisije "Prave domaćice sa Beverli Hilsa", Kajl Ričards, u centru je pažnje američke javnosti zbog navodnog izvesnog raskida braka sa Maurisijom Umanskim.

Izvor: B92.net

Kontroverzna učesnica poznatog šoua otvorena za vezu sa ženom
Profimedia

Podeli:

Često se spekulisalo o tome da je u pojedinim rijalitijima bila na korak od zaljubljivanja u ženske učesnike, ali je nekako uspevala da se obuzda.

U emisiji kod voditelja Endija Koena Ričards je dobila škakljivo pitanje u vezi sa ovom temom.

"Promenila sam se. Odrasla sam u atmosferi gde je sve moralo da bude po knjigama i sve što te tvoja mama nauči, to je ono u šta moraš da misliš i veruješ. Ovih poslednjih godinu i po sam se promenila. Ne znam šta nosi budućnost. Veza sa ženom? Zašto ne bih rekla možda", odgovorila je Kajl.

U jednoj od ranijih emisija rijalitija čiji je deo, Kajl je otkrila da prolazi kroz transformaciju.

"Želim da budem što je moguće više otvorena, i biću, ali kada sve shvatim”, obećala je.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: