Četvrtak, 21.10.2021.

11:52

Skandal sa Mikom Aleksićem joj je zasenio filmski debi: "Nisam ovako zamišljala..."

Izvor: B92

Skandal sa Mikom Aleksiæem joj je zasenio filmski debi: "Nisam ovako zamišljala..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Da

pre 2 godine

Znao sam da će biti ovoliko primitivnih, mizogenih komentara, jer pripadaju narodu koji je isti takav.
(Tursko vrednosno nasleđe, 21. oktobar 2021 18:03)
I onda su zapadnjaci na ceni zbog para i papira, ne slucajno sto su bolji ljudi i partneri i sve ostalo na to. Ovde citav zivot moras zenomrscu da dokazujes da si postena, ma bezi bre.

Jos jednom

pre 2 godine

"Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.
(Bljak, 21. oktobar 2021 17:53)"

1) Ako se dokaze da je napasnik, nek robija. Ali ovde nema dokaza!
2) Ta silovana Milena i njeni roditelji su poslali mladju cerku i sestru kod silovatelja. Napadajte njih, jer ne verujem da bi neko od komentatora ovde to isto uradio, posle silovanja. Mi se samo cudimo kako je mogla tako sta uciniti svojoj sestri i prijateljicama i ostalim ucenicama...cutati dok ne ostvari svoj cilj. U tome je problem!

NikolaBg

pre 2 godine

Naravno da ne podržavam nasilje među ženama, ali ako se dokaže nešto što nije tačno istragom i sudski, voleo bih da postoji isti zakon za sve, osuditi je 20 godina robije za lažno predstavljanje žrtve.

Japanski car

pre 2 godine

Žalim ove što se kao sa njom pronalaze... kao jadna, bravo hrabra devojko i sve ostalo...
Gospodo, bez dokaza, na osnovu rekla kazala, mogu i ja vas da optužim za šta god i da glumim žrtvu okolo...Pa jel vi stvarno mislite da to tako ide??? Kao što rekoh, žalosniji ste od nje.

Oporutunizam

pre 2 godine

Postavlja se pitanje gde su u celoj priči roditelji i zašto niko ne upire ni mali prst na roditelje. To je ono što je više nego zanimljivo.
Roditelji imućni. Deca iz bogatih porodica sa roditeljima fakultetski obrazovanim.
Da je ovo priča sa istim akterima i iz iste oblasti ali da je jedna iz siromašne i neugledno porodice gde se završila osnovna ili samo srednja škola i plata fabrička, a druga recimo da je iz neke ciganske mahale ali talentovana i prošla na prijemnom a lepa, sa okruženjem koje živi u kartosnkim kućama - e pitanje da li se i tada ne bi dirali roditelji, uopšte baš.

Znači, nazivane su devojčicama, ne čak ni tinejdžerkama a o tome da ih neko oslovi devojkama nije bilo ni govora, nego deca a pred punolestvom ili punoletna, u redu, neka je i tako, samo da li bi bilo isto da su iz nekih drugih porodica a da su uspele da upišu isti faks i da su bile kod istog privatnog učitelja koji je učio o životu i nešto o glumi, ali je bilo stvar prestiža biti kod njega, to je bilo "in" i pravilo razliku i među decom od malena, što je činjenica. Pravi razliku uvek i kada se poraste i napravi karijera uvek je bilo i sada je vrlo respekt, vrlo in, vrlo nobles, vrlo džet seterski da si bio u "grupi kod Mike". Mali buržujčići i oni koji su se snalazili i pozajmiljivali da bi bili tu, među elitičićima. Kad ono tamo, međutim - zapravo deca bez roditelja i još silovana i još roditelje baš briga - verovali deci, a ko još veruje deci i pita decu? Zanimljivo.

Imenjak

pre 2 godine

Podrska Ivi, hrabroj devojci koja je progovorila, ustala i uradila pravu stvar. Tuzna je zemlja u kojoj zivimo, u kojoj "ljudi" osudjuju zrtve a ne pocinioce, u kojoj se brani udbaski sticenik, silovatelj, zlo od coveka. Da li je moguce da se silovanje i seksualno zlostavljanje zena ovde tolerise, da se smatra normalnim maltene, da se zene kao zrtve okrivljuju a ne ti zlotvori? Ljudi, ima li ista gore od silovanja pobogu?! Dragoj Ivi sva moguca podrska, njenoj porodici i svima koji su sa prave i ispravne strane u ovom slucaju. Pitanje za ostale, ukljucujuci i ove sto komentarisu na ovu vest, hocete li se izviniti Ivi i Mileni kada udbas bude osudjen?

Bljak

pre 2 godine

Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.

Yeke

pre 2 godine

Cekaj, zar neko stvarno misli da ove devojke iz imucnih kuca zele da se promovisu na ovakav nacin?! Dajte, ko je ikad dobio nesto pozitivno od prijavljivanja zlostavljanja! Samo osudu, zatvorena vrata, optuzbe i prezir. Mislite da ove dve nisu znale sta ih ceka u javnosti? Zar bi iko normalan javno izlazio s tim i kompromitovao se? Kome to treba? Slava posle optuzbi? To jos niko nije docekao! Podrska devojkama.

Doca

pre 2 godine

Ovakve izjave će biti uvek pred svaku novu ulogu. Marketing je čudo. Iskrenija je od one što je sedam puta silovana i kasnije se družila sa istim. Iva je dobra i hrabra devojka.

Iva

pre 2 godine

Citam komentare i ne verujem. Da li ih pisu upravo zlostavljaci? A priori se ne veruje devojkama, a veruje se optuzenom?! I da, recimo, Milena Radulovic koja je sacekala da se afirmise i u inostranstvu da bi iznela optuzbe i koja je iz vrlo bogate porodice bas jedva ceka da se za njeno ime veze neki "skandal!" Svaka njoj cast sto je istupila. Nije to lako nigde, a kamoli u zemlji Srbiji.

Јабучило

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?
(basketas, 21. oktobar 2021 12:45)

Имаш ли ти оца, брата, сина?
Знаш ли колико има лажних оптужби?

Ok

pre 2 godine

Jedina cinjenica je da imas uloge tek posle tog skandala… moze kako hoce da se tumaci, to je samo cinjenica…
(ak47, 21. oktobar 2021 15:03)

Ovaj narod i zasluzuje da zivi u drustvu gde bez clanstva i veza malo sta moze da se ostvari. To su cinjenice.
Nema tu bas nikakve razlike. Hoces prodju negde, nesto uradi sta se trazi i bez kukanja kako nije fer, a kukaju svi svakodnevno.

Arcane Sanctuary

pre 2 godine

Pozdrav Iva, ja ti verujem i ne osuđujem te za istup u javnost, samo me zaniam jedno - zašto si dozvolila mlađoj sestri da ide u školu čoveka koji te je zlostavljao?

Narodna mudrost vs. radikalne feministkinje

pre 2 godine

Kroz iskustva nebrojenih generacija zena kroz ljudsku istoriju je nastala mudra izreka: posle j*** nema kajanja

Rale

pre 2 godine

Svi problemi i pocinju pogresnim izborom zanimanja..U proslom veku glumci i pevaci su se sahranjivali van groblja i pretezno o opstinskom trosku...Bili su u rangu najstarijeg zanata.

muskog sam roda

pre 2 godine

Oni koji joj prebacuju da ovo radi zbog slave jer nista nije u zivotu postigla, pogledajte na IMDB-u. Naravno da glumi puno radno vreme. Ja sam poznavao zrtvu. Njih je sramota, oni nose duboku bol, tugu i strah u sebi. Devojka sa ovim samo dobija samare glupih ljudi, a zasluzila je barem nasu neutralnu paznju. Aleksic ima istoriju zlostavljanja i ako se neko javi kao zrtva, onda joj dajte sansu i slusajte, i ako se pokaze da je tacno, podrzite je u tome. Ovo sto citam od pojedinaca je sramno.

Br52

pre 2 godine

To što je prošlo uspešno obuku kod instruktora čika mike može komotno u legiju stranca.Mogu da zamislim kako je samo bilo Nikoli Koju kao jednom od njegovih đaka.

A

pre 2 godine

Ne želi da bude poznata zbog Mike Aleksića, ali svaki put kada daje intervju govori o Miki Aleksiću. Pa da, to baš ima smisla... Ok, razumem da hoće da bude glumica, da joj je ovo prvi put da je dobila veliku pažnju medija i publike, bar sam ja prvi put čula i za nju i za Milenu Radulović zbog ove priče, ali stvarno je dosadno da već godinu dana cede ovu priču zbog slave, pogotovo ona. Stvarno se nadam da će sledeći put kada se pojavi u medijima promovisati neku seriju, film, predstavu, nešto što ima veze sa njenom profesijom i da će konačno početi da se dokazuje kao glumica.

kaokakao

pre 2 godine

Koliko sam upucen, djevojka nije nigdje napisala da je silovana ili bilo sta slicno, vec je zrtva ali niko ne zna cega. Radulovicka je rekla da je silovana, ali ova nije nista rekla, vec je samo zrtva. Mozda nisam upucen dobro.

teorija zavere

pre 2 godine

Sve ove "silovane" glumice šalju pogrešnu poruku da je OK prećutati, pa onda kroz 10-tak godina prijaviti silovanje. Silovanje se MORA prijaviti ODMAH. Dok postoje materijalni dokazi. Prijava deceniju kasnije daje mogućnost silovatelju da se izvuče, a da ne pominjamo koliko drugih osoba može da siluje za tih 10 godina! Recimo Milenu je Mika "silovao", a onda je dopustila da joj i mlađa sestra upiše školu kod "silovatelja". Da ponovim, silovanje treba ODMAH prijaviti.

Toma

pre 2 godine

Da se ne lažemo: da u Americi nije krenuo pokret Me Too i da nije postalo moderno pisati i pričati o tome, ne bi ti ništa prijavila. Ovako si na mala vrata rešila da postaneš poznata, pokupiš simpatije javnosti i eliminišeš konkurenciju.
Inače bi sedela, ćutala i čekala da se sudski proces završi, pa onda izašla u javnost sa presudom.

fo

pre 2 godine

Pa mozda zato sto je to jedino sto i znamo o tebi. Ne mislim nista lose, ali svakako nisi poznata, nemas se cime pohvaliti. Moje ime kad ukucas na guglu ne dobijes nista, i sta sad? Tako je kako je. Potrudi se pa promeni.

joja

pre 2 godine

Naivno sam se ponadao, naročito kod onog "otvoreno je govorila...". Ali, još jedan od izvesno stotina ovakvih napisa. U kojima ima ovoga ili onoga, ali nema sadržaja. Tako da... šta ga ja znam? Ona možda jeste otvoreno govorila, ali ja to ne znam. Ni gde, ni kako, ni šta, niti išta. Jedino što za sada znam to je da su devojke dobile stotine napisa, uglavnom ovakvih, i da su u medijima nekako i žrtve i heroine. Drugo što za sada znam to je da je optuženi bio (i još je) skoro godinu u zatvoru. I da je u tih stotine napisa on veliko zlo. Poslednje što znam je da nijedan od medija, koji su objavili ovakve napise, nije kontaktirao nikog od drugih učenika optuženog. A bilo ih je NEKOLIKO HILJADA.

Zaključak? Teško je sa glupanima poput mene. Iako su one žrtve i heroine a ovaj teško zlo, ipak teško to ide sa glupanima kao što sam ja.

Eto, i ja sam govorio otvoreno.

basketas

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?

fo

pre 2 godine

Pa mozda zato sto je to jedino sto i znamo o tebi. Ne mislim nista lose, ali svakako nisi poznata, nemas se cime pohvaliti. Moje ime kad ukucas na guglu ne dobijes nista, i sta sad? Tako je kako je. Potrudi se pa promeni.

Arcane Sanctuary

pre 2 godine

Pozdrav Iva, ja ti verujem i ne osuđujem te za istup u javnost, samo me zaniam jedno - zašto si dozvolila mlađoj sestri da ide u školu čoveka koji te je zlostavljao?

teorija zavere

pre 2 godine

Sve ove "silovane" glumice šalju pogrešnu poruku da je OK prećutati, pa onda kroz 10-tak godina prijaviti silovanje. Silovanje se MORA prijaviti ODMAH. Dok postoje materijalni dokazi. Prijava deceniju kasnije daje mogućnost silovatelju da se izvuče, a da ne pominjamo koliko drugih osoba može da siluje za tih 10 godina! Recimo Milenu je Mika "silovao", a onda je dopustila da joj i mlađa sestra upiše školu kod "silovatelja". Da ponovim, silovanje treba ODMAH prijaviti.

Narodna mudrost vs. radikalne feministkinje

pre 2 godine

Kroz iskustva nebrojenih generacija zena kroz ljudsku istoriju je nastala mudra izreka: posle j*** nema kajanja

Rale

pre 2 godine

Svi problemi i pocinju pogresnim izborom zanimanja..U proslom veku glumci i pevaci su se sahranjivali van groblja i pretezno o opstinskom trosku...Bili su u rangu najstarijeg zanata.

muskog sam roda

pre 2 godine

Oni koji joj prebacuju da ovo radi zbog slave jer nista nije u zivotu postigla, pogledajte na IMDB-u. Naravno da glumi puno radno vreme. Ja sam poznavao zrtvu. Njih je sramota, oni nose duboku bol, tugu i strah u sebi. Devojka sa ovim samo dobija samare glupih ljudi, a zasluzila je barem nasu neutralnu paznju. Aleksic ima istoriju zlostavljanja i ako se neko javi kao zrtva, onda joj dajte sansu i slusajte, i ako se pokaze da je tacno, podrzite je u tome. Ovo sto citam od pojedinaca je sramno.

kaokakao

pre 2 godine

Koliko sam upucen, djevojka nije nigdje napisala da je silovana ili bilo sta slicno, vec je zrtva ali niko ne zna cega. Radulovicka je rekla da je silovana, ali ova nije nista rekla, vec je samo zrtva. Mozda nisam upucen dobro.

A

pre 2 godine

Ne želi da bude poznata zbog Mike Aleksića, ali svaki put kada daje intervju govori o Miki Aleksiću. Pa da, to baš ima smisla... Ok, razumem da hoće da bude glumica, da joj je ovo prvi put da je dobila veliku pažnju medija i publike, bar sam ja prvi put čula i za nju i za Milenu Radulović zbog ove priče, ali stvarno je dosadno da već godinu dana cede ovu priču zbog slave, pogotovo ona. Stvarno se nadam da će sledeći put kada se pojavi u medijima promovisati neku seriju, film, predstavu, nešto što ima veze sa njenom profesijom i da će konačno početi da se dokazuje kao glumica.

Toma

pre 2 godine

Da se ne lažemo: da u Americi nije krenuo pokret Me Too i da nije postalo moderno pisati i pričati o tome, ne bi ti ništa prijavila. Ovako si na mala vrata rešila da postaneš poznata, pokupiš simpatije javnosti i eliminišeš konkurenciju.
Inače bi sedela, ćutala i čekala da se sudski proces završi, pa onda izašla u javnost sa presudom.

Јабучило

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?
(basketas, 21. oktobar 2021 12:45)

Имаш ли ти оца, брата, сина?
Знаш ли колико има лажних оптужби?

Yeke

pre 2 godine

Cekaj, zar neko stvarno misli da ove devojke iz imucnih kuca zele da se promovisu na ovakav nacin?! Dajte, ko je ikad dobio nesto pozitivno od prijavljivanja zlostavljanja! Samo osudu, zatvorena vrata, optuzbe i prezir. Mislite da ove dve nisu znale sta ih ceka u javnosti? Zar bi iko normalan javno izlazio s tim i kompromitovao se? Kome to treba? Slava posle optuzbi? To jos niko nije docekao! Podrska devojkama.

Jos jednom

pre 2 godine

"Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.
(Bljak, 21. oktobar 2021 17:53)"

1) Ako se dokaze da je napasnik, nek robija. Ali ovde nema dokaza!
2) Ta silovana Milena i njeni roditelji su poslali mladju cerku i sestru kod silovatelja. Napadajte njih, jer ne verujem da bi neko od komentatora ovde to isto uradio, posle silovanja. Mi se samo cudimo kako je mogla tako sta uciniti svojoj sestri i prijateljicama i ostalim ucenicama...cutati dok ne ostvari svoj cilj. U tome je problem!

NikolaBg

pre 2 godine

Naravno da ne podržavam nasilje među ženama, ali ako se dokaže nešto što nije tačno istragom i sudski, voleo bih da postoji isti zakon za sve, osuditi je 20 godina robije za lažno predstavljanje žrtve.

joja

pre 2 godine

Naivno sam se ponadao, naročito kod onog "otvoreno je govorila...". Ali, još jedan od izvesno stotina ovakvih napisa. U kojima ima ovoga ili onoga, ali nema sadržaja. Tako da... šta ga ja znam? Ona možda jeste otvoreno govorila, ali ja to ne znam. Ni gde, ni kako, ni šta, niti išta. Jedino što za sada znam to je da su devojke dobile stotine napisa, uglavnom ovakvih, i da su u medijima nekako i žrtve i heroine. Drugo što za sada znam to je da je optuženi bio (i još je) skoro godinu u zatvoru. I da je u tih stotine napisa on veliko zlo. Poslednje što znam je da nijedan od medija, koji su objavili ovakve napise, nije kontaktirao nikog od drugih učenika optuženog. A bilo ih je NEKOLIKO HILJADA.

Zaključak? Teško je sa glupanima poput mene. Iako su one žrtve i heroine a ovaj teško zlo, ipak teško to ide sa glupanima kao što sam ja.

Eto, i ja sam govorio otvoreno.

Iva

pre 2 godine

Citam komentare i ne verujem. Da li ih pisu upravo zlostavljaci? A priori se ne veruje devojkama, a veruje se optuzenom?! I da, recimo, Milena Radulovic koja je sacekala da se afirmise i u inostranstvu da bi iznela optuzbe i koja je iz vrlo bogate porodice bas jedva ceka da se za njeno ime veze neki "skandal!" Svaka njoj cast sto je istupila. Nije to lako nigde, a kamoli u zemlji Srbiji.

Imenjak

pre 2 godine

Podrska Ivi, hrabroj devojci koja je progovorila, ustala i uradila pravu stvar. Tuzna je zemlja u kojoj zivimo, u kojoj "ljudi" osudjuju zrtve a ne pocinioce, u kojoj se brani udbaski sticenik, silovatelj, zlo od coveka. Da li je moguce da se silovanje i seksualno zlostavljanje zena ovde tolerise, da se smatra normalnim maltene, da se zene kao zrtve okrivljuju a ne ti zlotvori? Ljudi, ima li ista gore od silovanja pobogu?! Dragoj Ivi sva moguca podrska, njenoj porodici i svima koji su sa prave i ispravne strane u ovom slucaju. Pitanje za ostale, ukljucujuci i ove sto komentarisu na ovu vest, hocete li se izviniti Ivi i Mileni kada udbas bude osudjen?

Japanski car

pre 2 godine

Žalim ove što se kao sa njom pronalaze... kao jadna, bravo hrabra devojko i sve ostalo...
Gospodo, bez dokaza, na osnovu rekla kazala, mogu i ja vas da optužim za šta god i da glumim žrtvu okolo...Pa jel vi stvarno mislite da to tako ide??? Kao što rekoh, žalosniji ste od nje.

Doca

pre 2 godine

Ovakve izjave će biti uvek pred svaku novu ulogu. Marketing je čudo. Iskrenija je od one što je sedam puta silovana i kasnije se družila sa istim. Iva je dobra i hrabra devojka.

Bljak

pre 2 godine

Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.

basketas

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?

Br52

pre 2 godine

To što je prošlo uspešno obuku kod instruktora čika mike može komotno u legiju stranca.Mogu da zamislim kako je samo bilo Nikoli Koju kao jednom od njegovih đaka.

Oporutunizam

pre 2 godine

Postavlja se pitanje gde su u celoj priči roditelji i zašto niko ne upire ni mali prst na roditelje. To je ono što je više nego zanimljivo.
Roditelji imućni. Deca iz bogatih porodica sa roditeljima fakultetski obrazovanim.
Da je ovo priča sa istim akterima i iz iste oblasti ali da je jedna iz siromašne i neugledno porodice gde se završila osnovna ili samo srednja škola i plata fabrička, a druga recimo da je iz neke ciganske mahale ali talentovana i prošla na prijemnom a lepa, sa okruženjem koje živi u kartosnkim kućama - e pitanje da li se i tada ne bi dirali roditelji, uopšte baš.

Znači, nazivane su devojčicama, ne čak ni tinejdžerkama a o tome da ih neko oslovi devojkama nije bilo ni govora, nego deca a pred punolestvom ili punoletna, u redu, neka je i tako, samo da li bi bilo isto da su iz nekih drugih porodica a da su uspele da upišu isti faks i da su bile kod istog privatnog učitelja koji je učio o životu i nešto o glumi, ali je bilo stvar prestiža biti kod njega, to je bilo "in" i pravilo razliku i među decom od malena, što je činjenica. Pravi razliku uvek i kada se poraste i napravi karijera uvek je bilo i sada je vrlo respekt, vrlo in, vrlo nobles, vrlo džet seterski da si bio u "grupi kod Mike". Mali buržujčići i oni koji su se snalazili i pozajmiljivali da bi bili tu, među elitičićima. Kad ono tamo, međutim - zapravo deca bez roditelja i još silovana i još roditelje baš briga - verovali deci, a ko još veruje deci i pita decu? Zanimljivo.

Ok

pre 2 godine

Jedina cinjenica je da imas uloge tek posle tog skandala… moze kako hoce da se tumaci, to je samo cinjenica…
(ak47, 21. oktobar 2021 15:03)

Ovaj narod i zasluzuje da zivi u drustvu gde bez clanstva i veza malo sta moze da se ostvari. To su cinjenice.
Nema tu bas nikakve razlike. Hoces prodju negde, nesto uradi sta se trazi i bez kukanja kako nije fer, a kukaju svi svakodnevno.

Da

pre 2 godine

Znao sam da će biti ovoliko primitivnih, mizogenih komentara, jer pripadaju narodu koji je isti takav.
(Tursko vrednosno nasleđe, 21. oktobar 2021 18:03)
I onda su zapadnjaci na ceni zbog para i papira, ne slucajno sto su bolji ljudi i partneri i sve ostalo na to. Ovde citav zivot moras zenomrscu da dokazujes da si postena, ma bezi bre.

fo

pre 2 godine

Pa mozda zato sto je to jedino sto i znamo o tebi. Ne mislim nista lose, ali svakako nisi poznata, nemas se cime pohvaliti. Moje ime kad ukucas na guglu ne dobijes nista, i sta sad? Tako je kako je. Potrudi se pa promeni.

Narodna mudrost vs. radikalne feministkinje

pre 2 godine

Kroz iskustva nebrojenih generacija zena kroz ljudsku istoriju je nastala mudra izreka: posle j*** nema kajanja

muskog sam roda

pre 2 godine

Oni koji joj prebacuju da ovo radi zbog slave jer nista nije u zivotu postigla, pogledajte na IMDB-u. Naravno da glumi puno radno vreme. Ja sam poznavao zrtvu. Njih je sramota, oni nose duboku bol, tugu i strah u sebi. Devojka sa ovim samo dobija samare glupih ljudi, a zasluzila je barem nasu neutralnu paznju. Aleksic ima istoriju zlostavljanja i ako se neko javi kao zrtva, onda joj dajte sansu i slusajte, i ako se pokaze da je tacno, podrzite je u tome. Ovo sto citam od pojedinaca je sramno.

Doca

pre 2 godine

Ovakve izjave će biti uvek pred svaku novu ulogu. Marketing je čudo. Iskrenija je od one što je sedam puta silovana i kasnije se družila sa istim. Iva je dobra i hrabra devojka.

Imenjak

pre 2 godine

Podrska Ivi, hrabroj devojci koja je progovorila, ustala i uradila pravu stvar. Tuzna je zemlja u kojoj zivimo, u kojoj "ljudi" osudjuju zrtve a ne pocinioce, u kojoj se brani udbaski sticenik, silovatelj, zlo od coveka. Da li je moguce da se silovanje i seksualno zlostavljanje zena ovde tolerise, da se smatra normalnim maltene, da se zene kao zrtve okrivljuju a ne ti zlotvori? Ljudi, ima li ista gore od silovanja pobogu?! Dragoj Ivi sva moguca podrska, njenoj porodici i svima koji su sa prave i ispravne strane u ovom slucaju. Pitanje za ostale, ukljucujuci i ove sto komentarisu na ovu vest, hocete li se izviniti Ivi i Mileni kada udbas bude osudjen?

basketas

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?

Bljak

pre 2 godine

Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.

Rale

pre 2 godine

Svi problemi i pocinju pogresnim izborom zanimanja..U proslom veku glumci i pevaci su se sahranjivali van groblja i pretezno o opstinskom trosku...Bili su u rangu najstarijeg zanata.

Yeke

pre 2 godine

Cekaj, zar neko stvarno misli da ove devojke iz imucnih kuca zele da se promovisu na ovakav nacin?! Dajte, ko je ikad dobio nesto pozitivno od prijavljivanja zlostavljanja! Samo osudu, zatvorena vrata, optuzbe i prezir. Mislite da ove dve nisu znale sta ih ceka u javnosti? Zar bi iko normalan javno izlazio s tim i kompromitovao se? Kome to treba? Slava posle optuzbi? To jos niko nije docekao! Podrska devojkama.

Iva

pre 2 godine

Citam komentare i ne verujem. Da li ih pisu upravo zlostavljaci? A priori se ne veruje devojkama, a veruje se optuzenom?! I da, recimo, Milena Radulovic koja je sacekala da se afirmise i u inostranstvu da bi iznela optuzbe i koja je iz vrlo bogate porodice bas jedva ceka da se za njeno ime veze neki "skandal!" Svaka njoj cast sto je istupila. Nije to lako nigde, a kamoli u zemlji Srbiji.

Toma

pre 2 godine

Da se ne lažemo: da u Americi nije krenuo pokret Me Too i da nije postalo moderno pisati i pričati o tome, ne bi ti ništa prijavila. Ovako si na mala vrata rešila da postaneš poznata, pokupiš simpatije javnosti i eliminišeš konkurenciju.
Inače bi sedela, ćutala i čekala da se sudski proces završi, pa onda izašla u javnost sa presudom.

A

pre 2 godine

Ne želi da bude poznata zbog Mike Aleksića, ali svaki put kada daje intervju govori o Miki Aleksiću. Pa da, to baš ima smisla... Ok, razumem da hoće da bude glumica, da joj je ovo prvi put da je dobila veliku pažnju medija i publike, bar sam ja prvi put čula i za nju i za Milenu Radulović zbog ove priče, ali stvarno je dosadno da već godinu dana cede ovu priču zbog slave, pogotovo ona. Stvarno se nadam da će sledeći put kada se pojavi u medijima promovisati neku seriju, film, predstavu, nešto što ima veze sa njenom profesijom i da će konačno početi da se dokazuje kao glumica.

teorija zavere

pre 2 godine

Sve ove "silovane" glumice šalju pogrešnu poruku da je OK prećutati, pa onda kroz 10-tak godina prijaviti silovanje. Silovanje se MORA prijaviti ODMAH. Dok postoje materijalni dokazi. Prijava deceniju kasnije daje mogućnost silovatelju da se izvuče, a da ne pominjamo koliko drugih osoba može da siluje za tih 10 godina! Recimo Milenu je Mika "silovao", a onda je dopustila da joj i mlađa sestra upiše školu kod "silovatelja". Da ponovim, silovanje treba ODMAH prijaviti.

Arcane Sanctuary

pre 2 godine

Pozdrav Iva, ja ti verujem i ne osuđujem te za istup u javnost, samo me zaniam jedno - zašto si dozvolila mlađoj sestri da ide u školu čoveka koji te je zlostavljao?

Јабучило

pre 2 godine

jakkal i fo, jel imate vas dvojica majke, sestre? da li znate da jedna od deset zena trpi nasilje u porodici. sta ako je to jedna od vasih?
(basketas, 21. oktobar 2021 12:45)

Имаш ли ти оца, брата, сина?
Знаш ли колико има лажних оптужби?

kaokakao

pre 2 godine

Koliko sam upucen, djevojka nije nigdje napisala da je silovana ili bilo sta slicno, vec je zrtva ali niko ne zna cega. Radulovicka je rekla da je silovana, ali ova nije nista rekla, vec je samo zrtva. Mozda nisam upucen dobro.

Br52

pre 2 godine

To što je prošlo uspešno obuku kod instruktora čika mike može komotno u legiju stranca.Mogu da zamislim kako je samo bilo Nikoli Koju kao jednom od njegovih đaka.

joja

pre 2 godine

Naivno sam se ponadao, naročito kod onog "otvoreno je govorila...". Ali, još jedan od izvesno stotina ovakvih napisa. U kojima ima ovoga ili onoga, ali nema sadržaja. Tako da... šta ga ja znam? Ona možda jeste otvoreno govorila, ali ja to ne znam. Ni gde, ni kako, ni šta, niti išta. Jedino što za sada znam to je da su devojke dobile stotine napisa, uglavnom ovakvih, i da su u medijima nekako i žrtve i heroine. Drugo što za sada znam to je da je optuženi bio (i još je) skoro godinu u zatvoru. I da je u tih stotine napisa on veliko zlo. Poslednje što znam je da nijedan od medija, koji su objavili ovakve napise, nije kontaktirao nikog od drugih učenika optuženog. A bilo ih je NEKOLIKO HILJADA.

Zaključak? Teško je sa glupanima poput mene. Iako su one žrtve i heroine a ovaj teško zlo, ipak teško to ide sa glupanima kao što sam ja.

Eto, i ja sam govorio otvoreno.

Da

pre 2 godine

Znao sam da će biti ovoliko primitivnih, mizogenih komentara, jer pripadaju narodu koji je isti takav.
(Tursko vrednosno nasleđe, 21. oktobar 2021 18:03)
I onda su zapadnjaci na ceni zbog para i papira, ne slucajno sto su bolji ljudi i partneri i sve ostalo na to. Ovde citav zivot moras zenomrscu da dokazujes da si postena, ma bezi bre.

Ok

pre 2 godine

Jedina cinjenica je da imas uloge tek posle tog skandala… moze kako hoce da se tumaci, to je samo cinjenica…
(ak47, 21. oktobar 2021 15:03)

Ovaj narod i zasluzuje da zivi u drustvu gde bez clanstva i veza malo sta moze da se ostvari. To su cinjenice.
Nema tu bas nikakve razlike. Hoces prodju negde, nesto uradi sta se trazi i bez kukanja kako nije fer, a kukaju svi svakodnevno.

Japanski car

pre 2 godine

Žalim ove što se kao sa njom pronalaze... kao jadna, bravo hrabra devojko i sve ostalo...
Gospodo, bez dokaza, na osnovu rekla kazala, mogu i ja vas da optužim za šta god i da glumim žrtvu okolo...Pa jel vi stvarno mislite da to tako ide??? Kao što rekoh, žalosniji ste od nje.

NikolaBg

pre 2 godine

Naravno da ne podržavam nasilje među ženama, ali ako se dokaže nešto što nije tačno istragom i sudski, voleo bih da postoji isti zakon za sve, osuditi je 20 godina robije za lažno predstavljanje žrtve.

Jos jednom

pre 2 godine

"Svaka cast. A napasnika ceka fina robijica svakako. Pravda je spora, ali dostizna. Pravi primer seksualnog predatora. Ovi sto ga brane neka puste svoje sestre, majke i cerke pored njega slobodno. Sram vas bilo.
(Bljak, 21. oktobar 2021 17:53)"

1) Ako se dokaze da je napasnik, nek robija. Ali ovde nema dokaza!
2) Ta silovana Milena i njeni roditelji su poslali mladju cerku i sestru kod silovatelja. Napadajte njih, jer ne verujem da bi neko od komentatora ovde to isto uradio, posle silovanja. Mi se samo cudimo kako je mogla tako sta uciniti svojoj sestri i prijateljicama i ostalim ucenicama...cutati dok ne ostvari svoj cilj. U tome je problem!

Oporutunizam

pre 2 godine

Postavlja se pitanje gde su u celoj priči roditelji i zašto niko ne upire ni mali prst na roditelje. To je ono što je više nego zanimljivo.
Roditelji imućni. Deca iz bogatih porodica sa roditeljima fakultetski obrazovanim.
Da je ovo priča sa istim akterima i iz iste oblasti ali da je jedna iz siromašne i neugledno porodice gde se završila osnovna ili samo srednja škola i plata fabrička, a druga recimo da je iz neke ciganske mahale ali talentovana i prošla na prijemnom a lepa, sa okruženjem koje živi u kartosnkim kućama - e pitanje da li se i tada ne bi dirali roditelji, uopšte baš.

Znači, nazivane su devojčicama, ne čak ni tinejdžerkama a o tome da ih neko oslovi devojkama nije bilo ni govora, nego deca a pred punolestvom ili punoletna, u redu, neka je i tako, samo da li bi bilo isto da su iz nekih drugih porodica a da su uspele da upišu isti faks i da su bile kod istog privatnog učitelja koji je učio o životu i nešto o glumi, ali je bilo stvar prestiža biti kod njega, to je bilo "in" i pravilo razliku i među decom od malena, što je činjenica. Pravi razliku uvek i kada se poraste i napravi karijera uvek je bilo i sada je vrlo respekt, vrlo in, vrlo nobles, vrlo džet seterski da si bio u "grupi kod Mike". Mali buržujčići i oni koji su se snalazili i pozajmiljivali da bi bili tu, među elitičićima. Kad ono tamo, međutim - zapravo deca bez roditelja i još silovana i još roditelje baš briga - verovali deci, a ko još veruje deci i pita decu? Zanimljivo.