- Komentari -

Potraga za srodnom dušom ili seksom?

Mnogi danas češće posvećuju pažnju svojim pametnim telefonima nego ljudima oko sebe. Zato su često i sami. Ali u pronalaženju partnera upravo im mogu pomoći brojne aplikacije za telefone.

Autorke: Džoana Impi / Nevena Cukućan / Odg. urednik: Nemanja Rujević / dw.de
Pošaljite komentar
 1. Upoznati neku devojku
  (Slobodan, 13. januar 2019 09:11)

  # Link komentara

 2. Apsolutno se slažem sa komentarom niže. Neverovatna količina izopačenih, perverznih, nekulturnih, a pre svega teško (mentalno) bolesnih ljudi se može nači. Najgore od svega, je to što se radi o relativno mladim ljudima, 25-35 god., i onda se čudimo što smo tu gde jesmo. Sajt je za svako izbegavanje, a pored psihologa i psihijatra, mogla bi možda i policija da se uključi u ceo taj cirkus
  (jane doe, 19. septembar 2016 06:10)

  # Link komentara

 3. Тражим жену која воли страсног и романтичног мушкарца ,и воли одласке у природу.Имам викендицу близу језера и Београда,која само чека на нас . Спреман сам за везу.
  (Aleksandar-Aca, 6. jun 2016 22:09)

  # Link komentara

 4. Naravno da se ove aplikacije koriste isključivo zbog seksa. Ako i naleti neko ko traži vezu taj će ubrzo shvatiti da se nalazi na pogrešnom mestu. Svako ko je koristio Badoo ili neku sličnu aplikaciju zna da je moguće upoznati gomilu muškaraca ili žena (koji se najčešće kriju iza lažnih imena - ili zbog toga što su u braku ili zbog toga što se lažno predstavljaju u cilju uspostavljanja brzog i površnog kontakta), a tolika količina površnih kontakata nikako ne nudi kvalitet, već samo podstiče promiskuitet. Ima dosta i onih koji se lažno predstavljaju iz čiste dosade a u stvari i nemaju nameru da se upoznaju, već se samo igraju i doprinose opštem haosu. Svakodnevno posećivanje ovih sajtova stvara zavisnost koja se ispoljava kroz opsesivno proveravanje poruka sa chata i započinjanje konverzacije sa sve većim i većim brojem korisnika.
  Ko voli, nek izvoli.
   (Pera, 6. oktobar 2013 17:04)

  # Link komentara

 5. Tata,kako ste se ti i mama upoznali?
  Preko aplikacije sine.
  A tata kako ste ti i mama mene dobili?
  Isto priko aplikacije sine.
  (miro split, 6. oktobar 2013 15:30)

  # Link komentara

 6. Da li neko normalan traži "srodnu dušu" preko interneta? Ako ne možeš naći uživo, sigurno nećeš naći preko neta, gde svi glume onakve kakvi bi želeli da budu.. xD
  (Mare, 6. oktobar 2013 15:00)

  # Link komentara

 7. Ne znam za vas ljudi, ali ovo je meni apsurdno...
   (zss, 6. oktobar 2013 13:01)

  # Link komentara