Tabu 1

05.04.2024.

14:18

Imaju odnose uz svoje pesme, spavaju sa svinjama: Sve bizarnosti poznatih ličnosti

Iako svakodnevno čitate vesti o poznatima, neke bizarnosti iz njihovih života još uvek nisu poznate.

Izvor: Index.hr

Imaju odnose uz svoje pesme, spavaju sa svinjama: Sve bizarnosti poznatih ličnosti
Profimedia

Podeli:

Možda ponekad mislite da su njihovi životi puno drugačiji i glamurozniji od života prosečne osobe, ali i oni su samo ljudi od krvi i mesa, a neke stvari o njima mogle bi da vas iznenade. BuzzFeed je izdvojio neke zanimljive činjenice o poznatima koje vervoatno niste znali.

Otac Terensa Hauarda ubio čoveka pred njegovim očima

Kao dete, glumac Terans Hauard video je kako je njegov tata nasmrt izbo čoveka dok su bili u redu za fotografisanje s Deda Mrazom u jednoj robnoj kući. Terans je rekao da je muškarac, koji je takođe bio tamo sa svojom porodicom, uputio njegovom ocu rasistički komentar nakon što je mislio da se ovaj ugurao ispred njega u red. On je uhapšen i pred sudom je tvrdio da se radilo o samoodbrani, ali na kraju je osuđen za ubistvo iz nehata i proveo je jedanaest meseci u zatvoru.

Lejton Mister je majka rodila dok je služila kaznu u zatvoru

Glumica je jednom prilikom izjavila da je rođena u zatvoru. Naime, njena majka služila je kaznu jer je pomogla u krijumčarenju 544 kilograma trave s Jamajke. Mister je kasnije pojasnila da je njena majka rodila u bolnici pre nego što se vratila u zatvor. Glumičina tetka, koja je bila uhapšena s majkom, zapravo je pobegla iz zatvora i postala prva žena na listi 15 najtraženijih kriminalaca u SAD-u.

"Moja porodica ima ludu istoriju. Verovatno najluđu za koju sam ikad čula", kazala je glumica 2012. 

Džulija Roberts je odbegla nevesta, ali stvarno

Roberts, koja je glumila u filmu "Odbegla mlada", zaista je bila odbegla nevesta. Godine 1991., nekoliko dana pre nego što je trebala da se uda za Kifera Saderlanda, Roberts je otkazala venčanje. Umesto toga otišla je na sastanak sa Džejsonom Patrikom, koji je bio prijatelj sa Saderlandom, a zatim je pobegla s njim u Irsku.

Maraja Keri voli da pušta svoje pesme tokom seksa

Nik Kanon je više puta rekao da je Maraja Keri ponekad puštala svoju muziku kada bi imali odnose, posebno pesmu "Hero".

Bred Pit nosi svoju WC dasku na putovanja

Bred Pit na putovanja nosi spostvenu WC dasku. Nosi je u hotele i nepoznate kuće jer mu je inače odvratno da bude u tuđem kupatilu pošto ne zna ko ga je koristio pre njega. 

Kit Harington nije znao svoje puno ime do 11. godine

Kit Harington nije znao da se zove Kristofer sve do svoje 11. godine. Sve se promenilo kada je u školi morao da ispuni neki obrazac.

"Napisao sam Kit Harington jer su me tako zvali roditelji od prvog dana, ali jedan tip mi je prišao i rekao: 'Ne, zoveš se Kristofer.' Bio sam u šoku", rekao je. 

Džordž Kluni je spavao u krevetu sa svinjom

Kluni je imao svinju od 133 kilograma za kućnog ljubimca. Životinja se zvala Maks i spavala je s njim u krevetu. Kupio je svinju za svoju devojku Keli Preston, a zatim ju je zadržao nakon što su raskinuli. Kluni je bio jako vezan za svinju i jednom se našalio da će se udati za nju ako stane u venčanicu.

Glumica Fren Drešer misli da su joj vanzemaljci stavili čip u glavu

Fren Drešer je tvrdila da su je, dok je bila mlađa, oteli vanzemaljci koji su joj stavili čip u glavu te da se ista stvar dogodila njenom bivšem suprugu Peteru Marku Jakobsonu.

Osama bin Laden je bio opčinjen Vitni Hjuston

Spisateljica Kola Buf, koja je nekoliko meseci živela s Osamom bin Ladenom, tvrdi da je on bio lud za pevačicom Vitni Hjuston.

"Rekao je da žudi za njom iako je tvrdio da je njena muzika zlo. Govorio je da će jednog dana otputovati u Ameriku kako bi pokušao da dogovori sastanak sa superzvezdom", rekla je Bof.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: