Tabu 0

05.04.2024.

11:15

Otkrivena jeziva kuća strave puna crva i zatočenih životinja: Policajci zgroženi FOTO

Policajci su pronašli 49 životinja u kući "strave" na Long Ajlendu, a situaciju koju su zatekli proglasili su jednim od najgorih slučajeva gomilanja životinja koje su ikada videli.

Izvor: B92.net

Otkrivena jeziva kuća strave puna crva i zatočenih životinja: Policajci zgroženi FOTO
Shutterstock/Vladimir Mulder

Podeli:

Životinje su živele zarobljene u kavezu punom sopstvenog izmeta i urina u kući jedne starije sakupljačice na Long Ajlendu.

Policajci su primili zabrinjavajuće izveštaje od komšija da 79-godišnja L. H. muči pse u svom domu u Ronkonkomi. Nakon što su dobili nalog za pretres, istražitelji su ušli u kuću užasa kako bi pronašli 49 kućnih ljubimaca u kavezima širom prljave rezidencije, kao i hiljade crva i muva.

Uznemireni psi bili su zatočeni u kavezima punim izmeta i urina širom kuće, piše Daily Mail.

Neke od životinja su morale da budu hospitalizovane, a nekoliko kaveza je moralo da bude rasečeno. 

"Nije bilo sobe u kući koja nije imala kaveze sa psima u njima, uključujući kupatilo", rekao je Šef SPCA Ros Gros za The Post.

Uslovi unutar prljavog imanja bili su toliko loši da su istražitelji tamo teško disali. Kuća je osuđena, jer je grad odlučio da je dom toliko odvratan da nije za stanovanje.

U prljavoj kući pronađeno je i šest papagaja koji žive u odvratnim uslovima. Gros je rekao da su psi otkriveni u tako sumornom stanju da neko vreme neće biti spremni za udomljavanje.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: