Tabu 6

04.04.2024.

9:57

Seksualna radnica otkrila kako izgledaju njeni odnosi

Katija Kortez otkrila je zašto rad u seks industriji "dramatično" smanjuje vaš broj muškarca koji žele da budu sa njom.

Izvor: B92.net

Seksualna radnica otkrila kako izgledaju njeni odnosi
Shutterstock/MBLifestyle

Podeli:

Katija Kortez je pratnja visoke klase (poslovna pratnja) i tvrdi da je rad u seks industriji "dramatično" smanjio njene opcije za sastanke.

Ona ima više od 10.000 pratilaca na Instagramu, a zarađuje veliki novac u svojoj profesiji, ali nije joj lako da pronađe muškarca koji je dovoljno "siguran" da prihvati njenu situaciju.

"To dramatično smanjuje broj zabavljanja na mnogo načina jer nije naročito lako pronaći momka koji je dovoljno siguran da prihvati ovakvu dinamiku odnosa", rekla je ona za news.com.au.

Otkrila je da to što je finansijski nezavisna poslovna žena zastrašuje muškarce.

"Imam tri fakultetske diplome, profesionalnu licencu i više investicionih nekretnina. Nepotrebno je reći da sam uspešnija, obrazovanija i bogatija od većine muškaraca koje srećem“, objasnila je ona.

Ističe da situaciju još težom čini i njen seksualni rada, koji često zatvara romantčne mogućnosti.

"Izlazila sam sa nekoliko klijenata i muških seksualnih radnika koje nikada ne bih upoznala da nije bilo ove profesije. Nemam vremena ni želje za aplikacijama za sastanke ili izlaske u barove i slično, tako da uglavnom izlazim isključivo sa momcima koje upoznajem na poslu“, objasnila je ona.

Na kraju je otkrila da su muškarci koji najviše razumeju njen posao klijenti ili muški seksualni radnici.

"Očigledno, zato što shvataju da je to posao i iskusili su razliku između plaćenog seksa ili seksa sa kamerom u odnosu na rekreativni seks. Veoma je drugačije", ističe ona.

Otkrila je i da je njena seksualna karijera promenila način na koji gleda na veze i to znači da se odriče ideje monogamije.

"Mnogi moji klijenti imaju devojke i žene, a oni koji varaju svoje partnerke sa mnom često su poslednji muškarci koje biste očekivali. Takođe sam počela da uživam u raznolikosti, tako da mislim da je neka vrsta otvorene veze više ono što tražim u budućnosti", rekla je ona.

Osim toga, zna da je potpuno "moguće" pronaći nekoga kome njen seksualni rad ne smeta, pa odbija da se zadovolji sa manje.

"Moguće je naći nekoga ko bi se zabavljao sa seksualnim radnikom. Ne želim decu, tako da se ne osećam vezanom za biološki sat i zato sam srećana što sam strpljiva i verujem u proces. Osećam se kao da je moj budući muž negde tamo. Verovatno je trenutno oženjen, ali biće razveden", kaže Kortez za news.com.au.


 

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: