Sreda, 25.09.2013.

16:45

Kakve žene traže milioneri?

Izvor: Huffington Post

Kakve žene traže milioneri? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Lapo Lapo

pre 10 godina

Ja nemam nista protiv "novih" zena, dok god one znaju sta hoce i ne mesaju uloge kako njima odgovara. Snazno podrzavam njihovu vecu ulogu u biznisu, nauci, politici, svuda gde su nepravedno zapostavljene. Muskarci i zene zato treba da nose breme porodice pola-pola, podjednako, pod istim uslovima, bez izgovora slabijeg ili jaceg pola, sa zenama u vojsci, na gradilistima, bez otvaranja vrata u kolima, restoranu, bez ikakvih kavaljerskih, polno-specificnih olaksica - jer smo isti.

Mare

pre 10 godina

@E pa sad

Samo si potvrdila sustinu teksta. Kazez da momci beže cim cuju čime se baviš i da zaradjujes mnogo. E pa ne beže oni zato sto se plaše, vec vrlo dobro znaju da ti gledas samo one sa istim zaradama i sto da se zamaraju sa tobom. A cak i da si jedna od 1% bogatasica kojima bogatsvo partnera nije bitno, ti momci to ne mogu znati a sad da toliko ulaze u tvoju psihu u jednom klubu nema se vremena.

Filozof

pre 10 godina

Ne znam bas koliko je nama bilzak taj mentalitet,jer pojam bogatasa tamo i ovde se dosta razlikuje.Osim nekoliko tajkuna,ovde ljudi koji imaju malo vise para od nas siromaha,ne mogu da se svrstaju u red bogatasa,nego recimo u neku srednju klasu.Tamo su bogati zaista bogati,od nekoliko stotina pa do nekoliko desetina milijardi.I onda ne cudi sto je takvo razmisljanje.Otac jedne od najpoznatijih americkih bogatasica u 20 veku,rekao joj je da nju nikada nece muskarci voleti zbog nje same nego zbog para koje ima.I onda je normalno da se ti brakovi zasnivaju na nekoj vrsti povezivanja kapitala.Muz i zena udruzuju "rad i sredstva",da ne bi pala u ruke nekom klosaru.Tamo je jako tesko doci do kapitala,tako da kad to uradite,ne raspolazete samo vi kapitalom,vec o tome brine "sira drustvena zajednica" odnosno odredjene strukture.A sto se muskaraca tice,moze se desiti pogotovo kad su u nekoj starijoj dobi da totalno posandrcaju,da ozene neku striptizetu ili tako neku igracicu,nizerazrednu glumicu,pa da posle citave armije advokata vode pravne bitke za bogatsvto.I u tim slucajevima ono nikad ne zavrsi u rukama naslednika i onoga kome je potrebno nego u rukama nekih mesetara,raznih agencija i posrednika,koji itekako znaju da koriste i raspolazu sa tako velikim novcem.

e pa sad

pre 10 godina

Ovo istrazivanje je vrlo jednostrano jer ne uzima u obzir drustvenu realnost.Polazim od licnog primera,ja radim odlican posao za odlicnu platu,moja drugarica takodje.Kad nam neko pridje pocne prica sta ko radi i kad mi kazemo,nijednog junaka vise posle ture pica...Ali zato kad smo jedno vece rekle da radimo u butiku,onda je prica vec znacajno drugacija.Zato moji muskarci...tisina.

psihologinja amater

pre 10 godina

@h
Naravno da sam psihologinja:) Ne misliš valjda da bi neki muškarac napisao bilo šta slično? Pa za 90% muškaraca žena može da bude ili njihovo malo pile (ukoliko ga zaljubljeno gleda, klima glavicom i "ljubi da prođe"), majka (sredstvo koje omogućuje Srbima da postoje kao nacija i stoga se slavi i veliča, besplatna kućna dostava, hemijsko i obično čišćenje- usisivač, veš mašina i šef kuhinje u jednom), ili kurva - žena koja se ponaša uglavnom kao i on sam i želi od života malo više od u**anih gaća i čarapa prosečne srpske bebice od 35 godina. Onda kreće pljuvanje, da žene hoće samo pare, a kad nalete na neku sa stavom kojoj nisu bitne pare, onda beže glavom bez obzira jer nisu sposobni da prihvate da neka osoba (još gle čuda žena) nije baš oduševljena time što oni suštinski mogu da joj ponude. Tada je još i feministička egoistička kurva jer zarad svog ličnog užitka odbija da se pretvori u kategoriju br. 2 majku - Srpkinju. A posebno su mi dragi kad se pozivaju na ljubav, naravno uvek onda kada treba sputati i ograničiti ženu da se, nedaj bože, slučajno ne ispostavi da je jača i sposobnija od njega. Onda idu komentari tipa hoću ženu a ne još jednog muškarca. Ma, što reče neko u komentarima znamo se mi dobro.
Inače, psihologinja me asocira na neku grinju, pa ne nokristim rodno senzitivan jezik.

Petar

pre 10 godina

Prvi kriterijum za izbor zene mi je bio izgled. Morala je da izgleda dobro (ne kao manekenka, ali prema nekim mojim kriterijumima lepote). Drugi kriterijum je sex. Ako ne valja, dzaba sto je lepa i privlacna, ne ide. Treci kriterijum je da s njom moze da se prica o raznim stvarima i da je dovoljno inteligentna da se ne stidim pored nje u drustvu. Zena koju sam ozenio je zadovoljila i cetvrti kriterijum, sa mnom deli vecinu vrednosti i pogleda na svet, novac, decu i zivot uopste. Novac mi ni u jednom trenutku nije bio bitna stavka jer se periodicno zaradjuje i trosi, pa kao takav nema nekakvu vrednost pri izboru partnera, vise utice na izbor banke i posla.

gordana

pre 10 godina

Verovatno sam zrela za lecenje jer ne mogu da prihvatim ovoliku izvitoperenost.Nemam zalihe para,nemam racune nemam nekretnine ali,nisam umisljena,ali odgovorno tvrdim da sam bogatija od mnogih bogatih zena,cast izuzetcima koje su postigle bogatstvo svojim talentom ,kreativnoscu ,radom ,Bogata sam bas zato sto nisam preokupirana laznim sjajem koji donosi,opet cast izuzetcima ,bogatstvo.A isto tako volim i luksuz i uzivanje u predelima koje nikada necu videti ,bez para.Ali bogatstvo bez zajednicke radosti je samo fasada koja je zamena za srecu.I zto muskarci birajte srcem i mozgom jer tada necete doziveti fiasko.A i zene-lisice.

leandrost

pre 10 godina

@Psiholog amater

Zapravo, zene nisu nikada krive... Samo nekako uvek moraju da imaju nekoga ko ce da ih muci mukama neprestanim i paklenim, uvek mora da postoji 'nanisanjeni' dezurni krivac, jer u suprotnom, moraju se suociti sa sobom.

Frojd

pre 10 godina

Da, muškarci, ta krhka i brižna bića, traže o kome će da brinu.. Traže siromašnu jer kod žene vole inferiornost, onda su potpuno dominantni i uživaju u ulozi Sulejmana Veličanstvenog. Muškarci vole kad žena nema ništa sem njih, zato žele da joj budu prvi, da uzme njihovo prezime i td. to se zove ŽELJA ZA DOMINACIJOM ili krhki ego. Ipak se mi znamo.

psiholog amater

pre 10 godina

Muškarci žele da se brinu/dele/daju LOL. Dajte, molim vas, pa u to ne veruju čak ni ovi šovinisti iz komentara. Naravno da nema tu nikakve brige već je stvar jedino i isključivo u KONTROLI. Razume se da to nije moguće ukoliko je žena ravna njemu, zato i traži (kupuje) nesrećnice iz Azije, istočne Evrope itd. gde je majka priroda naklonjena ženama, ali ne i društveni sistemi. A najbolje od svega je to što se muškarci lože da kao oni treba da štite svoju ženu (još strašnije je što se i žene lože na ovo), a ta ista žena ima 10 puta veće šanse da bude pretučena, silovana ili ubijena od svog partnera nego od nekog nepoznatog muškarca.
A to što bogate žene uglavnom traže muškarca u istoj kategoriji (ravnopravnog), to samo znači da im je u životu bilo dosta da budu majke svojoj deci pa nemaju nameru da "usvajaju" još jedno. Ili, još jednostavnije, žele da budu majke jedino svojoj deci i nikome više.

Obrad

pre 10 godina

Moderne zene su toliko zahtevne da muskarci beze glavnom bez obzira od njih. A svaka je potkovana kako da ga zavede i navede na ono sto ona hoce. Muskarci su bolji u mnogim stvarima, ali su odnosu na zene neuporedivo naivniji i lako ih je prevariti u svakom pogledu. Zenama su interesanti jedino oni koji ne padaju na njihove cari,neostljivi, samozaljublejni, koji ne zele da se vezu za jednu zenu. Na kraju su svi nesrecni. One se lepe za lose momke koje ne mogu da "zavrnu", a oni za lepe i prefrigane zene kojima nista ne znace.

Slanina

pre 10 godina

E moja torbice, takav zaključak najviše priželjkuju oni koji i iniciraju medijski proaktivan pristup u nečemu što je stvar vrlo ličnog intimnog života.

Peter

pre 10 godina

Zar vam treba istrazivanje da bi se prisetili da zene gledaju samo korist? Bezvezan tekst koji ne otkriva nista novo. Licno,kao muskarac, nikada ne bih pored sebe gledoa nekog zbog koristi, niti sekund. Neko kaze da su muskarci glupi,a ja bih rekao da je glupa ona osoba koja svoj zivot provede bez ljubavi i koristeci drugo ljudsko bice. U svojoj gluposti nisu ni svesni koliko je to protracen zivot.

Dragan Torbica

pre 10 godina

Nikakvo čudo, zato se normalan čovek ne ženi. Živiš u normalnoj zemlji, posećuješ bordele koji se redovno kontrolišu, obaviš ono na šta te teraju hormoni i teraš dalje. Ako si baš navalio da imaš decu - nađeš neku koja će da ti rodi za pare. Sve te priče o porodici, ljubavi, vernosti... su najobičnija budalaština u koju više niko i ne veruje.

bogata žena traži bogatog muškarca

pre 10 godina

Bogati muskarci traze zene bez finansijske zaleđine samo iz razloga što mogu nad njima da dominiraju, kontrolišu ih, demonstriraju im svoju moć i ucenjuju ih. I uglavnom ih tretiraju kao seksualne objekte koje mogu lako da zamene za novi model. Mučenica koja u potpunosti zavisi od takvog muškarca nema puno šta da se pita niti da donosi odluke od značaja za zajednicu. Muškarčeva reč je tu prva i poslednja. Što već ne mogu činiti sa ženama koje su ekonomski nezavisne, pri tome ne moraju biti neizostavno i bogate, ali barem da su stekle neko ime i reputaciju i da imaju neki imetak.

Voland

pre 10 godina

Žene su lepe i ja ih volim, volim kako mirišu, kako se kreću, kako su mazne, kako su nežne, kako su materijalisti, kako se oblače, kako se dure, kako dišu, kako su mekane, kako nisu ćelave, kako se smeju, kako spavaju, kako se bude, kako se ljube...

CruelaDeVil

pre 10 godina

To pokazuje koliko je tim zenama tesko zbog toga sto su morale da promene svoju "prirodu" i nesretnice su postale toliko proracunate da su zaboravile sta je ljubav vec sve gledaju kroz interes.

Izmanipulisani

pre 10 godina

Odlicna studija koja potvrdjuje moju davnasnju tezu - da su zene mnogo veci manipulatori i mnogo sebicnije od muskaraca. Sve te price kako su zene/majke brizne bla bla vise ne stoje. Danasnje zene nisu ono sto mislimo kad kazemo "zene" ili "majke". Definicija treba da se prilagodi.

Marko

pre 10 godina

Joj jedan u nizu dokaza da su muskarci male bebe za zene, i da su mnogo gluplji od zena. Opet kazem, ovo je samo jedan primer u milion primera.

Andrej

pre 10 godina

Svako polazi od sebe. Zene znaju kako se kalkulise i razmislja kad se ulazi u brak i ne zele da neko bude sa njima iz racuna, zele ljubav. Muskarci pak, ne zele kraj sebe mocnu zenu i bogatu zenu jer bi se kraj nje osecali inferiorno. Drugo, mnogo su naivniji od zena i misle da se zene udaju za nekog iskljucivo iz ljubavi. Za razliku od zena, muskarci se uglavnom zene iz ljubavi, dok su kod zena u igri i svi ostali faktori.

Izmanipulisani

pre 10 godina

Odlicna studija koja potvrdjuje moju davnasnju tezu - da su zene mnogo veci manipulatori i mnogo sebicnije od muskaraca. Sve te price kako su zene/majke brizne bla bla vise ne stoje. Danasnje zene nisu ono sto mislimo kad kazemo "zene" ili "majke". Definicija treba da se prilagodi.

Andrej

pre 10 godina

Svako polazi od sebe. Zene znaju kako se kalkulise i razmislja kad se ulazi u brak i ne zele da neko bude sa njima iz racuna, zele ljubav. Muskarci pak, ne zele kraj sebe mocnu zenu i bogatu zenu jer bi se kraj nje osecali inferiorno. Drugo, mnogo su naivniji od zena i misle da se zene udaju za nekog iskljucivo iz ljubavi. Za razliku od zena, muskarci se uglavnom zene iz ljubavi, dok su kod zena u igri i svi ostali faktori.

Voland

pre 10 godina

Žene su lepe i ja ih volim, volim kako mirišu, kako se kreću, kako su mazne, kako su nežne, kako su materijalisti, kako se oblače, kako se dure, kako dišu, kako su mekane, kako nisu ćelave, kako se smeju, kako spavaju, kako se bude, kako se ljube...

Marko

pre 10 godina

Joj jedan u nizu dokaza da su muskarci male bebe za zene, i da su mnogo gluplji od zena. Opet kazem, ovo je samo jedan primer u milion primera.

Peter

pre 10 godina

Zar vam treba istrazivanje da bi se prisetili da zene gledaju samo korist? Bezvezan tekst koji ne otkriva nista novo. Licno,kao muskarac, nikada ne bih pored sebe gledoa nekog zbog koristi, niti sekund. Neko kaze da su muskarci glupi,a ja bih rekao da je glupa ona osoba koja svoj zivot provede bez ljubavi i koristeci drugo ljudsko bice. U svojoj gluposti nisu ni svesni koliko je to protracen zivot.

Obrad

pre 10 godina

Moderne zene su toliko zahtevne da muskarci beze glavnom bez obzira od njih. A svaka je potkovana kako da ga zavede i navede na ono sto ona hoce. Muskarci su bolji u mnogim stvarima, ali su odnosu na zene neuporedivo naivniji i lako ih je prevariti u svakom pogledu. Zenama su interesanti jedino oni koji ne padaju na njihove cari,neostljivi, samozaljublejni, koji ne zele da se vezu za jednu zenu. Na kraju su svi nesrecni. One se lepe za lose momke koje ne mogu da "zavrnu", a oni za lepe i prefrigane zene kojima nista ne znace.

CruelaDeVil

pre 10 godina

To pokazuje koliko je tim zenama tesko zbog toga sto su morale da promene svoju "prirodu" i nesretnice su postale toliko proracunate da su zaboravile sta je ljubav vec sve gledaju kroz interes.

psiholog amater

pre 10 godina

Muškarci žele da se brinu/dele/daju LOL. Dajte, molim vas, pa u to ne veruju čak ni ovi šovinisti iz komentara. Naravno da nema tu nikakve brige već je stvar jedino i isključivo u KONTROLI. Razume se da to nije moguće ukoliko je žena ravna njemu, zato i traži (kupuje) nesrećnice iz Azije, istočne Evrope itd. gde je majka priroda naklonjena ženama, ali ne i društveni sistemi. A najbolje od svega je to što se muškarci lože da kao oni treba da štite svoju ženu (još strašnije je što se i žene lože na ovo), a ta ista žena ima 10 puta veće šanse da bude pretučena, silovana ili ubijena od svog partnera nego od nekog nepoznatog muškarca.
A to što bogate žene uglavnom traže muškarca u istoj kategoriji (ravnopravnog), to samo znači da im je u životu bilo dosta da budu majke svojoj deci pa nemaju nameru da "usvajaju" još jedno. Ili, još jednostavnije, žele da budu majke jedino svojoj deci i nikome više.

bogata žena traži bogatog muškarca

pre 10 godina

Bogati muskarci traze zene bez finansijske zaleđine samo iz razloga što mogu nad njima da dominiraju, kontrolišu ih, demonstriraju im svoju moć i ucenjuju ih. I uglavnom ih tretiraju kao seksualne objekte koje mogu lako da zamene za novi model. Mučenica koja u potpunosti zavisi od takvog muškarca nema puno šta da se pita niti da donosi odluke od značaja za zajednicu. Muškarčeva reč je tu prva i poslednja. Što već ne mogu činiti sa ženama koje su ekonomski nezavisne, pri tome ne moraju biti neizostavno i bogate, ali barem da su stekle neko ime i reputaciju i da imaju neki imetak.

Dragan Torbica

pre 10 godina

Nikakvo čudo, zato se normalan čovek ne ženi. Živiš u normalnoj zemlji, posećuješ bordele koji se redovno kontrolišu, obaviš ono na šta te teraju hormoni i teraš dalje. Ako si baš navalio da imaš decu - nađeš neku koja će da ti rodi za pare. Sve te priče o porodici, ljubavi, vernosti... su najobičnija budalaština u koju više niko i ne veruje.

Petar

pre 10 godina

Prvi kriterijum za izbor zene mi je bio izgled. Morala je da izgleda dobro (ne kao manekenka, ali prema nekim mojim kriterijumima lepote). Drugi kriterijum je sex. Ako ne valja, dzaba sto je lepa i privlacna, ne ide. Treci kriterijum je da s njom moze da se prica o raznim stvarima i da je dovoljno inteligentna da se ne stidim pored nje u drustvu. Zena koju sam ozenio je zadovoljila i cetvrti kriterijum, sa mnom deli vecinu vrednosti i pogleda na svet, novac, decu i zivot uopste. Novac mi ni u jednom trenutku nije bio bitna stavka jer se periodicno zaradjuje i trosi, pa kao takav nema nekakvu vrednost pri izboru partnera, vise utice na izbor banke i posla.

Frojd

pre 10 godina

Da, muškarci, ta krhka i brižna bića, traže o kome će da brinu.. Traže siromašnu jer kod žene vole inferiornost, onda su potpuno dominantni i uživaju u ulozi Sulejmana Veličanstvenog. Muškarci vole kad žena nema ništa sem njih, zato žele da joj budu prvi, da uzme njihovo prezime i td. to se zove ŽELJA ZA DOMINACIJOM ili krhki ego. Ipak se mi znamo.

Slanina

pre 10 godina

E moja torbice, takav zaključak najviše priželjkuju oni koji i iniciraju medijski proaktivan pristup u nečemu što je stvar vrlo ličnog intimnog života.

psihologinja amater

pre 10 godina

@h
Naravno da sam psihologinja:) Ne misliš valjda da bi neki muškarac napisao bilo šta slično? Pa za 90% muškaraca žena može da bude ili njihovo malo pile (ukoliko ga zaljubljeno gleda, klima glavicom i "ljubi da prođe"), majka (sredstvo koje omogućuje Srbima da postoje kao nacija i stoga se slavi i veliča, besplatna kućna dostava, hemijsko i obično čišćenje- usisivač, veš mašina i šef kuhinje u jednom), ili kurva - žena koja se ponaša uglavnom kao i on sam i želi od života malo više od u**anih gaća i čarapa prosečne srpske bebice od 35 godina. Onda kreće pljuvanje, da žene hoće samo pare, a kad nalete na neku sa stavom kojoj nisu bitne pare, onda beže glavom bez obzira jer nisu sposobni da prihvate da neka osoba (još gle čuda žena) nije baš oduševljena time što oni suštinski mogu da joj ponude. Tada je još i feministička egoistička kurva jer zarad svog ličnog užitka odbija da se pretvori u kategoriju br. 2 majku - Srpkinju. A posebno su mi dragi kad se pozivaju na ljubav, naravno uvek onda kada treba sputati i ograničiti ženu da se, nedaj bože, slučajno ne ispostavi da je jača i sposobnija od njega. Onda idu komentari tipa hoću ženu a ne još jednog muškarca. Ma, što reče neko u komentarima znamo se mi dobro.
Inače, psihologinja me asocira na neku grinju, pa ne nokristim rodno senzitivan jezik.

e pa sad

pre 10 godina

Ovo istrazivanje je vrlo jednostrano jer ne uzima u obzir drustvenu realnost.Polazim od licnog primera,ja radim odlican posao za odlicnu platu,moja drugarica takodje.Kad nam neko pridje pocne prica sta ko radi i kad mi kazemo,nijednog junaka vise posle ture pica...Ali zato kad smo jedno vece rekle da radimo u butiku,onda je prica vec znacajno drugacija.Zato moji muskarci...tisina.

Lapo Lapo

pre 10 godina

Ja nemam nista protiv "novih" zena, dok god one znaju sta hoce i ne mesaju uloge kako njima odgovara. Snazno podrzavam njihovu vecu ulogu u biznisu, nauci, politici, svuda gde su nepravedno zapostavljene. Muskarci i zene zato treba da nose breme porodice pola-pola, podjednako, pod istim uslovima, bez izgovora slabijeg ili jaceg pola, sa zenama u vojsci, na gradilistima, bez otvaranja vrata u kolima, restoranu, bez ikakvih kavaljerskih, polno-specificnih olaksica - jer smo isti.

Mare

pre 10 godina

@E pa sad

Samo si potvrdila sustinu teksta. Kazez da momci beže cim cuju čime se baviš i da zaradjujes mnogo. E pa ne beže oni zato sto se plaše, vec vrlo dobro znaju da ti gledas samo one sa istim zaradama i sto da se zamaraju sa tobom. A cak i da si jedna od 1% bogatasica kojima bogatsvo partnera nije bitno, ti momci to ne mogu znati a sad da toliko ulaze u tvoju psihu u jednom klubu nema se vremena.

gordana

pre 10 godina

Verovatno sam zrela za lecenje jer ne mogu da prihvatim ovoliku izvitoperenost.Nemam zalihe para,nemam racune nemam nekretnine ali,nisam umisljena,ali odgovorno tvrdim da sam bogatija od mnogih bogatih zena,cast izuzetcima koje su postigle bogatstvo svojim talentom ,kreativnoscu ,radom ,Bogata sam bas zato sto nisam preokupirana laznim sjajem koji donosi,opet cast izuzetcima ,bogatstvo.A isto tako volim i luksuz i uzivanje u predelima koje nikada necu videti ,bez para.Ali bogatstvo bez zajednicke radosti je samo fasada koja je zamena za srecu.I zto muskarci birajte srcem i mozgom jer tada necete doziveti fiasko.A i zene-lisice.

leandrost

pre 10 godina

@Psiholog amater

Zapravo, zene nisu nikada krive... Samo nekako uvek moraju da imaju nekoga ko ce da ih muci mukama neprestanim i paklenim, uvek mora da postoji 'nanisanjeni' dezurni krivac, jer u suprotnom, moraju se suociti sa sobom.

Filozof

pre 10 godina

Ne znam bas koliko je nama bilzak taj mentalitet,jer pojam bogatasa tamo i ovde se dosta razlikuje.Osim nekoliko tajkuna,ovde ljudi koji imaju malo vise para od nas siromaha,ne mogu da se svrstaju u red bogatasa,nego recimo u neku srednju klasu.Tamo su bogati zaista bogati,od nekoliko stotina pa do nekoliko desetina milijardi.I onda ne cudi sto je takvo razmisljanje.Otac jedne od najpoznatijih americkih bogatasica u 20 veku,rekao joj je da nju nikada nece muskarci voleti zbog nje same nego zbog para koje ima.I onda je normalno da se ti brakovi zasnivaju na nekoj vrsti povezivanja kapitala.Muz i zena udruzuju "rad i sredstva",da ne bi pala u ruke nekom klosaru.Tamo je jako tesko doci do kapitala,tako da kad to uradite,ne raspolazete samo vi kapitalom,vec o tome brine "sira drustvena zajednica" odnosno odredjene strukture.A sto se muskaraca tice,moze se desiti pogotovo kad su u nekoj starijoj dobi da totalno posandrcaju,da ozene neku striptizetu ili tako neku igracicu,nizerazrednu glumicu,pa da posle citave armije advokata vode pravne bitke za bogatsvto.I u tim slucajevima ono nikad ne zavrsi u rukama naslednika i onoga kome je potrebno nego u rukama nekih mesetara,raznih agencija i posrednika,koji itekako znaju da koriste i raspolazu sa tako velikim novcem.

Dragan Torbica

pre 10 godina

Nikakvo čudo, zato se normalan čovek ne ženi. Živiš u normalnoj zemlji, posećuješ bordele koji se redovno kontrolišu, obaviš ono na šta te teraju hormoni i teraš dalje. Ako si baš navalio da imaš decu - nađeš neku koja će da ti rodi za pare. Sve te priče o porodici, ljubavi, vernosti... su najobičnija budalaština u koju više niko i ne veruje.

psiholog amater

pre 10 godina

Muškarci žele da se brinu/dele/daju LOL. Dajte, molim vas, pa u to ne veruju čak ni ovi šovinisti iz komentara. Naravno da nema tu nikakve brige već je stvar jedino i isključivo u KONTROLI. Razume se da to nije moguće ukoliko je žena ravna njemu, zato i traži (kupuje) nesrećnice iz Azije, istočne Evrope itd. gde je majka priroda naklonjena ženama, ali ne i društveni sistemi. A najbolje od svega je to što se muškarci lože da kao oni treba da štite svoju ženu (još strašnije je što se i žene lože na ovo), a ta ista žena ima 10 puta veće šanse da bude pretučena, silovana ili ubijena od svog partnera nego od nekog nepoznatog muškarca.
A to što bogate žene uglavnom traže muškarca u istoj kategoriji (ravnopravnog), to samo znači da im je u životu bilo dosta da budu majke svojoj deci pa nemaju nameru da "usvajaju" još jedno. Ili, još jednostavnije, žele da budu majke jedino svojoj deci i nikome više.

bogata žena traži bogatog muškarca

pre 10 godina

Bogati muskarci traze zene bez finansijske zaleđine samo iz razloga što mogu nad njima da dominiraju, kontrolišu ih, demonstriraju im svoju moć i ucenjuju ih. I uglavnom ih tretiraju kao seksualne objekte koje mogu lako da zamene za novi model. Mučenica koja u potpunosti zavisi od takvog muškarca nema puno šta da se pita niti da donosi odluke od značaja za zajednicu. Muškarčeva reč je tu prva i poslednja. Što već ne mogu činiti sa ženama koje su ekonomski nezavisne, pri tome ne moraju biti neizostavno i bogate, ali barem da su stekle neko ime i reputaciju i da imaju neki imetak.

Izmanipulisani

pre 10 godina

Odlicna studija koja potvrdjuje moju davnasnju tezu - da su zene mnogo veci manipulatori i mnogo sebicnije od muskaraca. Sve te price kako su zene/majke brizne bla bla vise ne stoje. Danasnje zene nisu ono sto mislimo kad kazemo "zene" ili "majke". Definicija treba da se prilagodi.

Obrad

pre 10 godina

Moderne zene su toliko zahtevne da muskarci beze glavnom bez obzira od njih. A svaka je potkovana kako da ga zavede i navede na ono sto ona hoce. Muskarci su bolji u mnogim stvarima, ali su odnosu na zene neuporedivo naivniji i lako ih je prevariti u svakom pogledu. Zenama su interesanti jedino oni koji ne padaju na njihove cari,neostljivi, samozaljublejni, koji ne zele da se vezu za jednu zenu. Na kraju su svi nesrecni. One se lepe za lose momke koje ne mogu da "zavrnu", a oni za lepe i prefrigane zene kojima nista ne znace.

Andrej

pre 10 godina

Svako polazi od sebe. Zene znaju kako se kalkulise i razmislja kad se ulazi u brak i ne zele da neko bude sa njima iz racuna, zele ljubav. Muskarci pak, ne zele kraj sebe mocnu zenu i bogatu zenu jer bi se kraj nje osecali inferiorno. Drugo, mnogo su naivniji od zena i misle da se zene udaju za nekog iskljucivo iz ljubavi. Za razliku od zena, muskarci se uglavnom zene iz ljubavi, dok su kod zena u igri i svi ostali faktori.

Frojd

pre 10 godina

Da, muškarci, ta krhka i brižna bića, traže o kome će da brinu.. Traže siromašnu jer kod žene vole inferiornost, onda su potpuno dominantni i uživaju u ulozi Sulejmana Veličanstvenog. Muškarci vole kad žena nema ništa sem njih, zato žele da joj budu prvi, da uzme njihovo prezime i td. to se zove ŽELJA ZA DOMINACIJOM ili krhki ego. Ipak se mi znamo.

e pa sad

pre 10 godina

Ovo istrazivanje je vrlo jednostrano jer ne uzima u obzir drustvenu realnost.Polazim od licnog primera,ja radim odlican posao za odlicnu platu,moja drugarica takodje.Kad nam neko pridje pocne prica sta ko radi i kad mi kazemo,nijednog junaka vise posle ture pica...Ali zato kad smo jedno vece rekle da radimo u butiku,onda je prica vec znacajno drugacija.Zato moji muskarci...tisina.

CruelaDeVil

pre 10 godina

To pokazuje koliko je tim zenama tesko zbog toga sto su morale da promene svoju "prirodu" i nesretnice su postale toliko proracunate da su zaboravile sta je ljubav vec sve gledaju kroz interes.

psihologinja amater

pre 10 godina

@h
Naravno da sam psihologinja:) Ne misliš valjda da bi neki muškarac napisao bilo šta slično? Pa za 90% muškaraca žena može da bude ili njihovo malo pile (ukoliko ga zaljubljeno gleda, klima glavicom i "ljubi da prođe"), majka (sredstvo koje omogućuje Srbima da postoje kao nacija i stoga se slavi i veliča, besplatna kućna dostava, hemijsko i obično čišćenje- usisivač, veš mašina i šef kuhinje u jednom), ili kurva - žena koja se ponaša uglavnom kao i on sam i želi od života malo više od u**anih gaća i čarapa prosečne srpske bebice od 35 godina. Onda kreće pljuvanje, da žene hoće samo pare, a kad nalete na neku sa stavom kojoj nisu bitne pare, onda beže glavom bez obzira jer nisu sposobni da prihvate da neka osoba (još gle čuda žena) nije baš oduševljena time što oni suštinski mogu da joj ponude. Tada je još i feministička egoistička kurva jer zarad svog ličnog užitka odbija da se pretvori u kategoriju br. 2 majku - Srpkinju. A posebno su mi dragi kad se pozivaju na ljubav, naravno uvek onda kada treba sputati i ograničiti ženu da se, nedaj bože, slučajno ne ispostavi da je jača i sposobnija od njega. Onda idu komentari tipa hoću ženu a ne još jednog muškarca. Ma, što reče neko u komentarima znamo se mi dobro.
Inače, psihologinja me asocira na neku grinju, pa ne nokristim rodno senzitivan jezik.

Marko

pre 10 godina

Joj jedan u nizu dokaza da su muskarci male bebe za zene, i da su mnogo gluplji od zena. Opet kazem, ovo je samo jedan primer u milion primera.

Voland

pre 10 godina

Žene su lepe i ja ih volim, volim kako mirišu, kako se kreću, kako su mazne, kako su nežne, kako su materijalisti, kako se oblače, kako se dure, kako dišu, kako su mekane, kako nisu ćelave, kako se smeju, kako spavaju, kako se bude, kako se ljube...

Peter

pre 10 godina

Zar vam treba istrazivanje da bi se prisetili da zene gledaju samo korist? Bezvezan tekst koji ne otkriva nista novo. Licno,kao muskarac, nikada ne bih pored sebe gledoa nekog zbog koristi, niti sekund. Neko kaze da su muskarci glupi,a ja bih rekao da je glupa ona osoba koja svoj zivot provede bez ljubavi i koristeci drugo ljudsko bice. U svojoj gluposti nisu ni svesni koliko je to protracen zivot.

Mare

pre 10 godina

@E pa sad

Samo si potvrdila sustinu teksta. Kazez da momci beže cim cuju čime se baviš i da zaradjujes mnogo. E pa ne beže oni zato sto se plaše, vec vrlo dobro znaju da ti gledas samo one sa istim zaradama i sto da se zamaraju sa tobom. A cak i da si jedna od 1% bogatasica kojima bogatsvo partnera nije bitno, ti momci to ne mogu znati a sad da toliko ulaze u tvoju psihu u jednom klubu nema se vremena.

leandrost

pre 10 godina

@Psiholog amater

Zapravo, zene nisu nikada krive... Samo nekako uvek moraju da imaju nekoga ko ce da ih muci mukama neprestanim i paklenim, uvek mora da postoji 'nanisanjeni' dezurni krivac, jer u suprotnom, moraju se suociti sa sobom.

Petar

pre 10 godina

Prvi kriterijum za izbor zene mi je bio izgled. Morala je da izgleda dobro (ne kao manekenka, ali prema nekim mojim kriterijumima lepote). Drugi kriterijum je sex. Ako ne valja, dzaba sto je lepa i privlacna, ne ide. Treci kriterijum je da s njom moze da se prica o raznim stvarima i da je dovoljno inteligentna da se ne stidim pored nje u drustvu. Zena koju sam ozenio je zadovoljila i cetvrti kriterijum, sa mnom deli vecinu vrednosti i pogleda na svet, novac, decu i zivot uopste. Novac mi ni u jednom trenutku nije bio bitna stavka jer se periodicno zaradjuje i trosi, pa kao takav nema nekakvu vrednost pri izboru partnera, vise utice na izbor banke i posla.

gordana

pre 10 godina

Verovatno sam zrela za lecenje jer ne mogu da prihvatim ovoliku izvitoperenost.Nemam zalihe para,nemam racune nemam nekretnine ali,nisam umisljena,ali odgovorno tvrdim da sam bogatija od mnogih bogatih zena,cast izuzetcima koje su postigle bogatstvo svojim talentom ,kreativnoscu ,radom ,Bogata sam bas zato sto nisam preokupirana laznim sjajem koji donosi,opet cast izuzetcima ,bogatstvo.A isto tako volim i luksuz i uzivanje u predelima koje nikada necu videti ,bez para.Ali bogatstvo bez zajednicke radosti je samo fasada koja je zamena za srecu.I zto muskarci birajte srcem i mozgom jer tada necete doziveti fiasko.A i zene-lisice.

Slanina

pre 10 godina

E moja torbice, takav zaključak najviše priželjkuju oni koji i iniciraju medijski proaktivan pristup u nečemu što je stvar vrlo ličnog intimnog života.

Lapo Lapo

pre 10 godina

Ja nemam nista protiv "novih" zena, dok god one znaju sta hoce i ne mesaju uloge kako njima odgovara. Snazno podrzavam njihovu vecu ulogu u biznisu, nauci, politici, svuda gde su nepravedno zapostavljene. Muskarci i zene zato treba da nose breme porodice pola-pola, podjednako, pod istim uslovima, bez izgovora slabijeg ili jaceg pola, sa zenama u vojsci, na gradilistima, bez otvaranja vrata u kolima, restoranu, bez ikakvih kavaljerskih, polno-specificnih olaksica - jer smo isti.

Filozof

pre 10 godina

Ne znam bas koliko je nama bilzak taj mentalitet,jer pojam bogatasa tamo i ovde se dosta razlikuje.Osim nekoliko tajkuna,ovde ljudi koji imaju malo vise para od nas siromaha,ne mogu da se svrstaju u red bogatasa,nego recimo u neku srednju klasu.Tamo su bogati zaista bogati,od nekoliko stotina pa do nekoliko desetina milijardi.I onda ne cudi sto je takvo razmisljanje.Otac jedne od najpoznatijih americkih bogatasica u 20 veku,rekao joj je da nju nikada nece muskarci voleti zbog nje same nego zbog para koje ima.I onda je normalno da se ti brakovi zasnivaju na nekoj vrsti povezivanja kapitala.Muz i zena udruzuju "rad i sredstva",da ne bi pala u ruke nekom klosaru.Tamo je jako tesko doci do kapitala,tako da kad to uradite,ne raspolazete samo vi kapitalom,vec o tome brine "sira drustvena zajednica" odnosno odredjene strukture.A sto se muskaraca tice,moze se desiti pogotovo kad su u nekoj starijoj dobi da totalno posandrcaju,da ozene neku striptizetu ili tako neku igracicu,nizerazrednu glumicu,pa da posle citave armije advokata vode pravne bitke za bogatsvto.I u tim slucajevima ono nikad ne zavrsi u rukama naslednika i onoga kome je potrebno nego u rukama nekih mesetara,raznih agencija i posrednika,koji itekako znaju da koriste i raspolazu sa tako velikim novcem.