Sreda, 04.08.2021.

15:51

Bikovićeva bivša poručuje: "Lako je biti dobra osoba pred kamerama"

Izvor: B92

Bikoviæeva bivša poruèuje: "Lako je biti dobra osoba pred kamerama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

kroz stomak ljubav prolazi..

pre 2 godine

plesacice i balerine slabo jedu i slabo kuvaju, a posto glumac takodje ne kuva bas jerbo nije kuvar no glumac...eto razlaza...

fancy@

pre 2 godine

Najveci problem u danasnje vreme sa muskarcima je sto uglavnom hoce "samo malo da se provedu".Klasicno bezanje od bilo kakve odgovornosti a kamoli obaveze.Do pre samo 100 godina,nisi smeo tek tako ni da se prosetas sa nekom devojkom gradom,a da je ne uzmes,jer bi te sacekali njen otac i brat.A danas se ne zna ko koga j...

blagonakloni

pre 2 godine

Većina ljudi koji odskaču u bilo čemu su teško prihvatljivi za okolinu(koja je po definiciji prosečna)! Kod umetnika, sportista... to je još izraženije, a kod glumaca, po prirodi stvari, najizraženije! Samoljubivi su, egocentrični,ekscentrični, žele da budu voljeni od svih! A lako glume, jer im je to posao!
Da žive sa glumcem/glumicom mogu samo ekstremno jake i pametne osobe, plus sklone razumevanju i opraštanju, ili iste profesije! Ova devojka očigledno nije shvatila i mogla da prihvati da Biković u privatnom životu nije ono što je u javnosti!
Da li nju ili njega treba zbog toga osuđivati? Naravno da ne!
A među nama, problem Bikovića je što je po svemu, a posebno izgledu- "pravi glumac", samo što je osrednjeg talenta! Zbog toga je u svim ulogama- sličan, a u nekima i pravo razočarenje!! Npr. , kao Ljuba Vrapče- a to je uloga koju sanja svaki srpski glumac- je vrlo, vrlo neubedljiv!
I Milošu i ruskoj i našoj devojci želim da sretnu partnera sa kojim "će kliknuti". Mladi su i prelepi, imaju mnogo više šanse za to od nas prosečnih!

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko karakter, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da nije), onda šalješ veoma ružnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog drama-queen "autizma". A ponašanje medija koji tu njenu "samoterapiju" tako sladostrasno i detaljno prenose okarakterisao bih rečima koje nisu za javnu upotrebu - u svakom slučaju, degutantno i nisko do gnusnosti.

Nemanja

pre 2 godine

Los covek je neko ko je los karakter, covek bez integriteta. Neko ko nema osobine iskrenosti i osnovne moralne principe. Neko ko ne pokazuje postovanje, manipulise i igra se tvojim osecanjima.

Neđo Valderama

pre 2 godine

Zeznute su ruskinje. Mnogi agenti zapada su posrnuli upravo zbog njihove lepote...ova će Bikonji krv da pije, zapamtiće je za sva vremena koliko vidim. Teško njemu.

ZigZagler

pre 2 godine

Kakav moras biti bilde kad se ruskinji zgadis...
(lol, 04. avgust 2021 16:09)

Zavisi. Ako ne pružaš dovoljno, emotivno, materijalno, ovako, onako,.. Spisak može da bidne prilično dugačak, ali i vrlo kratak. Najčešće se svodi na dve stavke. Love i love. Ili ljubav i moda. Moguće su različite kombinacije...

aabb

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.
(Mala, 04. avgust 2021 16:49)

Koncizno napisano. Medjutim, sumnjam da su svi bili dobri ljudi. Prvo, sta je to dobar covek, a drugo, ja ih ne poznajem ukupno toliko koliko si ti imala momaka i niste bili kompatibilni. Svako ima dobra i lose strane, i ko je tu dobar a ko los jako je tesko znati.
Da li je Djokovic los covek, pa tempo njegovog dana je najgori za ljude oko njega?

ZigZagler

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Ja se slažem sa Kajzerom. I on i ja smo u šoku.

box

pre 2 godine

I zasta ona njega tacno ovde "tereti"? Ako dobro razumem ona kaze kako joj on nije bio dobar decko i sad javno govori o tome da je on losa osoba. Nema nikakvih osnova za bilo kakvu zakonsku odgovornost sa njegove strane nego eto ona prica da joj ta veza nije prijala ili iz nje nije dobila sta je ocekivala. Cista realitizacija zivota kolko ja vidim. Pa uvek neko bude nezadovaljan pa se zbog toga veza i zavrsi. Ne vidim smisao ovakvog ogovaranja osim potrebe za medijskom paznjom a sve uz pomoc medija zeljnih zutila i bavljenja tudjim privatnim zivotom. Jos mi je cudnije da komentatori ovde porede Bikovica sa Lecicem u cijem je slucaju postojala osnovana sumnja za tesko krivicno delo. Narod kao da zeli da vidi silovatelja u svakoj raskinutoj vezi pa onda i to besmisleno poredjenje. Ponavljam, zasto ga tacno ovako javno i pompezno tereti?

Sasa

pre 2 godine

Tad sam pisao da se isto ovo moze dogoditi i njemu.
(Borky, 4. avgust 2021 17:29)

Biti egocentrik u odnosu na silovatelja nije isto, jer prvo nije krivicno delo, a drugo jeste i tesko. Njemu se cak nece desiti ni medijska "hajka", a nije se desila ni Lecicu.

Los Angeles

pre 2 godine

Bikovića čim čujete i vidite znate da ne pripada tu gde je. Previše je tu kompleksa, lažirania, poziranja, foliranja. Iza njega stoji neko mnogo jači, lik je očigledno postao deo kampanje Rusije za pridobijanje Srbije. Ne dobija se ordenje od Putina i rusko državljanstvo tek tako - ima ti skrivene agende samo tako. Ali Srbija je suviše naivna da bi to primetila na nekim zvaničnim nivoima.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.
(Cile Mile, 04. avgust 2021 17:00)
Ko cvili? Jesi li skoro izašao na put da vidiš automobile, da vidiš kafiće, da vidiš tržne centre?
Srbija prazna. Narod se preselio u Grčku, Tursku, Egipat i Hrvatsku.

Sabre

pre 2 godine

Tebra, najmanja violina na svetu svira za svaku koja bez hloroforma ili neke druge forme prisile stupi u bilo kakve intimnije odnose, a kamoli vezu sa ovim.

Cile Mile

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Ову Арину треба утешити, због претрпљеног страха!

Мени ова драма поприма обрисе сукоба манекенке и метросексуалца, ко ће ујутру први до купатила!

fikus

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Tacno je da smara,ali ja joj verujem jer sam slusala sta je o njemu govorila Brankica Sebastijanovic koja mu je takodje bivsa.Inace ova uopste nije popularna u Rusiji.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.

anica velickovic

pre 2 godine

Ove zene su haos...nije sve u izgledu, lepo je negovati se ali takodje i unutrasnja lepota se neguje a ova ako nista drugo ispada glupa. O momcima se nikad ne komentarise pogotovo ne o bivsima i to javno, dosadna zeno. On je na neki nacin bio deo tebe pa si pljunula po sebi samoj...strasno koliko smara.

Si

pre 2 godine

Niko od nas nije samo dobar ili samo los. Postoji i ozlojeđenost, zavist, revolt i jos mnogo toga sto ostaje posle strasne veze. Jedna strana ponudi sve dok se ona iskusnija stana drzi uzdranije. Istina je gotovo uvek negde na sredini.

Bojan

pre 2 godine

Zamislite da se svi ovako počnemo ovako javno izjašnjavati o bivšima. Očigledno je zeljna pažnje i hoće da se izreklamira preko Bikovicevog imena.

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko čovek, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da ničeg takvog nije bilo), onda šalješ veoma degutantnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog (ili bolje reći pre-adolescentskog) drama-queen "autizma".

super

pre 2 godine

Ne branim Bikovica čak mi je i antipatican ali kako nezadovoljna zena može da ti se osveti pa to je uzas i da ti utiče na život dalji brate slatki ....

Kiki

pre 2 godine

Joj kad ce ovi ”modeli”, ”plesacice” i ”pevacice” svatiti da NAJCESCE poseduju samo fizicku privlacnost i nista vise. To moze da posluzi fudbalerima, tajkunima i njima slicnim a ne nekom ko trazi nesto vise, ne na duze staze. Ovome je trebalo malo provoda i to je to, skinite mu se sad sa ledja i ajd zdravo.

Mala

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.

Vlada

pre 2 godine

Ruskinje umeju da smaraju sa nekom etikom. Takvo je moje iskustvo. Moj pogled na zivot je drugaciji. Opusti se i uzivaj. Ne razumem poentu njenih epskih izlaganja. Nije ti odgovarao i zato niste zajedno. Zivot ide dalje. Cemu sada prozivanje u javnosti?

Kaiser Roger

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.

Los Angeles

pre 2 godine

Bikovića čim čujete i vidite znate da ne pripada tu gde je. Previše je tu kompleksa, lažirania, poziranja, foliranja. Iza njega stoji neko mnogo jači, lik je očigledno postao deo kampanje Rusije za pridobijanje Srbije. Ne dobija se ordenje od Putina i rusko državljanstvo tek tako - ima ti skrivene agende samo tako. Ali Srbija je suviše naivna da bi to primetila na nekim zvaničnim nivoima.

Cile Mile

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.

super

pre 2 godine

Ne branim Bikovica čak mi je i antipatican ali kako nezadovoljna zena može da ti se osveti pa to je uzas i da ti utiče na život dalji brate slatki ....

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko čovek, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da ničeg takvog nije bilo), onda šalješ veoma degutantnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog (ili bolje reći pre-adolescentskog) drama-queen "autizma".

Vlada

pre 2 godine

Ruskinje umeju da smaraju sa nekom etikom. Takvo je moje iskustvo. Moj pogled na zivot je drugaciji. Opusti se i uzivaj. Ne razumem poentu njenih epskih izlaganja. Nije ti odgovarao i zato niste zajedno. Zivot ide dalje. Cemu sada prozivanje u javnosti?

box

pre 2 godine

I zasta ona njega tacno ovde "tereti"? Ako dobro razumem ona kaze kako joj on nije bio dobar decko i sad javno govori o tome da je on losa osoba. Nema nikakvih osnova za bilo kakvu zakonsku odgovornost sa njegove strane nego eto ona prica da joj ta veza nije prijala ili iz nje nije dobila sta je ocekivala. Cista realitizacija zivota kolko ja vidim. Pa uvek neko bude nezadovaljan pa se zbog toga veza i zavrsi. Ne vidim smisao ovakvog ogovaranja osim potrebe za medijskom paznjom a sve uz pomoc medija zeljnih zutila i bavljenja tudjim privatnim zivotom. Jos mi je cudnije da komentatori ovde porede Bikovica sa Lecicem u cijem je slucaju postojala osnovana sumnja za tesko krivicno delo. Narod kao da zeli da vidi silovatelja u svakoj raskinutoj vezi pa onda i to besmisleno poredjenje. Ponavljam, zasto ga tacno ovako javno i pompezno tereti?

Kiki

pre 2 godine

Joj kad ce ovi ”modeli”, ”plesacice” i ”pevacice” svatiti da NAJCESCE poseduju samo fizicku privlacnost i nista vise. To moze da posluzi fudbalerima, tajkunima i njima slicnim a ne nekom ko trazi nesto vise, ne na duze staze. Ovome je trebalo malo provoda i to je to, skinite mu se sad sa ledja i ajd zdravo.

Sabre

pre 2 godine

Tebra, najmanja violina na svetu svira za svaku koja bez hloroforma ili neke druge forme prisile stupi u bilo kakve intimnije odnose, a kamoli vezu sa ovim.

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko karakter, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da nije), onda šalješ veoma ružnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog drama-queen "autizma". A ponašanje medija koji tu njenu "samoterapiju" tako sladostrasno i detaljno prenose okarakterisao bih rečima koje nisu za javnu upotrebu - u svakom slučaju, degutantno i nisko do gnusnosti.

blagonakloni

pre 2 godine

Većina ljudi koji odskaču u bilo čemu su teško prihvatljivi za okolinu(koja je po definiciji prosečna)! Kod umetnika, sportista... to je još izraženije, a kod glumaca, po prirodi stvari, najizraženije! Samoljubivi su, egocentrični,ekscentrični, žele da budu voljeni od svih! A lako glume, jer im je to posao!
Da žive sa glumcem/glumicom mogu samo ekstremno jake i pametne osobe, plus sklone razumevanju i opraštanju, ili iste profesije! Ova devojka očigledno nije shvatila i mogla da prihvati da Biković u privatnom životu nije ono što je u javnosti!
Da li nju ili njega treba zbog toga osuđivati? Naravno da ne!
A među nama, problem Bikovića je što je po svemu, a posebno izgledu- "pravi glumac", samo što je osrednjeg talenta! Zbog toga je u svim ulogama- sličan, a u nekima i pravo razočarenje!! Npr. , kao Ljuba Vrapče- a to je uloga koju sanja svaki srpski glumac- je vrlo, vrlo neubedljiv!
I Milošu i ruskoj i našoj devojci želim da sretnu partnera sa kojim "će kliknuti". Mladi su i prelepi, imaju mnogo više šanse za to od nas prosečnih!

anica velickovic

pre 2 godine

Ove zene su haos...nije sve u izgledu, lepo je negovati se ali takodje i unutrasnja lepota se neguje a ova ako nista drugo ispada glupa. O momcima se nikad ne komentarise pogotovo ne o bivsima i to javno, dosadna zeno. On je na neki nacin bio deo tebe pa si pljunula po sebi samoj...strasno koliko smara.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Ову Арину треба утешити, због претрпљеног страха!

Мени ова драма поприма обрисе сукоба манекенке и метросексуалца, ко ће ујутру први до купатила!

Bojan

pre 2 godine

Zamislite da se svi ovako počnemo ovako javno izjašnjavati o bivšima. Očigledno je zeljna pažnje i hoće da se izreklamira preko Bikovicevog imena.

Sasa

pre 2 godine

Tad sam pisao da se isto ovo moze dogoditi i njemu.
(Borky, 4. avgust 2021 17:29)

Biti egocentrik u odnosu na silovatelja nije isto, jer prvo nije krivicno delo, a drugo jeste i tesko. Njemu se cak nece desiti ni medijska "hajka", a nije se desila ni Lecicu.

Mala

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.
(Cile Mile, 04. avgust 2021 17:00)
Ko cvili? Jesi li skoro izašao na put da vidiš automobile, da vidiš kafiće, da vidiš tržne centre?
Srbija prazna. Narod se preselio u Grčku, Tursku, Egipat i Hrvatsku.

fikus

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Tacno je da smara,ali ja joj verujem jer sam slusala sta je o njemu govorila Brankica Sebastijanovic koja mu je takodje bivsa.Inace ova uopste nije popularna u Rusiji.

Si

pre 2 godine

Niko od nas nije samo dobar ili samo los. Postoji i ozlojeđenost, zavist, revolt i jos mnogo toga sto ostaje posle strasne veze. Jedna strana ponudi sve dok se ona iskusnija stana drzi uzdranije. Istina je gotovo uvek negde na sredini.

ZigZagler

pre 2 godine

Kakav moras biti bilde kad se ruskinji zgadis...
(lol, 04. avgust 2021 16:09)

Zavisi. Ako ne pružaš dovoljno, emotivno, materijalno, ovako, onako,.. Spisak može da bidne prilično dugačak, ali i vrlo kratak. Najčešće se svodi na dve stavke. Love i love. Ili ljubav i moda. Moguće su različite kombinacije...

aabb

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.
(Mala, 04. avgust 2021 16:49)

Koncizno napisano. Medjutim, sumnjam da su svi bili dobri ljudi. Prvo, sta je to dobar covek, a drugo, ja ih ne poznajem ukupno toliko koliko si ti imala momaka i niste bili kompatibilni. Svako ima dobra i lose strane, i ko je tu dobar a ko los jako je tesko znati.
Da li je Djokovic los covek, pa tempo njegovog dana je najgori za ljude oko njega?

ZigZagler

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Ja se slažem sa Kajzerom. I on i ja smo u šoku.

Nemanja

pre 2 godine

Los covek je neko ko je los karakter, covek bez integriteta. Neko ko nema osobine iskrenosti i osnovne moralne principe. Neko ko ne pokazuje postovanje, manipulise i igra se tvojim osecanjima.

Neđo Valderama

pre 2 godine

Zeznute su ruskinje. Mnogi agenti zapada su posrnuli upravo zbog njihove lepote...ova će Bikonji krv da pije, zapamtiće je za sva vremena koliko vidim. Teško njemu.

fancy@

pre 2 godine

Najveci problem u danasnje vreme sa muskarcima je sto uglavnom hoce "samo malo da se provedu".Klasicno bezanje od bilo kakve odgovornosti a kamoli obaveze.Do pre samo 100 godina,nisi smeo tek tako ni da se prosetas sa nekom devojkom gradom,a da je ne uzmes,jer bi te sacekali njen otac i brat.A danas se ne zna ko koga j...

kroz stomak ljubav prolazi..

pre 2 godine

plesacice i balerine slabo jedu i slabo kuvaju, a posto glumac takodje ne kuva bas jerbo nije kuvar no glumac...eto razlaza...

Kaiser Roger

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.

Los Angeles

pre 2 godine

Bikovića čim čujete i vidite znate da ne pripada tu gde je. Previše je tu kompleksa, lažirania, poziranja, foliranja. Iza njega stoji neko mnogo jači, lik je očigledno postao deo kampanje Rusije za pridobijanje Srbije. Ne dobija se ordenje od Putina i rusko državljanstvo tek tako - ima ti skrivene agende samo tako. Ali Srbija je suviše naivna da bi to primetila na nekim zvaničnim nivoima.

Cile Mile

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.

aabb

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.
(Mala, 04. avgust 2021 16:49)

Koncizno napisano. Medjutim, sumnjam da su svi bili dobri ljudi. Prvo, sta je to dobar covek, a drugo, ja ih ne poznajem ukupno toliko koliko si ti imala momaka i niste bili kompatibilni. Svako ima dobra i lose strane, i ko je tu dobar a ko los jako je tesko znati.
Da li je Djokovic los covek, pa tempo njegovog dana je najgori za ljude oko njega?

Vlada

pre 2 godine

Ruskinje umeju da smaraju sa nekom etikom. Takvo je moje iskustvo. Moj pogled na zivot je drugaciji. Opusti se i uzivaj. Ne razumem poentu njenih epskih izlaganja. Nije ti odgovarao i zato niste zajedno. Zivot ide dalje. Cemu sada prozivanje u javnosti?

Mala

pre 2 godine

O mojim bivšim momcima nemam šta da kažem loše. Svi su bili dobri ljudi, nismo ostali zajedno zato što nismo bili kompatibilni. Kod ove devojke je stvar u tome što ona smatra, iz ličnog iskustva, da je njen bivši loš čovek. I to ju je povredjivalo duže vreme. Ona ne iznosi prljav veš, niti detalje iz ličnog života, već svoje mišljenje o njemu.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Kada glumac, pevač ili mađioničar (zabavljač) stane na stranu vladajuće partije dok narod cvili, verujem da je spreman i rođenu majku da slaže i prevari.
(Cile Mile, 04. avgust 2021 17:00)
Ko cvili? Jesi li skoro izašao na put da vidiš automobile, da vidiš kafiće, da vidiš tržne centre?
Srbija prazna. Narod se preselio u Grčku, Tursku, Egipat i Hrvatsku.

fikus

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Tacno je da smara,ali ja joj verujem jer sam slusala sta je o njemu govorila Brankica Sebastijanovic koja mu je takodje bivsa.Inace ova uopste nije popularna u Rusiji.

Sabre

pre 2 godine

Tebra, najmanja violina na svetu svira za svaku koja bez hloroforma ili neke druge forme prisile stupi u bilo kakve intimnije odnose, a kamoli vezu sa ovim.

Kiki

pre 2 godine

Joj kad ce ovi ”modeli”, ”plesacice” i ”pevacice” svatiti da NAJCESCE poseduju samo fizicku privlacnost i nista vise. To moze da posluzi fudbalerima, tajkunima i njima slicnim a ne nekom ko trazi nesto vise, ne na duze staze. Ovome je trebalo malo provoda i to je to, skinite mu se sad sa ledja i ajd zdravo.

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko čovek, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da ničeg takvog nije bilo), onda šalješ veoma degutantnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog (ili bolje reći pre-adolescentskog) drama-queen "autizma".

Bojan

pre 2 godine

Zamislite da se svi ovako počnemo ovako javno izjašnjavati o bivšima. Očigledno je zeljna pažnje i hoće da se izreklamira preko Bikovicevog imena.

Nemanja

pre 2 godine

Los covek je neko ko je los karakter, covek bez integriteta. Neko ko nema osobine iskrenosti i osnovne moralne principe. Neko ko ne pokazuje postovanje, manipulise i igra se tvojim osecanjima.

sardonicus

pre 2 godine

Kakav god da je neko karakter, kada se desi raskid to ostaje između četiri zida kao apsolutno privatna stvar za svaku zrelu i stabilnu osobu. Ali, ova devojka to očigledno nije. Ako nije bilo fizičkog nasilja niti bilo čega drugog što potpada pod krivičnu sferu (a evidentno je da nije), onda šalješ veoma ružnu sliku o sebi kada nastavljaš da kmečiš po društvenim mrežama kao neka ucveljena 12-godišnja tinejdžerka. Ova osoba očigledno traži pažnju i misli da će joj ta infantilna emotivna "osveta" doneti neku satisfakciju. Ne, neće. Samo će svima još drastičnije pokazati koliko je nezrela i koliko je daleko od izlaska iz tog svog prozaičnog adolescentskog drama-queen "autizma". A ponašanje medija koji tu njenu "samoterapiju" tako sladostrasno i detaljno prenose okarakterisao bih rečima koje nisu za javnu upotrebu - u svakom slučaju, degutantno i nisko do gnusnosti.

anica velickovic

pre 2 godine

Ove zene su haos...nije sve u izgledu, lepo je negovati se ali takodje i unutrasnja lepota se neguje a ova ako nista drugo ispada glupa. O momcima se nikad ne komentarise pogotovo ne o bivsima i to javno, dosadna zeno. On je na neki nacin bio deo tebe pa si pljunula po sebi samoj...strasno koliko smara.

super

pre 2 godine

Ne branim Bikovica čak mi je i antipatican ali kako nezadovoljna zena može da ti se osveti pa to je uzas i da ti utiče na život dalji brate slatki ....

Neđo Valderama

pre 2 godine

Zeznute su ruskinje. Mnogi agenti zapada su posrnuli upravo zbog njihove lepote...ova će Bikonji krv da pije, zapamtiće je za sva vremena koliko vidim. Teško njemu.

box

pre 2 godine

I zasta ona njega tacno ovde "tereti"? Ako dobro razumem ona kaze kako joj on nije bio dobar decko i sad javno govori o tome da je on losa osoba. Nema nikakvih osnova za bilo kakvu zakonsku odgovornost sa njegove strane nego eto ona prica da joj ta veza nije prijala ili iz nje nije dobila sta je ocekivala. Cista realitizacija zivota kolko ja vidim. Pa uvek neko bude nezadovaljan pa se zbog toga veza i zavrsi. Ne vidim smisao ovakvog ogovaranja osim potrebe za medijskom paznjom a sve uz pomoc medija zeljnih zutila i bavljenja tudjim privatnim zivotom. Jos mi je cudnije da komentatori ovde porede Bikovica sa Lecicem u cijem je slucaju postojala osnovana sumnja za tesko krivicno delo. Narod kao da zeli da vidi silovatelja u svakoj raskinutoj vezi pa onda i to besmisleno poredjenje. Ponavljam, zasto ga tacno ovako javno i pompezno tereti?

ZigZagler

pre 2 godine

Kakav moras biti bilde kad se ruskinji zgadis...
(lol, 04. avgust 2021 16:09)

Zavisi. Ako ne pružaš dovoljno, emotivno, materijalno, ovako, onako,.. Spisak može da bidne prilično dugačak, ali i vrlo kratak. Najčešće se svodi na dve stavke. Love i love. Ili ljubav i moda. Moguće su različite kombinacije...

blagonakloni

pre 2 godine

Većina ljudi koji odskaču u bilo čemu su teško prihvatljivi za okolinu(koja je po definiciji prosečna)! Kod umetnika, sportista... to je još izraženije, a kod glumaca, po prirodi stvari, najizraženije! Samoljubivi su, egocentrični,ekscentrični, žele da budu voljeni od svih! A lako glume, jer im je to posao!
Da žive sa glumcem/glumicom mogu samo ekstremno jake i pametne osobe, plus sklone razumevanju i opraštanju, ili iste profesije! Ova devojka očigledno nije shvatila i mogla da prihvati da Biković u privatnom životu nije ono što je u javnosti!
Da li nju ili njega treba zbog toga osuđivati? Naravno da ne!
A među nama, problem Bikovića je što je po svemu, a posebno izgledu- "pravi glumac", samo što je osrednjeg talenta! Zbog toga je u svim ulogama- sličan, a u nekima i pravo razočarenje!! Npr. , kao Ljuba Vrapče- a to je uloga koju sanja svaki srpski glumac- je vrlo, vrlo neubedljiv!
I Milošu i ruskoj i našoj devojci želim da sretnu partnera sa kojim "će kliknuti". Mladi su i prelepi, imaju mnogo više šanse za to od nas prosečnih!

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Ову Арину треба утешити, због претрпљеног страха!

Мени ова драма поприма обрисе сукоба манекенке и метросексуалца, ко ће ујутру први до купатила!

ZigZagler

pre 2 godine

Kako smara ova zena.Zasto mi moramo da znamo sta je bilo lose u vasoj vezi, misli ako je poznata treba svi da znaju sta se sa njom desava.Ako imas neki problem pozovi psihijatra ako ti je on nesto uradio pozovi policiju ili advokata i prestani da smaras.
(Kaiser Roger, 04. avgust 2021 16:00)

Ja se slažem sa Kajzerom. I on i ja smo u šoku.

Sasa

pre 2 godine

Tad sam pisao da se isto ovo moze dogoditi i njemu.
(Borky, 4. avgust 2021 17:29)

Biti egocentrik u odnosu na silovatelja nije isto, jer prvo nije krivicno delo, a drugo jeste i tesko. Njemu se cak nece desiti ni medijska "hajka", a nije se desila ni Lecicu.

kroz stomak ljubav prolazi..

pre 2 godine

plesacice i balerine slabo jedu i slabo kuvaju, a posto glumac takodje ne kuva bas jerbo nije kuvar no glumac...eto razlaza...

Si

pre 2 godine

Niko od nas nije samo dobar ili samo los. Postoji i ozlojeđenost, zavist, revolt i jos mnogo toga sto ostaje posle strasne veze. Jedna strana ponudi sve dok se ona iskusnija stana drzi uzdranije. Istina je gotovo uvek negde na sredini.

fancy@

pre 2 godine

Najveci problem u danasnje vreme sa muskarcima je sto uglavnom hoce "samo malo da se provedu".Klasicno bezanje od bilo kakve odgovornosti a kamoli obaveze.Do pre samo 100 godina,nisi smeo tek tako ni da se prosetas sa nekom devojkom gradom,a da je ne uzmes,jer bi te sacekali njen otac i brat.A danas se ne zna ko koga j...