- Komentari -

Da li je u redu špijunirati partnera?

37 odsto žena izjavilo je da je savršeno u redu da špijuniraju svoje muškarce ukoliko posumnjaju da se možda ne ponaša kako treba.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Danijele, ne znam da li ćeš ovo videti ali znaj da te u potpunosti razumem i svaka čast - uradio si najbolju stvar.

  P.S. Veze treba prekidati - u korenu! - sa svim jadnim špijunima, nebitno da li je reč o ljubavi, prijateljstvu, poslu.
  (Blondie, 13. oktobar 2012 10:38)

  # Link komentara

 2. U pozorištu su se zadržli do kraja predstave da ne bi bili sumnjivi. Računali su ako ih neko prati odustaće zbog opere. Nisu znali da ima ljudi koji su spremni na sve.
  (nena, 11. oktobar 2012 07:28)

  # Link komentara

 3. P.S. JK „ Manijak “ i „ Ko ti to baje “, za zlatni presek situacije.
  (Madamme Mim, 20. septembar 2012 18:01)

  # Link komentara

 4. CECA i JK su velike podvižnice Ljubavi, tipične za naše vreme, ovde među nama. Uvek volim da citiram ove kraljice kada je prigoda.

  CECA " PAZI S KIME SPAVAŠ " obavezno slušanje!
  JK " .. kamen po kamen kažu palača, a tebe voli tvoja ... "
  (Ona a ne neka Druga, 12. septembar 2012 14:28)

  # Link komentara

 5. Licno ne volim da me iko "spijunira" bez obzira da li je partnerka u pitanju ili neka "sluzba".Nemam potrebu da ljudima drzim svecu niti da zavirujem u njihovu spavacu sobu,ne hranim dusu pricama o tudjem zivotu ili nesrecama,da bi neki svoj recimo isprazan ili jednostavan zivot ucinio "podnosljivijim" i lepsim,ili se tesio kako eto to svi rade,pa ni ja nisam "izuzetak".Veza se zasniva na poverenju, a verujte kad njega nema,tu prestaje svaka prica.Barem u vezi,ljubavi,braku, kako god,prevara se kad tad otkrije.Ne treba vam "tehnologija". Dovoljno mi je da pogledam u oci partnerku i da znam, na cemu sam.Pogled dosta toga i skriva i otkriva i ne samo pogled nego i ostale psihicke reakcije.Jednostavno prevara se vidi,to je jedan teret,ljubavni zlocin,sa kojim ne mogu svi da se nose lako.Nemojte mi reci da danasnje cure ne znaju kad ih neko prevari. Mozda ne znaju neke druge stvari,recimo kako se zvao prethodni kancelar Nemacke ili koji je glavni grad Estonije,ali za te "medjuljudske odnose" one su pravi eksperti.Cemu onda potreba za tim spijuniranjem? Ne znam, verovatno da bi dobili potvrdu toga sto sumnjaju, mozda ne veruju da ih partner/ka vara,pa u nekoj poslednjoj sansi ili nadi,zele da dobiju odgovarajuci odgovor.Cak i to nekako da progutam,ali mnogo mi je gore sto postoje partneri koji jedno to drugom rade, svesno ili ne pristaju na to uzajamno spijuniranje i jos se "hvale" sa tom farsom.
  (Zorzo, 10. septembar 2012 12:22)

  # Link komentara

 6. Jadne li su te koje spijuniraju ali same su izabrale:-)
  Svako zasluzi ono sto sto na kraju dobije!!!
  (Po zasluzi, 5. septembar 2012 23:51)

  # Link komentara

 7. @ E.T.
  Nisi prozvana, ali si pozvana... da spijuniramo zajedno? :)))
  (sale_bgd, 5. septembar 2012 13:30)

  # Link komentara

 8. sale_bgd, @

  Da li sam to ja prozvana? :D
  (E.T., 4. septembar 2012 12:55)

  # Link komentara

 9. Nek' je spijuniranje savrseno u redu, i moze da tvrdi svih 100% zena. Znam samo da sam kad sam provalio da me zena spijunira seo, napisao tuzbu za razvod braka, skoknuo do suda, sve tiho i laganica, pa onda razvod. Sada ne spijunira vise.
   (Danijel, 4. septembar 2012 07:39)

  # Link komentara

 10. Nije u redu, zadire u ljudska prava na slobodu kretanja.
  Ako ste na terenu straha i špijuniranja, ne bi trebalo ni da budete u vezi dok se ne sredite malo. Do tada nećete imati vezu, već uzajamno podilaženje strahu, uzajamno odricanje od slobode i podilaženje moći jedne osobe nad drugom.
  Kad prevazidjete strah i shvatite da je ljubav davanje uz poštovanje slobode ličnosti vašeg voljenog ili voljene, uvećaće se vaša sreća u ljubavi geometrijskom progresijom.
  Ja probala, nije lako, ali je pravo prosvetljenje!
   (Izbor, 3. septembar 2012 18:06)

  # Link komentara

 11. Ma možete da spijunirate koliko oćete,ja kad varam ja to radim profi..
   (Mile JNA, 3. septembar 2012 17:53)

  # Link komentara

 12. ja spijuniram po potrebi, a vi kako hocete :)))
  (muskarac, 3. septembar 2012 16:45)

  # Link komentara

 13. Apsolutno je u redu ukoliko sumnjate da vas laze/ vara. Cak je i pozeljno:) Ali ako niste hrabre da podneste istinu ne hvatajte se djavolje rabote.
  (Spijunka, 3. septembar 2012 16:05)

  # Link komentara

 14. "37 odsto žena izjavilo je da je savršeno u redu da špijuniraju svoje muškarce..."

  a 63 odsto žena je slagalo ;)
  (Herkul Poaro, 3. septembar 2012 15:01)

  # Link komentara

 15. Mislim da spijuniranje partnera nije u redu osim ako stvarno ne daje cudne signale, odnosno ako postoje opravdane sumnje da se nesto desava. u tom slucaju bi trebalo otvoreno razgovorom razresiti dileme, a u odsustvu istog "sumnjicavi partner" ima dve opcije: raskid ili spijunaza. u svakom slucaju su ljubav, iskrenost, poverenje i postovanje neophodni za prosperitetnu vezu, sve ostalo je mlacenje prazne slame, osudjeno na propast i ti to dobro znas, draga moja imenjakinjo ;)
  (sale_bgd, 3. septembar 2012 14:44)

  # Link komentara