- Komentari -
 1. "Natalitet opada emancipacijom, koja nije nuzno losa..."
  Ta emancipacija, ima tu nekih dobrih stvari, nije nuzno lose, ali ono... Ali zato verski fanatizam, to je brate vrh, nema bolje! Dece svuda, niko ne postavlja pitanja, ma milina...

  ---…--

  Ovde smo govorili o natalitetu, ne religiji. Jednostavno, postoje posledice svih drustvenih promena. Manje porodice, manji natalitet, starenje i demografsko nestajanje. To je nauka, demografija, statistika, sve drugo je samo opste trabunjanje.
  (ja, 23. jun 2021 14:42)

  # Link komentara

 2. Vidim da neki pljuju po devojci zbog toga što se udala za starijeg od sebe, pa sam im kopirao tekst sa njenog profila i za to joj kao i za sve ostalo što je napisala skidam kapu i i od mene kao majke tri devojčice ima naklon do poda!
  -Da, moje dete je plod najveće i najiskrenije ljubavi, ljubavi za koju sam spremna da dam i svoj život, pa makar on imao 106 godina, jer da nije bilo te ljubavi danas među živima. Hvala ti Bože za mog prvorođenog sina Đorđa i mog Miroslava, hvala ti za sve, podari im samo zdravlje i dug život, a ja ću da ti se odužim sledeći tvoj put! A, za one koji po društvenim mrežama i gej forumima proklinju moje dete od 11 dana i žele kako moju, tako i njegovu smrt, ponoviću još jednom patriotski, a ne homofobi tekst sa severne tribine:
  “БЕБЕ НЕК СЕ РАЂАЈУ ПОРУКА ЈЕ СЕВЕРА, НЕЋЕМО ДА СРБИЈА БУДЕ ЗЕМЉА…!“
  (Bravo!, 23. jun 2021 11:41)

  # Link komentara

 3. Žena je potpuno u pravu. Uskoro će zakon oštrije kažnjavati muškarce koji pristojno priđu devojci radi upoznavanja i ostvarivanja ljubavne veze, nego na muškarca koji brutalno siluje drugog muškarca. Sport je oduvek bio rasadnik boleštine i razvrata. Mladi ljudi u punoj snazi okupljeni u klubove gde je bespogovorna disciplina i poslušnost put do stalnog mesta u timu. Tako postaju žrtve ucenjivanja od strane predatora koji koriste priliku da nekažnjeno ispolje svoju bolesnu izopačenost.
  (Kolos, 22. jun 2021 19:39)

  # Link komentara

 4. @Jesu sigurno

  Čim ti komentarišeš, nemaš pametnijeg posla.
  (Dule, 22. jun 2021 18:08)

  # Link komentara

 5. Zena koja je 15 godina trenirala fudbal i koja je bar zadnjih 7-8 godina mogla da se fizicki suprostavi "silovanju" koje je nad njom sprovidila neka njena koleginica ima tezak kursluz u celoj ovoj prici a izgleda i u glavi. Dakle, jasno je da devojcicu moze neka starija devojka zavesti, pogotovo devojcicu koja od roditelja krije stvari ali devojku od 18 godina koleginica iz kluba ne moze prisliti na nesto sto ne zeli, pogotovo je ne moze prisiljavati do 26-te godine. Prica suplja do boli.

  Dakle, fudbalerka je najverovatnije ostavljena od svoje partnerke i danas se sveti njoj i klubu.
  (Vuk_sa_Ontarija, 22. jun 2021 17:22)

  # Link komentara

 6. Ovde kod nas još ne ali gore po Evropama gej osobe su se baš oslobodile i znaju da budu dosta napadne u seksualnom smislu.
  (dada, 22. jun 2021 14:18)

  # Link komentara

 7. Sećam se reči moga kuma koji je radio za službu od pre nekoliko decenija kada mi je rekao....gay lobi je izuzetno jak i prisutan svuda...nemaš pojma koje su razmere...I više nije želeo reč da kaže. U to vreme to zaista nije bilo vidljivo bar običnom pojedincu.Poslednjih godina mi postaje jasno šta je hteo da kaže. U velikoj smo opasnosti.
  (virtus, 22. jun 2021 08:51) # Link komentara

  Vidite kako svaka glupost koju kažete može da se "opravda" sa rečima kuma koji je još, zamisli, radio za službu. Hahahha :) Jesteeee, radio je za NASU :) hehehe

  Sledeći put kaži da je radio u Pentagonu a ujedno je i mason :) hhehe zvuči misteriozno, svi će poverovati.
  (Ivabg, 22. jun 2021 12:16)

  # Link komentara

 8. Pogledajte najveci natalitet, gde se nalazi u siromasnim i cesto nestabilnim zemljama. Niger, Cad, Kongo, Mali... Natalitet opada emancipacijom, koja nije nuzno losa, ali ima i negativne posledice, a to je demografsko starenje i nestajanje.
  (ja, 21. jun 2021 16:35)

  Znači, predlažete da oslabimo ekonomiju i da budemo kao Niger, Čad, Mali... - odlična vam je ideja za podizanje nataliteta. I usput da zabranimo LGBT, pretpostavljam da je to deo iste strategije? I korupciju da pojačamo malo. To sve ide u paketu, čini mi se, zar ne? Ali natalitet i religija zato ima da cvetaju!
  A možda da pogledate model Danske kao se uspešno bori sa tim problemom? Ne? Nego mislite da su zabrane i propast ekonomije rešenje. Tužno.

  ---…--

  Ne,ne predlazem to. Nema potreba za insinuacijama, dovoljno je pitati. Ali je verovatno lakse mudrovati i ovde prosipati evidentan manjak iste. Zabrana LGBT ne bi povecala natalitet, niti smanjila u apsolutnim vrednostima. Niti je ovo kritika LGBT prava. To sto mislite da ima neceg u paketu, vise govori o vama i nedostatku osnovne kulture komunikacije. ALi valjda biti glasan je vaznije nego biti u pravu. Jednostavno, sve ima konsekvence, pa samim tim i drustvene promene i drustvene vrednosti. Koliko vidim natalitet u Danskoj je 1,7, sto nije dovoljno ni za prostu biolosku reprodukciju. Jednostavno je to obrazac koji se javlja u svim razvijenim zemljama, i ima konsekvence.
  (ja, 22. jun 2021 11:20)

  # Link komentara

 9. Sta bi ste vise voleli da se desi vasoj cerki? Da pronadje heteroseksualca koji je voli iskreno ili nekoga ko je prisiljen da bude hetereseksualac i sa njom je samo da bi pratio porodicne vrednosti? Pustite zato ljude da imaju svoj izbor, da budu ono sto jesu.
  (d.k., 22. jun 2021 10:10)

  # Link komentara

 10. "Natalitet opada emancipacijom, koja nije nuzno losa..."
  Ta emancipacija, ima tu nekih dobrih stvari, nije nuzno lose, ali ono... Ali zato verski fanatizam, to je brate vrh, nema bolje! Dece svuda, niko ne postavlja pitanja, ma milina...
  (T, 22. jun 2021 10:08)

  # Link komentara

 11. Не знам зашто се овде води расправа о нечијим сексуалним склоностима? Овде је проблем сексуално узнемиравање у спорту. То што га врше жене које у сексу преферирају исти пол показује да су сексуални предатори исти, без обзира на пол, и да увек користе моћ, и положај за напад на слабије.

  То је оно што треба да нас брине, не то да ли је истополни секс нормалан или не.
  (Алекса, 22. jun 2021 09:17)

  # Link komentara

 12. Sećam se reči moga kuma koji je radio za službu od pre nekoliko decenija kada mi je rekao....gay lobi je izuzetno jak i prisutan svuda...nemaš pojma koje su razmere...I više nije želeo reč da kaže. U to vreme to zaista nije bilo vidljivo bar običnom pojedincu.Poslednjih godina mi postaje jasno šta je hteo da kaže. U velikoj smo opasnosti.
  (virtus, 22. jun 2021 08:51)

  # Link komentara

 13. Najsmešniji su ovi što misle da gej osobe nekako volšebno ne mogu da imaju decu, da će izumreti :) koliko osnovno nerazumevanje, hahahaha... Pa samo ja ih znam nekoliko sa sopstvenom decom. Kako uprošćeno shvatanje sveta, to je jedino što je ovde zabrinjavajuće...
  (Šou, 21. jun 2021 23:51)

  Nikako ne mogu da ih imaju sa svojim partnerom ili partnerkom.
  Da bi ih imali moraju da prevare svoju voljenu osobu (na bilo koji način – odnosom, veštačkim osemenjavanjem...) A nije lepo prevariti svoju ljubav.
  Priroda ne dozvoljava!
  (U našega Rajka golema svirajka, 22. jun 2021 01:19)

  # Link komentara

 14. Najsmešniji su ovi što misle da gej osobe nekako volšebno ne mogu da imaju decu, da će izumreti :) koliko osnovno nerazumevanje, hahahaha... Pa samo ja ih znam nekoliko sa sopstvenom decom. Kako uprošćeno shvatanje sveta, to je jedino što je ovde zabrinjavajuće...
  (Šou, 21. jun 2021 23:51)

  # Link komentara

 15. Homofobija je loša reč. Fobija znači da se nečeg panično plašiš, bežiš kad vidiš i vrištiš. Nema tu fobije, to je prosto mržnja i zatucanost. Homoseksualnost nije izbor, dešava se i u prirodi, niko ne zna zašto i kako, oni neće da vas odvedu u krevet i pokvare vas i vašu decu, oni samo hoće da im dozvolimo da budu normalne kolege i komšije što i jesu, da ih se prihvati takve kakvi jesu, što nisu birali. Ako baš insistirate na tome da je to poremećaj: to zaboga nije ni bitno, nisu poremećeni po tome da li su ubice ili lopovi ili lažovi, shvatite to kao ravne tabane koji su evoluciono nedostatak, ali dešava se ljudima i nisu krivi, i dalje mogu da rade i žive s nama, da ih se ne šikanira. To je sve. Nema tu ništa više. A heterofobija je još gluplja reč, prvo iz istih razloga kao homofobija, drugo jer smo mi hetero milenijumima progonili njih homo, p je bezobrazno njihovu sada malo ohrabrenu borbu za osnovna prava nazvati fobijom.
  (S, 21. jun 2021 23:46)

  # Link komentara

 16. Pogledajte najveci natalitet, gde se nalazi u siromasnim i cesto nestabilnim zemljama. Niger, Cad, Kongo, Mali... Natalitet opada emancipacijom, koja nije nuzno losa, ali ima i negativne posledice, a to je demografsko starenje i nestajanje.
  (ja, 21. jun 2021 16:35)

  Znači, predlažete da oslabimo ekonomiju i da budemo kao Niger, Čad, Mali... - odlična vam je ideja za podizanje nataliteta. I usput da zabranimo LGBT, pretpostavljam da je to deo iste strategije? I korupciju da pojačamo malo. To sve ide u paketu, čini mi se, zar ne? Ali natalitet i religija zato ima da cvetaju!
  A možda da pogledate model Danske kao se uspešno bori sa tim problemom? Ne? Nego mislite da su zabrane i propast ekonomije rešenje. Tužno.
  (Dr, 21. jun 2021 23:30)

  # Link komentara

 17. Čuj radja decu za Srbiju? Za koju Srbiju gospodjo onu u kojoj su Mladić i Karadzić opevani na fudbalskim utakmicama? Gde su "Nož žica Srebrenica, Ubi Šiptara, i Sudija Pederu" glavne parole.Gde su Palma i Šešelj na svim TV ekranima, gde je Sima Spasić u narodnoj skupštini, a Pahomije u crkvi?
  (Mordor, 21. jun 2021 23:29)

  # Link komentara

 18. ja da sam osoba na koju ova gospodja apeluje, bilo da je u pitanju premijerka, predsednik ili neko treci iz sveta fudbala ili policije ili suda... posle ovoga stvarno ne znam sta bih uopste mogao da uradim.
  sta je konkretno problem? kako da pomognemo? ko koga dira? kada? gde? je l neko silovan? prebijen? je l to nesto sistemski? je l neko nesto prijavio?
  (zivac, 21. jun 2021 23:13)

  # Link komentara

 19. gej lobi je agresivan i povezan.
  (nikola, 21. jun 2021 23:04)

  # Link komentara

 20. Postoje gej životinje. Tadaaam.
  (S, 21. jun 2021 22:41)

  # Link komentara

 21. Koliko grandioznosti u preopširnom ponavljajućem i praznom tekstu. "Do groba ću se boriti", "garantujem svojim životom"..... Šta znači "pravoslavna Srpkinja"? Pitam jer nisam čula "rimokatolička Srpkinja" ili "muslimanska, judaistička Srpkinja"? Onda "seksualno opredeljenje"? Pa nije opredeljenje nego orijentacija, i kakve veze to ima sa bilo čim?
  (Jovana, 21. jun 2021 22:24)

  # Link komentara

 22. Doduse nisam citao imam pametnija posla...
  (Jesu sigurno, 21. jun 2021 22:04)

  # Link komentara

 23. Najjace je to sto uvek veliki vernici mrze drugačije od sebe, a hvale se kako su oni kao dobri, puni vrednosti. Ne može vernik da bude dobar, jer on je naučen da je samo njegova religija prava, a svi koji su drugačiji su navodno protiv boga, i zato mrze sve druge. A sto se tice nataliteta, pa niko vama ne brani da radjate decu, a LGBT osobe da ostavite na miru, nisu oni dužni da vama prave natalitet.
  (Jendndnd, 21. jun 2021 22:02)

  # Link komentara

 24. Zena je sportista, ponosna supruga i majka. Valjda ima pravo na mišljenje jer danas svaki degenerik sa mišljenjem dobija platformu.
  Interesantno je kako je osuđuju upravo oni koji su za "raznolikost" i "ulljucovost". Svako zna da se ti principi odnose samo na jedan (pomereni) pogled na svet koji dolazi iz kulture koja je počela da odumire.
  (Zora Pantic, 21. jun 2021 21:57)

  # Link komentara

 25. Vi što navodite studije, pa čak i linkove dajete, kao argument protiv toga da gej nije stvar izbora, da li ste čitali i razumeli te studije? Apsolutno niste, čini mi se, jer tamo pišu ozbiljne stvari koje vam ne idu u prilog, ali vi to niste sposobni da razlučite. Zaključak je da je stvar komplikovanija od proste genetike tipa jedan faktor ili hormona, nego je složena kombinacija mnogo stvari, kao i obično u nauci (ali vi to ne znate), pogotovo za tako kompleksne stvari ko što je seksualna orijentacija. A da li ste primetili da niko u svim tim studijama, kad razmatra sve te faktore, ne kaže "izbor"? Mislim da biste orimetili. Sem toga, ni biti Srbin nema uporište u genetici, tako nešto ne postoji, čak ni u jeziku samom po sebi (nisi Srbin kao govoriš srpski) nego je splet više kompleksnih okolnosti. Ne blamirajte se navođenjem studija koje ne razumete. Gej nije izbor, a da neko tačno zna kojim jednostavnim i poznatim mehanizmom se postaje gej ili ne, e pa ne zna niko.
  (Auh, 21. jun 2021 21:55)

  # Link komentara

 26. "U kolikom smo problemu i mrznji prema necemu sto ne znamo. Ja kao Gay zelim da vam deca,unuci, praunuco budu gay. Mozda shvatite da su i oni ljudi jer cete morati da volite i prihvatite onakvim kakvi jesu, ili mozda necete. I pas ostavi svoje paśce .
  @Miki"
  A ja kao strejt ti zelim da ti deca, unuci i praunuci budu strejt.
  Ah, cekaj, ti ih neces imati. Vidis, priroda je to vrlo elegantno resila. Nego, tuzite prirodu za nepostovanje vasih prava.
  (nele, 21. jun 2021 21:49)

  # Link komentara

 27. Gledam danas ptičice izvode mladunce u prvi let posle tri nedelje od izleganja. Mačka koja se brine o svojim tek rođenim mačićima. Gde ode ova ljudska rasa nije mi jasno. Totalno izopačena. Još to predstavlja kao nešto dobro, a ne može da bude. Hoće da otimaju tuđu decu i poklanjaju izopačenima.
  (Realno, 21. jun 2021 21:35)

  # Link komentara

 28. Ne znam kakva je situacija u Zvezdi, ali znam da zakon mora biti jednak za sve. Silovanje je silovanje, maloletnici su maloletnici - i to ne bi trebalo da ima veze sa seksualnom orjentacijom po;inioca krivičnog dela i žrtve. Ako je devojka silovala devojku, to je isto kao da ju je silovao i muškarac - kraj priče. Ne sme se dozvoliti ponavljanje one situacije kada je poznati glumac silovao maloletnika, pa onda na kraju završio sa 10 meseci kućnog pritvora.
  (Zok1, 21. jun 2021 21:16)

  # Link komentara

 29. @tata mata
  U pravu si. Znam hej ljude koji su vatreni navijaci i na severu i na jugu. Koji idu na gostovanja svojih klubova, pevaju pesme, pale baklje i rade sve ono sto je i opisu posla jednog navijaca. Vidis, nikada nikoga od njih nisam pitao kako se osecaju kada drze neki transparent kao sto je naveden.
  (Markonjero, 21. jun 2021 21:14)

  # Link komentara

 30. Ne znam za ostale, ali ja sam se negde na pola njenog blebetanja u prazno smorio i imam osecaj da ona nigde nije ista jasno napisala.
  (n, 21. jun 2021 21:11)

  # Link komentara

 31. Devojko, ti imaš ozbiljan problem.
  (Darko, 21. jun 2021 21:08)

  # Link komentara

 32. @zmaj Ja sam ponosni otac transrodne osobe, devojčice koja je rasla u heteroseksualnom okruženju (bake, dede, roditelji...) Već sa 3 godine je odbijala da nosi haljine i suknje, malo kasnije i dugačku kosu. S obzirom da kažete da to nije urođeno, a sa sigurnošću tvrdim da nije ni naučeno, kakvo to tumačite??? Ili ste od onih što ne veruju ni u vakcine niti teoriju evolucije, okruglu zemlju...
  (soki, 21. jun 2021 21:01)

  # Link komentara

 33. Heterofibija je sve veca i veca od strane gej lobija, sorosevih medija i istih takvih politicara.
  (Sima Strahota, 21. jun 2021 20:49)

  # Link komentara

 34. @raven
  Ko bi gore sad je dole 🤣 Nije uvek bilo tako, ranije nisu mogli gejevi da se zaposle ako to nisu krili tako da su tad bili oni "osudjeni na smrt gladovanjem"...Univerzum se nivelise, zato je sad ekspanzija politicke korektnosti prema crncima i lgbt jer je u prošlosti bilo robovlasnistva i opresije nad lgbt...Da ti imas zaposlene i da je jedan gej aktivista koji na poslu prica afirmarivno o gej braku i usvajanju dece, to bi ga verovatno "osudio na smrt gladovanjem" (otpustio) zbog iznošenja takvog stava, tako da ne vidim razliku da to isto ne bude slucaj sa obrnutom situacijom ako neko prica protiv lgbt na poslu...Pricaj protiv u svoja cetri zida 😂
  (crna rupa, 21. jun 2021 20:48)

  # Link komentara

 35. Izjava u poprilično homofobičnom tonu (vaspitanje sina, šta smo učeni itd...) koja pomalo zabrinjava s obzirom na to da se radi o relativno mladoj osobi. Ali onda kada sam saznao o kome se radi, uklapa se sve... Najava krupnih reči koje su na kraju izostale, naravno. :)

  Tako da... sve u svemu, kao da ništa nije ni bilo. :) Što reče Radoš Bajić "... a vetar nosi"
  (Ivabg, 21. jun 2021 20:45)

  # Link komentara

 36. Malo je gejeva. To se vidi po posecenosti na sajtovima za odrasle. Valjda ono sto volis da gledas to bi voleo i da radis. Naravno pod gejevima ne racunam kad se devojke medju sobom zaigraju. To svakako podrzavam.
  (PiŽon, 21. jun 2021 20:44)

  # Link komentara

 37. Zaboravila je da napomene da se udala za 25 godina starijeg funkcionera Zvezde...
  (Dušan THC, 21. jun 2021 18:53)

  Да и? То има везе са текстом..какве тачно?
  Хвала на одговору.
  (Неедукован, 21. jun 2021 20:27)

  # Link komentara

 38. U kolikom smo problemu i mrznji prema necemu sto ne znamo. Ja kao Gay zelim da vam deca,unuci, praunuco budu gay. Mozda shvatite da su i oni ljudi jer cete morati da volite i prihvatite onakvim kakvi jesu, ili mozda necete. I pas ostavi svoje paśce .
  (Miki, 21. jun 2021 20:26)

  # Link komentara

 39. @dusan THC-28 godina starijeg!!!
  (Huan Pablo Don Fernando, 21. jun 2021 20:20)

  # Link komentara

 40. Strejt osobe su naj ugroženija populacija danas...
  (nikola, 21. jun 2021 19:01)

  Netacno. Strejt zene su najugrozenija kategorija. Imaju beskonacno vece sanse da ih ubije, tuce, siluje i muci partner nego svi ostali.
  (Stat, 21. jun 2021 20:19)

  # Link komentara

 41. Dotična se sprema za karijeru internet influenserke i buduće članice neke opskurne stranke pošto je sportsku karijeru završila.

  Ostaje joj još jedino da se bori protiv džedaja i mračnih sila koje haraju svetom.
  (Teri, 21. jun 2021 20:14)

  # Link komentara

 42. Svaka utakmica Zvezde ili Partizana nije ništa nego jedan pederrbal. U publici hrpa polugolih pripadnika muskog pola koji pevaju zajedno, grle se i ljube. Gde ces vece gej zurke. I to redovno svake nedelje. Igraci s obrijenim i nauljenim nogama, otvoreno vacare jedan drugog bez ikakvih posledica. To treba obavezno zabraniti. Dosta vise gej propagande. Zabraniti sav sport.
  (djondja, 21. jun 2021 20:09)

  # Link komentara

 43. Strejt osobe su naj ugroženija populacija danas...
  (nikola, 21. jun 2021 19:01)
  Tacno,plus bih dodao klasicni strejt evropski muškarci i žene,koje su vec danas debela manjina i nad tom grupacijom ljudi se vrši debela anti-agenda,kao zaostali koncept društva i Covecanstva,danas mediji propagiraju kako su poroduca i deca veoma zaostao i primitivan društveni kkoncept i breme za coveka i ženu,pa se gura alternativa u LGBT nihilizmu,gde su interes,kalkucija,požuda,devijacija i blud sve i sja i u taj koncept ne spadaju klasicni homoseksualni-lezbejski parovi,koji su skoro uvek postojali u bili manjina,što dosta ljudi ovde ne zna i misli i da su i oni u taj koš,ali nisu.
  PS:Sledeca seksualna grupacija ljudi posle nas strejt koji ce biti na udaru su klasicni homoseksualci i lezbejke,jer su i oni na neki nacin ne potpadaju u kriterijume modernog i trendi LGBT nihilizma.
  (Mediterano Blanco, 21. jun 2021 20:06)

  # Link komentara

 44. Gejosi bilo kog roda i pedofili, trenutno zasticena vrsta u svetu.
  (Bob, 21. jun 2021 19:57)

  # Link komentara

 45. a sam mislio da su sve devojke ili bi ili lezbo. U filmovima na kojima sam ja odrastao, sve su snimale scene sa drugim devojkama, a samo neke i sa malo momcima.
  (Uros, 21. jun 2021 18:33)
  Vecina devojaka-žena su miks materijalistkinja i Bi-Lezbo,zato i snimaju scene sa drugim ženama plus dobijaju keš,ali tu ima makla kvaka,recimo dosta devojaka snimaju scene sa osobama ženskog pola zbog honorara,koje u realnom životu ne bi ni pogledale a kamoli imale seks sa njima,dok recimo kod muškaraca je to mnogo manje izraženo,cak i deklarisane strejt devojke bi za veliku svotu novca verovatno imale seks sa osobom istog pola,dok to kod muškaraca je u mnogo manjoj meri,muškarci se više vode strašcu a žene kalkucijom,prosto i jednostavno.
  (Mediterano Blanco, 21. jun 2021 19:51)

  # Link komentara

 46. Gej moze da kritikuju strejt a obratno je zabranjeno.Strejt su trenutno naj ugrozeniji u svetu zbog jakog gej lobija koji je veoma agesivan sisemu a i prema pojedincima.Sve se okrenulo.Pitanje je cija su prava ugrozena ja mislim ovima strejt.Lbdt bave buku bez rasloga a istina je obrnuta u globalu.
  (max, 21. jun 2021 19:50)

  # Link komentara

 47. sve sam procitao i nista ne razumem. mrzim ovo kada neko krene sa najavom da ce otvoreno da ukaze na problem, a onda se toliko izgubi u politickoj korektnosti i strahu da se nekome ne zameri, da na kraju zapravo ne kaze nista. ili zapravo ni nema sta konkretno da kaze?
  sta je zlocin? ko je zrtva ili ko su zrtve? ko je zlocinac? ko su saucesnici? o cemu se ovde radi?
  ovako sroceno ipak izgleda kao homofobija.
  (veverica, 21. jun 2021 19:49)

  # Link komentara

 48. Smorila je sa uvodom gde je morala da istakne da je pravoslavna Srpkinja, majka i za porodične vrednosti i nadmena pozicija u odnosu na gejeve se itekako vidi. A tek posle kilometarskog uvoda pominje nekonkretno i uopšteno zlostavljanje. Trebala je konkretno da navede. Kako to lezbo koleginice savatavaji, ljube, zgrabe bez pristanka, da l se neka identifikovala sa detetom koje ima lizalicu šećerlemu, gde, u kojoj situaciji i slično. Ne zanima da l je ona vernica i da li joj je karijera u službi države, novčanika itd. Kao ni palamudjenja o tome da l je u Srbiji mali natalitet? Je l bi savatavanje bio manji greh da Srbija ima veći natalitet možda?

  Kod patriJota i ljubitelja porodicnih vrednosti selektivni pristup i odsustvo razuma se podrazumevaju. Isti ovi što joj daju podršku sad su Mileni i Danijeli tražili dlaku u jajetu uz čuvene floskule da čujemo drugu stranu i šta je čekala dosad, pa evo ja sad želim da čujem drugu stranu priče i pitam Jovanu što je ćutala godinama?
  (Muppet, 21. jun 2021 19:40)

  # Link komentara

 49. @Zmaj, 21. jun 2021 18:50

  O cemu ti bre pricas covece?!? Kucaj u Google-u 'homosexuality in animal kingdom' pa nam ponovo objasni kako nije urodjeno ili mislis da kornjace biraju da budu gej.
  (hello, 21. jun 2021 19:39)

  # Link komentara

 50. Strejt osobe su naj ugroženija populacija danas...
  (nikola, 21. jun 2021 19:01)

  Stvarno? Znaci u preko sezdeset zemalja trpaju heteroseksualce u zatvore i vesaju ih? Zabranjeno im je da se vencavaju? Da imaju porodicni zivot? Moze li makar malo manje tog homofobnog licemerja, dvadeset prvi vek je pobogu. A i ova zena/devojka umesto da navede ko je zlostavljao, otprilike ocrni celu lbgt populaciju.
  (Tanja, 21. jun 2021 19:38)

  # Link komentara

 51. Homofobija, strejtofobija..zamajavaju nas!
  A PRAVA RADNIKA?
  To niko ne spominje. Što svi na planeti, sem par kolonijalnih sila, živimo k'o psi u egzistencijalnom strahu - to se ne rešava. To je u redu.
  Saberimo se, odvraćaju nam pažnju sa bitnih stvari. Konstantno! Nadam se da će nove generacije imati više pameti i hrabrosti nego mi svi danas.
  (Ne vredi, 21. jun 2021 19:33)

  # Link komentara

 52. @Dr

  Jak si mi ti DR kad izjavljujes nesto poput ovog: "Poštovana, seksualno opredeljenje nije izbor" - niti jedno naucno istrazivanje do sada nije dokazalo da je homoseksualnost urodjena, koliko god to bilo tesko vama braniocima LGBT ljudi da prihvatite. Postoje 2 teorije - genetika, kao i endokrina teorija, ni jedna ne pije vodu, i odacena je od strane ozbiljnih naucnika. Genetska teorija tvrdi da postoji genetska komponenta u seksualnosti sto je jednostavno nemoguce (koja je svrha u ocuvanju vrste bniti gej?) a i dokazana kao netacna preko jednojajcanih blizanaca (identicni u genetskom kodu mogu biti gej-strejt), dok Endokrina teorija tvrdi da je usled razvoja hormona neko gej - medicinska praksa NITI JEDNO stanje pogresnih hormona ne naziva "prirodom ljudske vrste" vec se svaki hormonski disbalans posmatra kao teska bolest, koja treba korekciju (hipotiroidaza naprimer).

  Nijedno validno naucno istrazivanje koje sa iskljucivoscu donosi zakljucak da je neko rodjen gej, do sada nije izvedeno. I pored naporea LGBT-a da iskrivi nauke i da tvrdi da su disforicni ljudi normalni (transgenderi), i pored silnih napora da se nekako pronadje "prirodna" komponenta homoseksualnosti - ne postoji, i verovatno nece postojati. Jer je u pitanju, zapravo, izbor pojedinca, pothranjen modernim lobistima da veruje kako je to normalno i prirodno.
  (Zmaj, 21. jun 2021 18:50)

  Bukvalno si izmislio gomilu podataka. Prica oko “gej gena” upravo i jeste dokazana na identicnim blizancima, posebno kod muskaraca na 8. hromozomu (Xq28). Ali to i dalje ne znaci da postoji gej gen vec da postoje znacajni dokazi za geneticku osnovu homoseksualizma. Naucnici su saglasni da socijalni faktori u ranom detinjstvu NE MOGU samostalno uticati na seksualnu orijentaciju neke osobe. Vecina smatra da je u pitanju kombinacija bioloskih i sredinskih faktora. Postoje i teorije prenatalnim hormonima itditd. Znaci, sve sto si rekao jednostavno nije tacno, osim cinjenice da jos uvek ne znamo tacno sta je to sto utice na seksualnu orijentaciju.
  (zmajognjeni, 21. jun 2021 19:32)

  # Link komentara

 53. To se dešava i u manekenstvu,modelingu,u filmskoj industriji.Znaci gej ljudi misle da su manekeni svi do reda gejevi pa mogu da ih napadaju.
  (KoRn, 21. jun 2021 19:25)

  # Link komentara

 54. homoseksualizam je bolest!!!
  (Huan Pablo Don Fernando, 21. jun 2021 19:20)

  # Link komentara

 55. То је све истина, мислим на читав женски спорт. Полако али сигурно, постајемо "запад". Где год су деца, ту су и предатори... да не заборавимо само на наше школе (!).
  (Стрелац, 21. jun 2021 19:20)

  # Link komentara

 56. A M I N !
  (Aleksa, 21. jun 2021 19:06)

  # Link komentara

 57. Strejt osobe su naj ugroženija populacija danas...
  (nikola, 21. jun 2021 19:01)

  # Link komentara

 58. Zaboravila je da napomene da se udala za 25 godina starijeg funkcionera Zvezde...
  (Dušan THC, 21. jun 2021 18:53)

  # Link komentara

 59. @Dr

  Jak si mi ti DR kad izjavljujes nesto poput ovog: "Poštovana, seksualno opredeljenje nije izbor" - niti jedno naucno istrazivanje do sada nije dokazalo da je homoseksualnost urodjena, koliko god to bilo tesko vama braniocima LGBT ljudi da prihvatite. Postoje 2 teorije - genetika, kao i endokrina teorija, ni jedna ne pije vodu, i odacena je od strane ozbiljnih naucnika. Genetska teorija tvrdi da postoji genetska komponenta u seksualnosti sto je jednostavno nemoguce (koja je svrha u ocuvanju vrste bniti gej?) a i dokazana kao netacna preko jednojajcanih blizanaca (identicni u genetskom kodu mogu biti gej-strejt), dok Endokrina teorija tvrdi da je usled razvoja hormona neko gej - medicinska praksa NITI JEDNO stanje pogresnih hormona ne naziva "prirodom ljudske vrste" vec se svaki hormonski disbalans posmatra kao teska bolest, koja treba korekciju (hipotiroidaza naprimer).

  Nijedno validno naucno istrazivanje koje sa iskljucivoscu donosi zakljucak da je neko rodjen gej, do sada nije izvedeno. I pored naporea LGBT-a da iskrivi nauke i da tvrdi da su disforicni ljudi normalni (transgenderi), i pored silnih napora da se nekako pronadje "prirodna" komponenta homoseksualnosti - ne postoji, i verovatno nece postojati. Jer je u pitanju, zapravo, izbor pojedinca, pothranjen modernim lobistima da veruje kako je to normalno i prirodno.
  (Zmaj, 21. jun 2021 18:50)

  # Link komentara

 60. Matora,ti li si?...
  (navi, 21. jun 2021 18:49)

  # Link komentara

 61. Mnogo patetike i samohvalisanja, a optuzbe mlake i nejasne, ovo saopstenje kao da su joj pisali navijaci.
  (palanka, 21. jun 2021 17:01)

  Ah da, sve je ovde nejasno napisano, mozda ona u stvari hvali gej fudbalerke. I obavezno spomeni navijace pa ce svi zaboraviti na gej prozivku iz teksta. I napisi jos jednom kako ste svi lepi, pametni i obrazovani, a ko se protivi je glup, ruzan, ruralan i neobrazovan. I onda dodje dan parade i sva vam prica padne u vodu kada vas tv kamere snime.
  (mile, 21. jun 2021 18:45)

  # Link komentara

 62. Ja sam mislio da su sve devojke ili bi ili lezbo. U filmovima na kojima sam ja odrastao, sve su snimale scene sa drugim devojkama, a samo neke i sa malo momcima.
  (Uros, 21. jun 2021 18:33)

  # Link komentara

 63. Ko pisne protiv LGBT populacije zna se sta mu sleduje. Gubitak posla i medijski linč. Ne ide u zatvor za verbalni delikt ali momentalno ostaje bez posla i karijere. Dakle lagano umire od gladi i bolesti na ulici. Na robiji makar ima 'leba, paštete, vode i lekara. Tako je na zapadu, a počinje i kod nas. Lično poznajem ljude koji su ostali bez posla zbog reči protiv LGBT. Poslodavci počinju da se plaše i otpuštaju preventivno, jer se LGBT mašinerija okomi na poslodavca ako previdi ili toleriše zaposlenog koji suviše "laje". Da li je to za smrtnu kaznu izgladnjivanjem, i zašto moja deca da gladuju ako sam za tradicionalne vrednosti i protiv LGBT braka?
  (Raven, 21. jun 2021 18:30)

  # Link komentara

 64. WNBA je gej lobi jak. Imali su iste ispade od bivsih igracica koje su progovorile
  (kejt_winslet, 21. jun 2021 18:02)

  # Link komentara

 65. Bravo, ovo je jedna utemeljena i normalna osoba koja se ne boji da kaže ono što svi mislimo.
  (Đorđe, 21. jun 2021 18:00)

  # Link komentara

 66. Smorila je sa uvodom gde je morala da istakne da je pravoslavna Srpkinja, majka i za porodične vrednosti i nadmena pozicija u odnosu na gejeve se itekako vidi. A tek posle kilometarskog uvoda pominje nekonkretno i uopšteno zlostavljanje. Trebala je konkretno da navede. Kako to lezbo koleginice savatavaji, ljube, zgrabe bez pristanka, da l se neka identifikovala sa detetom koje ima lizalicu šećerlemu, gde, u kojoj situaciji i slično. Ne zanima da l je ona vernica i da li joj je karijera u službi države, novčanika itd. Kao ni palamudjenja o tome da l je u Srbiji mali natalitet? Je l bi savatavanje bio manji greh da Srbija ima veći natalitet možda?
  (Bronhitis, 21. jun 2021 17:59)

  # Link komentara

 67. Kako se zaštititi od zaštićene manjine? Kako obezbediti da se i glas većine čuje? Privlačenje suprotnih polova je uslov života. Privlačenje istih polova je jalova stvar. Ne verujem u priču da je polno opredeljenje unapred određeno, osim za jako mali broj ljudi sa hormonskim poremećajima. Verujem da se na polno opredeljenje i te kako utiče propagandnim delovanjem i fizičkim "ubeđivanjem" u doba adolescencije. Neravnoteža i nesklad u porodici, neadekvatne uloge roditelja, manipulacije kroz sport i umetnost, sve su to faktori. Da li slučajnost što mnogi homoseksualci koje poznajem imaju neobičan odnos sa dominantnom majkom i odsustvo pravog očinskog autoriteta?
  Ali vidim da su mnogi već "skočili" na autorku, a kao po partijskom zadatku, religioznost se tretira kao greh?! Teško je boriti se za neupitne moralne vrednosti u ovakvom svetu.
  (Svet u boji, 21. jun 2021 17:58)

  # Link komentara

 68. neverovatno je , da se desilo obratno, skocili bi svi zajedno kao zbog one Danijele Stajnfeld, koju je silovao svako ko je prolazio pored nje.


  Da i LGBT moze da zlostavlja, da treba da rava budu ista za sve, a ne za odredjene grupe. Jadnih i bednih komentara, pogotovo ljudi koji se kao zalazu za jednakost prava, samo zato sto je strejt, ne treba joj verovati.

  Sramota
  (byk, 21. jun 2021 17:57)

  # Link komentara

 69. Vernik i homofob - najgori tip.
  (Lange, 21. jun 2021 16:39)

  Атеиста и LGBT - ево допуни ти...
  (Др. Уги, 21. jun 2021 17:55)

  # Link komentara

 70. Ja sam moju cerku ispisao sa baleta zbog slicne situacije pre nekih 7-8 godina. Ona srecom nije bila zrtva niti sam dozvolio da dodje do toga ali cim je videla sta se radi sama je trazila da ne ide vise. Tek kasnije, posle par godina nam je ispricala da su bile tu neke dve, najstarije u grupi koje su neprimerno hvatale devojcice, skidale im donji ves, prozivale ih, pipkale im intimne delove itd da ne idem dalje u detalje.
  (Miki Zurich, 21. jun 2021 17:52)

  # Link komentara

 71. Ја бих само да истакнем да је НАУЧНО ДОКАЗАНО да сексуална оријентација уопште није условљена ни генетиком, ни хормонима, односно да је доказано да се нико не рађа геј илити са одређеном сексуалном оријентацијом.

  [link]/
  (Sandra, 21. jun 2021 17:51)

  # Link komentara

 72. Malo šale nije na odmet u cz muska i zenska sekcija gej a tribine odavno.

  Zemlja heroja vekovima a danas???

  Ni žena ni majki. Zato se sve ovo dešava.

  Svaka ti čast na hrabrosti Ženo kakvih je danas na žalost malo.
  (CZ, 21. jun 2021 17:46)

  # Link komentara

 73. Uprkos nadljudskim naporima sirom zapadnog sveta, gejevi odnosno lgbt i dalje cine manje od 2-3% populacije. Ali ostalih 97% trpi njihovo nasilje i diskriminaciju.
  (Dr.Kon, 21. jun 2021 17:42)

  # Link komentara

 74. Aha, sad kad neko piše o ovome traže se dokazi, a isti ti kad neko napiše da ih je silovao kolega pre 15 godina pozivaju na linč.
  (Dusan, 21. jun 2021 17:22)

  # Link komentara

 75. Zastrasujuce deluje poruka sa slike da je 150 devojaka proslo kroz klub i pitanje koliko njih se ostvarilo kao majke i zene...posle neko kaze kako se to ne bira i nikome ne smeta i tako se radja. Uzas, uzas, uzas
  (mile, 21. jun 2021 17:08)

  # Link komentara

 76. o tome se u NBA prica vec 20 god.
  (SubmisivniDominator, 21. jun 2021 17:05)

  # Link komentara

 77. Ni danas posle svega toga ne navodi konkretna imena osoba koja su to radili...
  (Zašto, 21. jun 2021 17:03)

  # Link komentara

 78. 100% istina.
  sudio sam 15 godina, muski i zenski fudbal.
  prvo zenski je daleko vise prljaviji, podmukliji, grublji. Ono sto rade jedna drugoj kod kornera u muakom fudbalu bi bile zabrane na visegodisnjem nivou.
  drugo, iz kontakata sa fudbalerkama, sportskim radnicima u zenskom fudbalu, mogu da vam kazem da je ovo samo vrh ledenog brega. Price su jezive, ima tu i straight zlostavljanja ali to je u velikoj manjini.
  Imam cerku koja voli fudbal, ali ni u ludilu je ne bi dozvolio da trenira.
  Zivimo u Austriji, neka se bavi klizanjem, skijanjem, odbojkom, plesom, ali fudbalom i kosarkom ni pod razno, makar se posvadjala samnom i ne pricala do kraja zivota. Ako je to cena da je spasim zlostavljanja, rado bi je platio.
  (Ako su ruze, procvetace..., 21. jun 2021 17:03)

  # Link komentara

 79. Mnogo patetike i samohvalisanja, a optuzbe mlake i nejasne, ovo saopstenje kao da su joj pisali navijaci.
  (palanka, 21. jun 2021 17:01)

  # Link komentara

 80. Nisam najbolje razumeo ali ajde...
  (allan houston, 21. jun 2021 16:58)

  # Link komentara

 81. Da li je bilo zlostavljanja i ko je koga zlostavljao? Zašto to krivično delo (bez obzira na pol i orijentaciju zlostavljača) nije prijavljeno ranije? Naročito ako neko za sebe kaže da nikada ne ćuti i da je uvek iskrena.

  Drugo, niko nije izabrao da se rodi gej, kao što ni ona nije birala da se rodi kao strejt pravoslavna Srpkinja (da se rodila malo zapadnije bila bi katolik, malo istočnije - muslimanka, a o nacionalnosti da ne pričamo).
  Takođe, niko neće postati gej ako ima takve saigrače, čak ni kada ih ima natprosečno mnogo kao u ženskom fudbalu.

  Sve u svemu, kada dodamo i sike sa posta, ispada na kraju samo čista homofobija umesto skretanja pažnje na ogroman problem u, pre svega, ženskom sportu gde je seksualno uznemiravanje i zlostavljanje nažalost redovna pojava.
  (Drug kontraš, 21. jun 2021 16:57)

  # Link komentara

 82. Ма није могуће. Зар се нама не испира мозак тиме да су злостављачи искључиво стрејт мачо мушкарци чији је поглед на свет детерминисан "злим" патријархатом.
  (Јакуза, 21. jun 2021 16:56)

  # Link komentara

 83. Ma ova je u nizu zatrovana verom, religijom, " prava srpkinja" Neću da čitam do kraja...
  (Aleksa78, 21. jun 2021 16:53)

  # Link komentara

 84. Od Srbije se pravi konglomerat, elitisma, kulturne devijantnosti, kriminala, urusavanje porodice.. Zemlja koja ima jednu od najvecih stopa kriminala, katastrofalnu demografsku sliku je zemlja koja ne moze farbati zivot i ulepsavati ga preko katastrofe za koje nijedna institucija u zemlji kao i mediji ne zele da se ozbiljno vodi tema o tome.. Misle da ce precutkivanjem i izumiranjem srednjeg staleza koji vise ne postoji i sirotinje, stvoriti od Srbije Evropu.. Gde ce ostati oni, elitisti, evropski gradjani, lgbt gradjani, kao i tajkuni, kontroverzni biznismeni i mediji, zajedno sa estradom.. Devojka je iznela svoje misljenje i to je u skladu sa demokratskim vrednostima, najveci problem slobode govora i demokratije proizilazi kada se upucuje direktna kritika istim, onda se sloboda govora i demokratija kao i neoliberalizam pretvara u REPRESIJU i tu se sva prica zavrsava o demokratiji i ljudskim pravima. Jer svaka kritika koja ima osnovu, mora biti prihvacena, to je u samoj srzi vrednosti demokratije.
  (Protoss, 21. jun 2021 16:51)

  # Link komentara

 85. Ako ima bilo kakve korelacije između nateliteta i siromaštva, upravo je suprotna od one što se po medijima navodi. Što je jedna zemlja siromašnija, to je natalitet veći. Natalitet zavisi od odnosa društva prema majčinstvu, i prema braku. Pod tim podrazumevam, dali se na kulturuloškom planu ove uloge i institucije promovišu kao nešto pozitivno, i time mlade podstiče da se prihvataju tih uloga i obaveza, ili se kao u poslednje vreme promoviše (anti)kultura da je glupa, zaostala ona koja se odluči za majčinstvo, da brakovi treba da se raspadaju, da su muškarci sve predatori. Upravo iz tog razloga je dobro kada neke koje su imale izbor, a izabrale su porodicu, obrate javnosti. Naravno, odmah će biti napadnute da su homofobi, pa će početi njihovo kancelovanje.
  (Radoznao, 21. jun 2021 16:49)

  # Link komentara

 86. Bio sam, najblaze receno, seksualno uznemiravan u jednoj velikoj televiziji, bio sam student tad. To se odigrava veoma perfidno i vi tesko da mozete nesto da dokazete, cak i da skupite hrabrost da sa tim izadjete u javnost i pred ostarele roditelje, narocito sto zlostavljaci po pravilu imaju dosta jake veze po tim njihovim linijama. Sve su to uhodane seme i psiholoski mehanizmi, i sludjenom pojedincu preostaje samo da se pokupi odatle, sto sam ja i uradio. I da posle ne prica nikome, jer bi ga palanka razapela, sto zlostavljac vrlo dobro zna.
  (..., 21. jun 2021 16:47)

  # Link komentara

 87. Vernik i homofob - najgori tip.
  (Lange, 21. jun 2021 16:39)

  # Link komentara

 88. Realno, ako to vec moze da se bira kako doticna tvrdi, bolje da odma saljem cerku na fudbal pa da se nadam da ce biti lezbejka. Moze samo da joj bude bolje u zivotu.
  (Lilla, 21. jun 2021 16:39)

  # Link komentara

 89. Seksualno maltretiranje i zlostavljanje maloletne dece je stravična stvar bez obzira na to da li su ta deca ili odrasli strejt ili ne. Počinioce treba pronaći i izolovati ih iz društva jedno duže vreme, uz obaveznu zabranu rada s decom nakon toga. Tačka. Jedina stvar koja mi u ovoj priči smeta je ovaj totalno nepotreban deo o Srbiji, zastavama, pravoslavlju, tradicionalnim vrednostima, natalitetu itd. i sličnim glupostima, jer taj deo priče umanjuje snagu ove bolne ispovesti. Zaštitimo svoju decu, ostavimo se patrijarhalnih gluposti!
  (Laki, 21. jun 2021 16:39)

  # Link komentara

 90. Postoji višestruko, višeslojno ludilo u vezi ovog masovnog napada u svim oblastima društva. [link]
  Mit je da je LGBT populacije 1 "posebno osetljiva populacija" koja je još tobož "maltretirana". Dupla neistina. Ne samo to, već je istina da je 3 unutar te populacije personalno nasilje natprosečno mnogo veće nego u ostatku populacije i da 4 oni ispoljavaju tendenciju da manje-više svaku priliku iskoriste za svoju nefer prednost, a pri brojčanoj nadmoći i za direktno nasilje. Ne, to nije nikakva "xyz-tra-la-la-fobija". Nikakva fobija uopšte, može tako zvučati samo onima koji pate od istinofobije.
  U sportu je tek to suludo. Još jednom: sport je aktivnost unutar pripadnika istog pola, a koji nemaju međusobne seksualne pretenzije. To je neophodna pretpostavka sporta uopšte! I LGBT ljudi treba da se bave sportom? Apsolutno - ali u okviru ove apsolutno neophodne pretpostavke. Treba da razmišljam kako i zašto me odbrambeni igrač hvata? Plivam da se kao centar usidrim, čeka me "moricon"?
  Muškarci su ovoga još i donekle pošteđeni malim brojem vrhunskih sportista a da su LGBT. Ali je za žene zato duplo teže! Uvek bilo ali tek sad u sve dominantnijem ambijentu (nasilja) tog mačo-lezbizma... I jedan od razloga da sve više devojaka izbegava kolektivne sportove.
  Jedan pol - jedan sport. I u šahu, a tu može i "svi". Ali ne u grupnim sportovima i svlačionicama. Šta, juniorku treba da prevaspitavaju dve cinične zlosrećne divine?
  (znanje-imanje, 21. jun 2021 16:38)

  # Link komentara

 91. Konačno da neko javno progovori o ovim stvarima !
  Ovo se dešava u mnogim ženskim kolektivnim sportovima,a pored fudbala je najbolji primer i ženska košarka...
  Javna je tajna da je jedna jako uticajna žena,možda i najuticajnija u našoj ženskoj košarkaškoj reprezentaciji i savezu , neko ko je lezbejskih sklonosti i opredeljenja...
  Dobri rezultati,moćni zaštitnici (porodični,pa i stranački) i neki zavet ćutanja je i dalje drže na toj poziciji,pored mnogobrojnih ljubavnih afera koje je imala u klubovima i reprezentaciji,svadja i intriga, sa bivšim ljubavnicama...
  Jedino dobro u svemu je da su ove devojke makar punoletne...
  Bravo za Jovanu,zato što se osmelila da kaže šta se dešava u ženskim kolektivnim sportovima i na šta se mlade i maloletne devojke i devojčice na silu ili pritisak primoravaju od malih nogu...
  Molim roditelje da obrate pažnju na sve ovo,da se ne bi na kraju gorko pokajali što su uništili budućnost i zdravlje svoje dece !!!
  (Marko Arnautović, 21. jun 2021 16:37)

  # Link komentara

 92. Ja smatram dasu gejevi I elzbejke bolesne osobe. Zasto to kazem zato stoje bog stvorijo adama I evu a ne adama I stevu.Takodje je ne smisjieno da zena sa zenom Ili muskarac sa muskarcom pa se pitam koce da radja decu dali stevo Ili stevia I milka. Takodje se pitam dokle bre sa takvim osobama I doklen ce natelitet opadati ako vako nastavi se u srbiji da isti polni osnivaju brakove Onda neznam Kako cemo zaustaviti pad nateliteta. Pozdrav
  (zdravko, 21. jun 2021 16:36)

  # Link komentara

 93. Još pre nekoliko godina kada je počela ova priča o seksualnim slobodama, neko od stručnjaka je rekao da lgbt populacija ima nekoliko faza delovanja u društvu i da od "ugroženih" u prvoj fazi postaju napasnici u završnoj gazi i progonitelji onih koji nisu pokvareni kao oni. To ne nastaje rodjenjem, jer ima "nežnijih" muškaraca koji su normalni, i "tvrdjih" žena koje su normalne. To je izbor, jer ti izabiraš da li ćeš da budeš pokvarena, perverzna osoba ili ne. Mnogi su od mladosti pošli protivprirodnim putem, a mnogi su u mladosti bili normalni, prirodni, a onda im je dosadilo, pa su se pokvarili. Pornografija ima jako značajnu ulogu u tome. Neko od stručnjaka je rekao da pornografija ima faze, nivoe pokvarenosti. Kažu da počneš da gledaš odnose izmedju muškaraca o žena, a da se vremenom progresivno kvariš i počneš da biraš sve perverznije kategorije i polako postaješ to. Znači ti biraš. Danas je sve to dostupnije nego ikada pre, pa čovečanstvo srlja u propast bespovratno. U takvom društvu biće kao u Sodomi kada su njeni stanovnici stajali ispred Lotovih vrata kako bi silovali goste.
  (Nadoljub, 21. jun 2021 16:35)

  # Link komentara

 94. U polu šali sam zatražio od odgovornih osoba da garderobu u kojoj se presvlačim na poslu odvoje i da homoseksualci dobiju posebnu prostoriju, ili da ja idem u žensku garderobu.
  Kolega je gej, ok je, odustao je od nade da sam možda neautovani gej, ali sigurno i dalje pari oči na meni, kao što bih i ja da se jutrom presvlačim pored jedne Iris iz socijalne službe.
  Sada ozbiljno, ne smeta meni, neka pari oči, medjutim ima nas svakakvih.
  (Bleja, 21. jun 2021 16:35)

  # Link komentara

 95. Poštovana, seksualno opredeljenje nije izbor i nema veze sa tim da li ste vi ili neko drugi vernik ili ne.
  Naralitet podiže mnogo drugih stvari, izmedju ostalog, odsustvo siromaštva, ratova, virusa i životne neizvesnosti, mnogo više nego po vama "ispravno" seksualno opredeljenje nekog vašeg rodjaka ili komšije.

  ---…--

  Priicno netacno, natalitet upravo najvise opada u najbogatijim i bezbednijim zemljama. Pogledajte najveci natalitet, gde se nalazi u siromasnim i cesto nestabilnim zemljama. Niger, Cad, Kongo, Mali... sve nestabilne zemlje daleko od onog sto se smatra visokim standardom. Natalitet opada emancipacijom, koja nije nuzno losa, ali ima i negativne posledice, a to je demografsko starenje i nestajanje.
  (ja, 21. jun 2021 16:35)

  # Link komentara

 96. Dr,
  vase seksualno opredelenje je vasa stvar. Decu ne mogu decu da prave dve lezbejke niti dva homoseksualca. Mozda vi kao dr imane neko drugo naucno saznanje. Pored toga, u tim vama dragim "demokratskim" zemljama odakle nam i stizu ti diktati, danas uvoze decu, arape i ostale koji ce verovatno da im prave decu...
  (Aleksandar I, 21. jun 2021 16:31)

  # Link komentara

 97. Istina je. Ja sam bii strejt devojka.
  (zakonodavac, 21. jun 2021 16:30)

  # Link komentara

 98. koliko patetike na jednom mestu! sve saznasmo: da je doticna majka (super za nju, i moja supruga je majka moje dece, pa sta?), da je srpkinja (mada iz stila naracije, pre bih rekao da se doticna dozivljava kao srBkinja), da je pravoslavka (koga briga, moja deca nisu sve dok sami ne odluce kako ce se izjasniti; njihova i njena privatna stvar), da se u njenoj porodici uvek znalo ko je otac, a ko majka (nemam pojma sta ovo treba da znaci), da je ponosna na zvezdine huligane zbog nekog grafita (opet: kog grafita?), i jos gomilu palamudjenja koja su potpuno nebitna za sustinu! a da, nije zaboravila ni da udene hvalospev vlastima. samo ne saznasmo ko, sta, gde i kad! ali ok, malo licne promocije nije na odmet, a nudi i zagarantovano mesto u srpskoj politici, resi li doticna da se malo angazuje; SNS place za ovakvima, mada bi i zavetnici bili ponosni. da ne pominjem da je tekst kao porucen da se na njega ko muva na ... sjate "prvosrbijanci" (ne znam ko su to, ali mene ovde jednom optuzise da "drugosrbijanac", pa valjda ima i onih prvih). ali radi radnju sluzba, skidam im kapu za to. u drzavi u kojoj je dvojici, ili njima dvema, zagarantovano skakanje po lobanjama ako se slucajno na ulici uhvate za ruke, ili ne dao bog poljube, stvorise o cas posla narativ i utisak kako su navodno seksualne manjine povlascene, a jadni domaci homofobi eto ugrozeni. treba imati dosta talenta za takvu manipulaciju i izvrtanje realnosti... ili samo dovoljan procenat polupismenog stanovnistva :)
  (andreas kisser, 21. jun 2021 16:29)

  # Link komentara

 99. Svaki vid zlostavljanja je za osudjivanje i kaznjavanje, nebitno koje seksualne orijentacije je zlostavljac. Ovako razmislja svaka normalna i zdrava osoba, nezavisno od toga da li je strejt, gej, lezbejka ili sta god. Toliko je jednostavno. To sto je neko drugacije seksualne orijentacije od vecine i “normale”, ne znaci da ne razmislja “normalno” i tako podrzava nasilje i zlostavljanje.
  (mehpeh, 21. jun 2021 16:26)

  # Link komentara

 100. Homoseksualci su izuzetno napadni...Mogo više od normalnih ljudi
  (Marko, 21. jun 2021 16:21)

  # Link komentara

 101. Izgleda da je jako zanimljivo pod tusem fudbalerki Crvene Zvezde. Nazalost, nekada davno sam i ja imao jedno neprijatno iskustvo da tim gejevima. Jedan od njih me je na radnom mestu rukom, srecom po ruci dodirnuo kako ne treba. Samo sam ga pogledao i rekao mu da ima tri sekundi da napusti radnju pre nego sto ga propustim kroz isti taj deo sto je dodirnuo. Pobegao je srecom po njega odmah. Nekog narednog sada, kao stariji, ne bih ni upozoravao.
  (Tor, 21. jun 2021 16:21)

  # Link komentara

 102. Dr svaka cast za komentar, da ima vise stabilnosti u zemlji ne bi ni bilo pada nataliteta. Nisu problem seksualno opredeljenje vec kvalitet zivota, nesigurnost, apatija. Kakvu buducnost ostavljamo narastajima koji dolaze? Mladi ljudi svoje najbolje godine provode u apatiji, gledaju kako da preguraju mesec do sledece plate i nazalost to im je jedino na pameti. Drzava treba da obezbedi perspektivu svima a ne samo nekolicini...
  (Ilija, 21. jun 2021 16:19)

  # Link komentara

 103. "Naralitet podiže mnogo drugih stvari, izmedju ostalog, odsustvo siromaštva, ratova, virusa i životne neizvesnosti"

  Sto je bio slucaj tokom cele ljudske istorije, pa smo u tim okolnostima dosli do 7 milijardi...
  (Srki, 21. jun 2021 16:19)

  # Link komentara

 104. Ovo se ne uklapa u balkanske vrednosti.
  (Dobro Informisan, 21. jun 2021 16:17)

  # Link komentara

 105. Pa kazi imena i prezimena tih koje su te zlostavljale!
  (Xman, 21. jun 2021 16:13)

  # Link komentara

 106. ima toga i u crkvi u fudbalu medju politicarima i slobodnim umetnicima. morate da shvatite da je jedan deo populacine gej i fa su u svim porama drustva kako kod baletana tako i kod skin hedsa. moze gej osoba da bude i navijac tvog kluba i protivnickog. ne razumem protiv cega se borite. Dajte im prava kao i svima i nece morati da se skrivaju. a nasilnik ima svuda i medju lekarima i babicama.
  (tata mata, 21. jun 2021 16:12)

  # Link komentara

 107. za fudbal nisam znao, no nisam iznenadjen. no u zenskoj kosarci to nije normalno.
  (key and peele, 21. jun 2021 16:10)

  # Link komentara

 108. Zar ne bi trebalo da iznese ime i prezime onih sto su je zlostavljali? Posto ovako zvuci kao da ima nameru da ocrni celu jednu populaciju. I kao da nismo svedoci da su u zemlji Srbiji heteroseksualni zlostavljaci ti koji su zasticeni? A onda je spomenula i natalitet. Pa natalitet je mnogo veci u zemljama poput Holandije, Irske, Britanije, Francuske, Meksika, Brazila...koje imaju istopolne brakove, nego u homofobicnoj Rusiji ili Ukrajini. Osim toga, priupitao bih gospodju da li je ona izabrala svoju heteroseksualnost, posto prica o nekakvim opredeljenjima? Vecina lbgt osoba nisu zlostavljaci, tako da mi ovo bas deluje zlonamerno i tendeciozno. Hocemo imena i prezimena konkretnih osoba.
  (Vlada, 21. jun 2021 16:09)

  # Link komentara

 109. Bravo devojko!
  (vladimir, 21. jun 2021 16:08)

  # Link komentara

 110. Šta?
  (zmajognjeni, 21. jun 2021 16:07)

  # Link komentara

 111. Sad je ona homofobična, te se ne preduzima nikakva dalja istraga, a onomad smo optužili, osudili i pogubili jednog glumca i jednog učitelja glume za slične optužbe!
  (b1321, 21. jun 2021 16:04)

  # Link komentara

 112. Ne vidim u tom pismu ništa sporno. Ovo je pitanje seksualnog nasilja, a ne opredeljenja. Naše vlasti, sportske i državne, izbegavaće ovu tematiku u svom provincijalnom strahu za vlastito dupe, jer je lakše ne zamerati se moćnom gej lobiju.
  Ali i gej seksualno nasilje je nasilje, a da ne govorimo da organizovano ćutanje o tim stvarima opravdano izaziva ionako uveliko prisutan utisak gej zavere. Cenu će onda platiti oni normalni i uljudni gej sportisti i obični ljudi, kojih, nadam se ima u većini. Trebaju nam imena nasilnika i nasilnica, a ne žrtava. Bez toga će sve kao i uvek, ići pod tepih!
  (Svet u boji, 21. jun 2021 16:01)

  # Link komentara

 113. Može li neko da mi kaže šta je ona ustvari rekla? Deset strana teksta a ustvari ništa. Dajte imena, a ne mi smo sve znale a licemeri sakrili. Šta mi sad sa tom informacijom da uradimo? Da zabranimo ćerkama da se bave fudbalom da ne bi naletele na nekog takvog? Ili, u ovom slučaju, neku takvu?

  Seksualno nasilje između osoba bilo kog pola treba da bude zakonski tretirano na isti način, sa tim se slažem. Svako zlostavljanje treba krivično goniti, pogotovo nad maloletnicima.

  Ako dve odrasle osobe odluče da budu sa osobom istog pola? To je već njihova stvar i mene se ne tiče.
  (toliko reči, a za šta, 21. jun 2021 15:59)

  # Link komentara

 114. Radjam za Srbiju. Hahahahaha.
  (Milan, 21. jun 2021 15:57)

  # Link komentara

 115. Bravo Jovana!!
  (Pancevo, 21. jun 2021 15:56)

  # Link komentara

 116. Poštovana, seksualno opredeljenje nije izbor i nema veze sa tim da li ste vi ili neko drugi vernik ili ne.
  Naralitet podiže mnogo drugih stvari, izmedju ostalog, odsustvo siromaštva, ratova, virusa i životne neizvesnosti, mnogo više nego po vama "ispravno" seksualno opredeljenje nekog vašeg rodjaka ili komšije.
  (Dr, 21. jun 2021 15:55)

  # Link komentara

 117. Konacno da malo popricamo o teroru tih “ugrozenih” manjina
  (Krs, 21. jun 2021 15:53)

  # Link komentara

 118. Bravo devojko majko ženo. Ponosan sam da si progovorila. Svi zatvaraju oči i uši i usta na maltretiranje koje mi takozvani STREJT trpimo od manjinske zajednice koja sebe naziva gej populacija. To je prevršilo svaku meru i postalo neizdrživo kao i njihova svakodnevna uglavnom lažna KUKNJAVA. Tome se mora stati na put I HOĆEMO
  (TATA MATA, 21. jun 2021 15:44)

  # Link komentara

 119. To su donele nove evropske vrednosti i nasilno nametanje istih kroz zakone.
  (Ivan, 21. jun 2021 15:35)

  # Link komentara

 120. Ne razumes ti to, kad je gej onda je to ljubav, nema tu nasilja i napastvovanja
  (mile, 21. jun 2021 15:31)

  # Link komentara

 121. Nije to samo u fudbalu...
  (Broj 1, 21. jun 2021 15:30)

  # Link komentara

 122. bravo devojko!
  (pekić, 21. jun 2021 15:29)

  # Link komentara