Tabu 13

10.04.2024.

19:30

Hirurg davao botoks u zamenu za seksualne usluge

Poznati britanski estetski hirurg Tidžion Ešo optužen je da je davao tretmane botoksa pacijentkinji u zamenu za seksualne usluge.

Izvor: Tanjug

Hirurg davao botoks u zamenu za seksualne usluge
Shutterstock/PeopleImages.com - Yuri A

Podeli:

Ešo, poznat po svojoj TV emisiji, rekao je pred Tribunalom praktičara medicinskih usluga (MPTS) da je imao neprilične emotivne odnose sa ženom, nazvanom "Pacijent A", ali ne i seksualne odnose, prenosi Bi-Bi-Si njuz.

MPTS je ipak zaključio da Ešo jeste 2021. godine u svojoj ordinaciji u Njukaslu pružao uslugu botoksa u zamenu za seksualne usluge, kao i da pacijentkinja nije bila ranjiva zbog njene profesije, odnosno kačenja eksplicitnih snimaka na platformi za odrasle "OnliFens".

Krajem aprila će MPTS zasedati da bi odlučio o tome da li će Ešo moći dalje da se bavi svojom profesijom.

Ešo je gostovao u jutarnjem programu ITV-a kako bi dao svoje medicinsko mišljenje i komentarisao diskusije o estetskoj hirurgiji.

Takođe je bio redovno konsultovan za serijal Body Fixers na Channel 4, koji se emitovao dve sezone 2016. i 2017. i pojavljivao se u segmentima BBC-jevog Morning Live do leta 2022.

Dr Ešo je osnivač klinike Ešo, koja ima ordinacije u Londonu, Liverpulu i Dubaiju, i ima veliki broj klijenata, među kojima su i poznate ličnosti.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: