Ponedeljak, 17.05.2021.

08:05

Novi detalji iz škole Miroslava Aleksića - dečacima skidao pantalone, devojčicama dodirivao grudi

Izvor: B92

Novi detalji iz škole Miroslava Aleksiæa - deèacima skidao pantalone, devojèicama dodirivao grudi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

wer

pre 2 godine

citas komentare i jasno je kao dan,
da na balkanu nema zakona,
horde raspaljenih nizih primatia
bi lovile devojcice i decake po ceo dan
i "trenirale ih za zivot"

zatvorenici najvise vole bas takve,
iskreno im zelim sto vise ljubavnih sati u zatvoru

majka

pre 2 godine

Da sam ja majka tog dečaka kome je skidao pantalone, tako bih ga namandračila da bi sve zvezde video, i to ja kao žensko. O čemu se ovde radi? Nema više roditelja koji štite svoju decu? Ali zato mogu da napadaju učiteljice i profesorke po normalnim školama zbog ocena. Kakav je ovo sado-mazohistički dogovor roditelja i Mike Aleksića? Pa on je klasičan sadista.

posmatrač i svedok

pre 2 godine

....sama se nikad ne bih usudila da odem....alo, bre, jel to bio konc logor? Gde su tu roditelji? Ova deca kao da su siročići, da su sami odlučivali da li će ili neće ići u tu školu strave. Sramota tolike decenije.

d23

pre 2 godine

A gde su ostali svedoci, sem te T.S. koju je zvao debela, vidim da niko nema da potvrdi pricu o "erogenim zonama" i navodnom pipkanju. Kladim se da su roditelji upoznati bili, da je to deo nekog obrazovanja tinejdzera o erogenim zonama, a to da su ih decaci dodirivali po intimnim delovima mislim da je cela prica izokrenuta i naduvana. Davno bi se o ovome culo, jer bi sami klinci o tome pricali.

Mile

pre 2 godine

Svima verujem, i devojkama, i miki i njegovoj zeni, i svedocima.
Samo me nesto zbunjuje.
Da me je u tim godinama neko terao na nesto takvo nikad me vise ne bi video, ko god da je u pitanju.
Pitao cerke od 15 godina, sta bi one uradile, nijedna ne bi na to pristala.

@slobodane

pre 2 godine

Da si zaista studirao glumu, morao bi da imas zavidno znanje iz psihologije i moralo bi da ti bude jasno "zasto posle 10 g". Na to pitanje je veoma jasno odgovoreno do sada 100 puta. Poligraf ne dokazuje nista, psihopate ga prolaze kao nista a najveca zverstva naprave.

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Svi koji podržavate ovog nečoveka, želim vam da vam prvi komšija bude u obliku ovog čoveka. I svaki dan kad ga ugledate, da se zapitate da li su vam deca na bezbednom. Gorećete u paklu!

joja

pre 2 godine

Sve manje ovo razumem. Imena su sakrivena? Ne zna se ko su bili psihijatri koji su zaključili da devojke ne lažu? A ovo iz pravnog procesa se eto zna? Pa kako je to moguće u legitimnom sudskom procesu? Ovo 100% nije moguće u civilizovaniom svetu. Ne da nije nego bi zbog ovoga u medijima Mika kriv ili ne već 10 puta bio već oslobođen.
Najjadnije mi je i najneshvatljivije ovo: ti si ženo rekla ženi Aleksića koja ga se nije odrekla nego ostala uz njega da je (i) ona luda i žrtva? Au brate šta se sve dozvoljava ne verujem.

sinisa

pre 2 godine

Svake poslednje subote u septembru kod Mike je audicija...Primi oko 10-oro dece, nesto najmladjih i par starijih da se popune grupe..neka je max 10. 10x35god je 350 polaznika...Ajd nek se cuje i ostalih 349 a ne samo ova persona.

miki

pre 2 godine

Sve to si morala mnogo ranije da saopstis. Cekanje od 20 godina je sigurno unistilo ideale mnoge dece jer se cutalo jer on nije odustajao od svog nacina skilovanja

Sash

pre 2 godine

Zamislite "decacima koji su zavrtali suknje devojcicama na setu je rekao da skinu sad malo svoje gace" ili jos gore "devojcicama koje su se spremale da glume erotske scene na filmu uz hvatanje svih mogucih golih delova tela rukama i ponekad cak dodirivanje polnim organima uz konstantne direktne razmene usnih tecnosti" je rekao da "ih decaci preko odece dodiruju po grudima". Ko koga ovde pravi ludim? Kako se glumice/glumci inace oslobadjaju i pripremaju za takva snimanja, virtuelne? I Mika je ustvari zlostavljao te, po misljenju tih istig zlostavljanih devojcica, sirote decake, koji su im "samo" zavrtali suknje na setu?! Zlostavljao je zlastavljace. Sou sta se radi...

Edgar

pre 2 godine

Mikinu školu su mogla da pohađaju samo odabrana deca, poznatih i bogatih roditelja, koji su imali vezu, novac i želju da im deca pohađaju tu školu.
Svi su to znali, znala su to i ta deca, znao je i Mika.
Deca su bila između moćnih roditelja, Mike i društva prema kojem su osećali prezir jer su imali nešto što mnoga deca nemaju.
Izaći i napustiti Mikinu školu je bilo svetogrđe, preći u svet "običnih" značilo je izdati roditelje koji su im toliko "pružili".
Znao je to i Mika svoje gađenje prema sistemu vrednosti iskoristio je kao alibi za pedofiliju i osvetu tom istom sistemu.
Sada u začaranom krugu iz kojeg svi izlaze i peru ruke kao Pilat ostaje Mika jedini zločinac i poslednja žrtva Mikine škole zasnovane na poremećenom sistemu vrednosti.

kraja

pre 2 godine

...jos jedna koja je posle 35 godina odlucila da progovori...
...svima je jedno zajednicko - sve su znale sta ih ceka, ali ni jedan nije nikome prijavila i uredno su dolazili na "casove"...
...cega su se plasile...????
...da mika ne dodje kuci da prijavi roditeljima da nisu dosle na silovanje...???
...jedino sto u ovom slucaju vidim bolesno jeste katastrofalan odnos ove dece sa svojim roditeljima...
...ako se ispostavi na sudjenju (ne po zutoj stampi) da je mika kriv, onda na klupu treba staviti i sve roditelje zajedno sa njim...

Bedno jadno i žalosno,da danas i pored svega neko može i dalje braniti ovog bolesnika

pre 2 godine

Bolesno zaista...
A još bolesnije je da postoje osobe ženskog i muškog pola koje znaju da je to tako bilo jel su išli u tu pedifilsko bolesnu skolu ali bolesnik nije njih dirao a znaju da jeste druge ali ih boli ... I ... za druge .
I kao sto rece jedna polaznica te bolesne škole u videu iz devedeset i neke sa svojih 30 i nešto godina .
"Mi moramo da verujemo tom (NE)čoveku"
Inače danas je taaa ...žena voditeljka ...

slobodan

pre 2 godine

Iz sveta glume sam, svakakvih stvari ima, slažem se. Dete sam roditelja koji veze s glumom nisu imali, ama baš nikakve. Dakle upisao Akademiju na suvi talenat ( državnu NS). Zašto pišem ovo? Ne razumem da se deca upisuju na tzv elitne škole gde će neko od njih napraviti glumca. Sa tim se rađaš, to ili imaš ili nemaš, kraj! Bilo koju vrstu zlostavljanja nad bilo kim naravno da prezirem i svako treba da odgovara za svoja nedela, ali...
-zašto čekati 10 godina?
-zašto odbiti poligraf?
- kako to da niko nije znao, a sad svi kažu "javna tajna"?
Sve navedene glumice uz dužno poštovanje, su vrlo tankog glumačkog kvaliteta, gde im je ova medijska pompa donela na popularnosti.
Tužno, vrlo tužno, ali ovo je Srbija, jedan veliki rijaliti....

Mikin djak

pre 2 godine

Meni, moram priznati, sva ova svedočenja deluju uverljivo i potresno. Izazivaju mi jaku empatiju. Međutim, postoji jedna neobjašnjiva stvar - ja sam sâm išao kod Mike godinama i nikada lično nisam svedočio ničemu ni približno sličnom. To je bilo devedestih dok je još bio u Radio Beogradu, ali definitivno posle T.S. Najiskrenije me zbunjuje sve to - ili je Miki smešteno ili on ima neke čudne epizode takvog ponašanja koje su moj period boravka kod njega nekim čudom mimoišle.

milan

pre 2 godine

da je ovo pravna drzava,svi koji kazu za miku aleksica,ili koga god drugog,da je odvratni silovatelj,bi isli na sud zbog uvrede casti. ljudi,jos nista nije dokazano,a vi pljujete po ljudima. to je zabranjeno zakonom. ili ukinite sudstvo pa presudjujte po novinama i komentarima

Јабучило

pre 2 godine

Ono kad si anoniman ali mozes javno da se ispovracas po nekom.
(Deks, 17. maj 2021 09:00)

Мање више сви то радимо по коментарима.

Nadoljub

pre 2 godine

Oko 20 godina govorim, mada ne često, da je sve to oko glumačkog posla prepuno izazova i vrlo problematično. Snimiš, recimo seksi scenu koja obidje ceo narod mnogo puta. Sve to vreme tvoj muž ili žena, roditelji i deca treba da žive s tim. Režiseri i glumci kažu da su takve scene najteže, ali najteži deo tek dolazi. Zgražavamo se nad onima koji prodaju svoje telo i to daleko od očiju javnosti, ali kada su javne, bestidne scene seksa u filmovima u pitanju kažemo da je to umetnost. Šta je onda umetnost? Da li je ona, zaista, važnija i od života? Ne verujem. Ima filmova gde se nagovesti da je došlo do seksualnog odnosa, ali on nije vidljiv i takvi filmovi su, najčešće i umetnički i na svaki način vredniji od onih gde postoji bespotrebna erotika. Da li erotika, ili u mnogim slučajevima, gotovo pornografija, daje filmu na vrednosti ili ga pretvara, upravo, jeftinim u umetničkom smislu? Toliko ima tih obrnutih vrednosti u svetu, tih laži u koje retko ko zadire, jer onda nisi savremen i osudjuju te, toliko tog licemerja svetskih razmera po pitanju šta je ispravno, a šta neispravno. Nije ni čudno što su te devojčice prolazile kroz te strahote, jer decenijama je javna tajna da mnoge devojke, bilo glumice, ili pevačice prolaze kroz razne ucene takvog tipa. To se radilo i radi se tako skriveno, pokvareno i ucenjivački, a sve te mlade ženske osobe nemaju snage da se tome odupru u tom dobu, što zlotvori znaju i koriste. I to se dešava širom sveta. Nema ništa novo.

nisam ja

pre 2 godine

ja bih samo podsjetio da je to bila privatna škola koja se plaćala. roditelji su plaćali tom čovjeku da tako tretira njihovu malu djecu. zar niko od njih nije makar razgovarao s njim prije nego što mu je predao svoju djecu? pogledajte bilo koji snimljeni razgovor s njim sve pršti od red flagova.

SrbizCg

pre 2 godine

Na medjunarodni sud ce dokazat da nije kriv, sta je prava istina ne znam ali ove glumice sto su ga prijavile dotakle su dno. Sto se tice njihove glume zavrsile su.

Bosanac

pre 2 godine

Ugledan i uspešan građanin, a ispod fasade polno zlostavljanje i privatna škola u kojoj je poslovao bez računa, deca nosila pare na čas i plaćala. Radi se o velikoj zaradi i velikoj imovini a porez nije plaćao, još grad plaćao studijska putovanja. Roditelji isključeni i nisu imali pojma šta se tamo dešava. A neki ga i danas brane, promovišu, opravdavaju, zrtvama ne veruju itd. Kako je to moguće?

Јабучило

pre 2 godine

Ja,, da da odvratan covek, tebi kazale ove fajterke junajted, kako ni jedna od njih nece na poligraf
(salerno, 17. maj 2021 10:06)

Детектор лажи није доказ ни за шта.

Frank Underwood

pre 2 godine

Ok, rešite slučaj, ako se dokaže da je kriv (a reklo bi se da više nego jeste) - robija.

Samo nemojte da pravite od svega cirkus i visoku politiku i poligon za globalističke interese ("svedokinja...").

planmastera

pre 2 godine

ma mene zanima kako je on imao privatnu školu u državnom.preduzeću, pa još i besplatna putovanja, dnevnice
e tako se kalio čelik u komunizmu, samo za odabrane, ostali mrš

neutralni fe

pre 2 godine

Grozan covek, nesporno, ali gluma je jos od starog Rima smatrana za necasan posao, manje cenjen od prostitucije. Razmislite zasto.
(Lemi, 17. maj 2021 09:18)

u starom rimu su se klali po koloseumu, danas gledamo fudbal i negodujemo zbog oštrog starta... dakle, nešto se ipak menja. tako je i sa glumom, kao i sa svakim zanatom.

T

pre 2 godine

@deks Ona je izjavu dala pod imenom i prezimenom u tužilaštvu. Mika će se suočiti sa njom. Ona je anonimna tebi, ne onome koga optužuje. A tebi je mnogo bitno da znaš njeno ime i prezime?

rea

pre 2 godine

Meni je samo interesantno da se ove njegove (za sada još uvek navodno) nečasne radnje dešavaju zadnjih 35+ godina, svima koji su išli u njegovu školu (bilo dečaci, ili devojčice) i pored toga svega, roditelji su iznova i iznova upisivali decu u istu tu školu (neki su čak znali i po troje svoje dece da upišu u par godina, ne odjednom). Da li je moguće da do pre 6 meseci baš niko, nikada, slučajno, nikome nije rekao koliko je to u stvari škola strave i užasa, a ne glume? Kakvi su to roditelji koji nisu bili sposobni da uoče traume na svom detetu? Meni moji i dan danas, kada sam u ozbiljnim godinama, mogu da primete po ponašanju da postoji neki problem, a da ne pričam o pre 15-20 godina - tu su znali da li me je kuče pojurilo na ulici, a kamo li da se desila neka veća nezgoda.

PoslednjiSrbijanac

pre 2 godine

@GREBIç - Kakve to ima veze sa silovanjem dece? Jugonostalgija roditelja amnestira monstruma za višestruko silovanje dece? Pod hitno na lečenje da ne završiš kao Mikin cimer.

Ana

pre 2 godine

Hrabro i istinito!
Hvala sto ukazujete na odvratne normalnosti u Srbiji i sto toliko nasih sugradjana pokazuju da su im unistene vrednosti zivota.

Ljube

pre 2 godine

@deks Upravo si sebe opisao.Muka mi je od osoba koji samo kao anonimci iza tastature daju svoje misljenje.Na zalost to je ogledalo celog naseg drustva.Samo se daje svoje pravo misljenje ako ne ugrozavas sebe.Proci ce mnogo vremena da nam se drustvo promeni,jer zbog nas samih nam je I ovakva postavka u drustvu.Podrska za sve devojke koje su ustupile protiv ovog bolesnog coveka I sprecile dalje napastvovanje dece.

GREBIç

pre 2 godine

Kad ljudi nisu imali za leba roditelji su za papren iznos slali decu u Mikinu školu. To je bio prestiž, da bi nekoliko godina posle toga polaznici škole pljuvali po srpskom narodu i tradiciji, divili su se zapadu i ubeđivali su nas da smo zatucani, to su ti jugosloveni i državljani sveta, o svemu imaju mišljenje i sve znaju.

T

pre 2 godine

@deks Ona je izjavu dala pod imenom i prezimenom u tužilaštvu. Mika će se suočiti sa njom. Ona je anonimna tebi, ne onome koga optužuje. A tebi je mnogo bitno da znaš njeno ime i prezime?

Ljube

pre 2 godine

@deks Upravo si sebe opisao.Muka mi je od osoba koji samo kao anonimci iza tastature daju svoje misljenje.Na zalost to je ogledalo celog naseg drustva.Samo se daje svoje pravo misljenje ako ne ugrozavas sebe.Proci ce mnogo vremena da nam se drustvo promeni,jer zbog nas samih nam je I ovakva postavka u drustvu.Podrska za sve devojke koje su ustupile protiv ovog bolesnog coveka I sprecile dalje napastvovanje dece.

PoslednjiSrbijanac

pre 2 godine

@GREBIç - Kakve to ima veze sa silovanjem dece? Jugonostalgija roditelja amnestira monstruma za višestruko silovanje dece? Pod hitno na lečenje da ne završiš kao Mikin cimer.

GREBIç

pre 2 godine

Kad ljudi nisu imali za leba roditelji su za papren iznos slali decu u Mikinu školu. To je bio prestiž, da bi nekoliko godina posle toga polaznici škole pljuvali po srpskom narodu i tradiciji, divili su se zapadu i ubeđivali su nas da smo zatucani, to su ti jugosloveni i državljani sveta, o svemu imaju mišljenje i sve znaju.

Ana

pre 2 godine

Hrabro i istinito!
Hvala sto ukazujete na odvratne normalnosti u Srbiji i sto toliko nasih sugradjana pokazuju da su im unistene vrednosti zivota.

Edgar

pre 2 godine

Mikinu školu su mogla da pohađaju samo odabrana deca, poznatih i bogatih roditelja, koji su imali vezu, novac i želju da im deca pohađaju tu školu.
Svi su to znali, znala su to i ta deca, znao je i Mika.
Deca su bila između moćnih roditelja, Mike i društva prema kojem su osećali prezir jer su imali nešto što mnoga deca nemaju.
Izaći i napustiti Mikinu školu je bilo svetogrđe, preći u svet "običnih" značilo je izdati roditelje koji su im toliko "pružili".
Znao je to i Mika svoje gađenje prema sistemu vrednosti iskoristio je kao alibi za pedofiliju i osvetu tom istom sistemu.
Sada u začaranom krugu iz kojeg svi izlaze i peru ruke kao Pilat ostaje Mika jedini zločinac i poslednja žrtva Mikine škole zasnovane na poremećenom sistemu vrednosti.

Mikin djak

pre 2 godine

Meni, moram priznati, sva ova svedočenja deluju uverljivo i potresno. Izazivaju mi jaku empatiju. Međutim, postoji jedna neobjašnjiva stvar - ja sam sâm išao kod Mike godinama i nikada lično nisam svedočio ničemu ni približno sličnom. To je bilo devedestih dok je još bio u Radio Beogradu, ali definitivno posle T.S. Najiskrenije me zbunjuje sve to - ili je Miki smešteno ili on ima neke čudne epizode takvog ponašanja koje su moj period boravka kod njega nekim čudom mimoišle.

Bosanac

pre 2 godine

Ugledan i uspešan građanin, a ispod fasade polno zlostavljanje i privatna škola u kojoj je poslovao bez računa, deca nosila pare na čas i plaćala. Radi se o velikoj zaradi i velikoj imovini a porez nije plaćao, još grad plaćao studijska putovanja. Roditelji isključeni i nisu imali pojma šta se tamo dešava. A neki ga i danas brane, promovišu, opravdavaju, zrtvama ne veruju itd. Kako je to moguće?

planmastera

pre 2 godine

ma mene zanima kako je on imao privatnu školu u državnom.preduzeću, pa još i besplatna putovanja, dnevnice
e tako se kalio čelik u komunizmu, samo za odabrane, ostali mrš

Nadoljub

pre 2 godine

Oko 20 godina govorim, mada ne često, da je sve to oko glumačkog posla prepuno izazova i vrlo problematično. Snimiš, recimo seksi scenu koja obidje ceo narod mnogo puta. Sve to vreme tvoj muž ili žena, roditelji i deca treba da žive s tim. Režiseri i glumci kažu da su takve scene najteže, ali najteži deo tek dolazi. Zgražavamo se nad onima koji prodaju svoje telo i to daleko od očiju javnosti, ali kada su javne, bestidne scene seksa u filmovima u pitanju kažemo da je to umetnost. Šta je onda umetnost? Da li je ona, zaista, važnija i od života? Ne verujem. Ima filmova gde se nagovesti da je došlo do seksualnog odnosa, ali on nije vidljiv i takvi filmovi su, najčešće i umetnički i na svaki način vredniji od onih gde postoji bespotrebna erotika. Da li erotika, ili u mnogim slučajevima, gotovo pornografija, daje filmu na vrednosti ili ga pretvara, upravo, jeftinim u umetničkom smislu? Toliko ima tih obrnutih vrednosti u svetu, tih laži u koje retko ko zadire, jer onda nisi savremen i osudjuju te, toliko tog licemerja svetskih razmera po pitanju šta je ispravno, a šta neispravno. Nije ni čudno što su te devojčice prolazile kroz te strahote, jer decenijama je javna tajna da mnoge devojke, bilo glumice, ili pevačice prolaze kroz razne ucene takvog tipa. To se radilo i radi se tako skriveno, pokvareno i ucenjivački, a sve te mlade ženske osobe nemaju snage da se tome odupru u tom dobu, što zlotvori znaju i koriste. I to se dešava širom sveta. Nema ništa novo.

kraja

pre 2 godine

...jos jedna koja je posle 35 godina odlucila da progovori...
...svima je jedno zajednicko - sve su znale sta ih ceka, ali ni jedan nije nikome prijavila i uredno su dolazili na "casove"...
...cega su se plasile...????
...da mika ne dodje kuci da prijavi roditeljima da nisu dosle na silovanje...???
...jedino sto u ovom slucaju vidim bolesno jeste katastrofalan odnos ove dece sa svojim roditeljima...
...ako se ispostavi na sudjenju (ne po zutoj stampi) da je mika kriv, onda na klupu treba staviti i sve roditelje zajedno sa njim...

Јабучило

pre 2 godine

Ono kad si anoniman ali mozes javno da se ispovracas po nekom.
(Deks, 17. maj 2021 09:00)

Мање више сви то радимо по коментарима.

nisam ja

pre 2 godine

ja bih samo podsjetio da je to bila privatna škola koja se plaćala. roditelji su plaćali tom čovjeku da tako tretira njihovu malu djecu. zar niko od njih nije makar razgovarao s njim prije nego što mu je predao svoju djecu? pogledajte bilo koji snimljeni razgovor s njim sve pršti od red flagova.

rea

pre 2 godine

Meni je samo interesantno da se ove njegove (za sada još uvek navodno) nečasne radnje dešavaju zadnjih 35+ godina, svima koji su išli u njegovu školu (bilo dečaci, ili devojčice) i pored toga svega, roditelji su iznova i iznova upisivali decu u istu tu školu (neki su čak znali i po troje svoje dece da upišu u par godina, ne odjednom). Da li je moguće da do pre 6 meseci baš niko, nikada, slučajno, nikome nije rekao koliko je to u stvari škola strave i užasa, a ne glume? Kakvi su to roditelji koji nisu bili sposobni da uoče traume na svom detetu? Meni moji i dan danas, kada sam u ozbiljnim godinama, mogu da primete po ponašanju da postoji neki problem, a da ne pričam o pre 15-20 godina - tu su znali da li me je kuče pojurilo na ulici, a kamo li da se desila neka veća nezgoda.

Јабучило

pre 2 godine

Ja,, da da odvratan covek, tebi kazale ove fajterke junajted, kako ni jedna od njih nece na poligraf
(salerno, 17. maj 2021 10:06)

Детектор лажи није доказ ни за шта.

slobodan

pre 2 godine

Iz sveta glume sam, svakakvih stvari ima, slažem se. Dete sam roditelja koji veze s glumom nisu imali, ama baš nikakve. Dakle upisao Akademiju na suvi talenat ( državnu NS). Zašto pišem ovo? Ne razumem da se deca upisuju na tzv elitne škole gde će neko od njih napraviti glumca. Sa tim se rađaš, to ili imaš ili nemaš, kraj! Bilo koju vrstu zlostavljanja nad bilo kim naravno da prezirem i svako treba da odgovara za svoja nedela, ali...
-zašto čekati 10 godina?
-zašto odbiti poligraf?
- kako to da niko nije znao, a sad svi kažu "javna tajna"?
Sve navedene glumice uz dužno poštovanje, su vrlo tankog glumačkog kvaliteta, gde im je ova medijska pompa donela na popularnosti.
Tužno, vrlo tužno, ali ovo je Srbija, jedan veliki rijaliti....

Bedno jadno i žalosno,da danas i pored svega neko može i dalje braniti ovog bolesnika

pre 2 godine

Bolesno zaista...
A još bolesnije je da postoje osobe ženskog i muškog pola koje znaju da je to tako bilo jel su išli u tu pedifilsko bolesnu skolu ali bolesnik nije njih dirao a znaju da jeste druge ali ih boli ... I ... za druge .
I kao sto rece jedna polaznica te bolesne škole u videu iz devedeset i neke sa svojih 30 i nešto godina .
"Mi moramo da verujemo tom (NE)čoveku"
Inače danas je taaa ...žena voditeljka ...

neutralni fe

pre 2 godine

Grozan covek, nesporno, ali gluma je jos od starog Rima smatrana za necasan posao, manje cenjen od prostitucije. Razmislite zasto.
(Lemi, 17. maj 2021 09:18)

u starom rimu su se klali po koloseumu, danas gledamo fudbal i negodujemo zbog oštrog starta... dakle, nešto se ipak menja. tako je i sa glumom, kao i sa svakim zanatom.

milan

pre 2 godine

da je ovo pravna drzava,svi koji kazu za miku aleksica,ili koga god drugog,da je odvratni silovatelj,bi isli na sud zbog uvrede casti. ljudi,jos nista nije dokazano,a vi pljujete po ljudima. to je zabranjeno zakonom. ili ukinite sudstvo pa presudjujte po novinama i komentarima

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Svi koji podržavate ovog nečoveka, želim vam da vam prvi komšija bude u obliku ovog čoveka. I svaki dan kad ga ugledate, da se zapitate da li su vam deca na bezbednom. Gorećete u paklu!

@slobodane

pre 2 godine

Da si zaista studirao glumu, morao bi da imas zavidno znanje iz psihologije i moralo bi da ti bude jasno "zasto posle 10 g". Na to pitanje je veoma jasno odgovoreno do sada 100 puta. Poligraf ne dokazuje nista, psihopate ga prolaze kao nista a najveca zverstva naprave.

Mile

pre 2 godine

Svima verujem, i devojkama, i miki i njegovoj zeni, i svedocima.
Samo me nesto zbunjuje.
Da me je u tim godinama neko terao na nesto takvo nikad me vise ne bi video, ko god da je u pitanju.
Pitao cerke od 15 godina, sta bi one uradile, nijedna ne bi na to pristala.

Frank Underwood

pre 2 godine

Ok, rešite slučaj, ako se dokaže da je kriv (a reklo bi se da više nego jeste) - robija.

Samo nemojte da pravite od svega cirkus i visoku politiku i poligon za globalističke interese ("svedokinja...").

miki

pre 2 godine

Sve to si morala mnogo ranije da saopstis. Cekanje od 20 godina je sigurno unistilo ideale mnoge dece jer se cutalo jer on nije odustajao od svog nacina skilovanja

SrbizCg

pre 2 godine

Na medjunarodni sud ce dokazat da nije kriv, sta je prava istina ne znam ali ove glumice sto su ga prijavile dotakle su dno. Sto se tice njihove glume zavrsile su.

majka

pre 2 godine

Da sam ja majka tog dečaka kome je skidao pantalone, tako bih ga namandračila da bi sve zvezde video, i to ja kao žensko. O čemu se ovde radi? Nema više roditelja koji štite svoju decu? Ali zato mogu da napadaju učiteljice i profesorke po normalnim školama zbog ocena. Kakav je ovo sado-mazohistički dogovor roditelja i Mike Aleksića? Pa on je klasičan sadista.

joja

pre 2 godine

Sve manje ovo razumem. Imena su sakrivena? Ne zna se ko su bili psihijatri koji su zaključili da devojke ne lažu? A ovo iz pravnog procesa se eto zna? Pa kako je to moguće u legitimnom sudskom procesu? Ovo 100% nije moguće u civilizovaniom svetu. Ne da nije nego bi zbog ovoga u medijima Mika kriv ili ne već 10 puta bio već oslobođen.
Najjadnije mi je i najneshvatljivije ovo: ti si ženo rekla ženi Aleksića koja ga se nije odrekla nego ostala uz njega da je (i) ona luda i žrtva? Au brate šta se sve dozvoljava ne verujem.

sinisa

pre 2 godine

Svake poslednje subote u septembru kod Mike je audicija...Primi oko 10-oro dece, nesto najmladjih i par starijih da se popune grupe..neka je max 10. 10x35god je 350 polaznika...Ajd nek se cuje i ostalih 349 a ne samo ova persona.

wer

pre 2 godine

citas komentare i jasno je kao dan,
da na balkanu nema zakona,
horde raspaljenih nizih primatia
bi lovile devojcice i decake po ceo dan
i "trenirale ih za zivot"

zatvorenici najvise vole bas takve,
iskreno im zelim sto vise ljubavnih sati u zatvoru

Sash

pre 2 godine

Zamislite "decacima koji su zavrtali suknje devojcicama na setu je rekao da skinu sad malo svoje gace" ili jos gore "devojcicama koje su se spremale da glume erotske scene na filmu uz hvatanje svih mogucih golih delova tela rukama i ponekad cak dodirivanje polnim organima uz konstantne direktne razmene usnih tecnosti" je rekao da "ih decaci preko odece dodiruju po grudima". Ko koga ovde pravi ludim? Kako se glumice/glumci inace oslobadjaju i pripremaju za takva snimanja, virtuelne? I Mika je ustvari zlostavljao te, po misljenju tih istig zlostavljanih devojcica, sirote decake, koji su im "samo" zavrtali suknje na setu?! Zlostavljao je zlastavljace. Sou sta se radi...

posmatrač i svedok

pre 2 godine

....sama se nikad ne bih usudila da odem....alo, bre, jel to bio konc logor? Gde su tu roditelji? Ova deca kao da su siročići, da su sami odlučivali da li će ili neće ići u tu školu strave. Sramota tolike decenije.

d23

pre 2 godine

A gde su ostali svedoci, sem te T.S. koju je zvao debela, vidim da niko nema da potvrdi pricu o "erogenim zonama" i navodnom pipkanju. Kladim se da su roditelji upoznati bili, da je to deo nekog obrazovanja tinejdzera o erogenim zonama, a to da su ih decaci dodirivali po intimnim delovima mislim da je cela prica izokrenuta i naduvana. Davno bi se o ovome culo, jer bi sami klinci o tome pricali.

GREBIç

pre 2 godine

Kad ljudi nisu imali za leba roditelji su za papren iznos slali decu u Mikinu školu. To je bio prestiž, da bi nekoliko godina posle toga polaznici škole pljuvali po srpskom narodu i tradiciji, divili su se zapadu i ubeđivali su nas da smo zatucani, to su ti jugosloveni i državljani sveta, o svemu imaju mišljenje i sve znaju.

slobodan

pre 2 godine

Iz sveta glume sam, svakakvih stvari ima, slažem se. Dete sam roditelja koji veze s glumom nisu imali, ama baš nikakve. Dakle upisao Akademiju na suvi talenat ( državnu NS). Zašto pišem ovo? Ne razumem da se deca upisuju na tzv elitne škole gde će neko od njih napraviti glumca. Sa tim se rađaš, to ili imaš ili nemaš, kraj! Bilo koju vrstu zlostavljanja nad bilo kim naravno da prezirem i svako treba da odgovara za svoja nedela, ali...
-zašto čekati 10 godina?
-zašto odbiti poligraf?
- kako to da niko nije znao, a sad svi kažu "javna tajna"?
Sve navedene glumice uz dužno poštovanje, su vrlo tankog glumačkog kvaliteta, gde im je ova medijska pompa donela na popularnosti.
Tužno, vrlo tužno, ali ovo je Srbija, jedan veliki rijaliti....

kraja

pre 2 godine

...jos jedna koja je posle 35 godina odlucila da progovori...
...svima je jedno zajednicko - sve su znale sta ih ceka, ali ni jedan nije nikome prijavila i uredno su dolazili na "casove"...
...cega su se plasile...????
...da mika ne dodje kuci da prijavi roditeljima da nisu dosle na silovanje...???
...jedino sto u ovom slucaju vidim bolesno jeste katastrofalan odnos ove dece sa svojim roditeljima...
...ako se ispostavi na sudjenju (ne po zutoj stampi) da je mika kriv, onda na klupu treba staviti i sve roditelje zajedno sa njim...

SrbizCg

pre 2 godine

Na medjunarodni sud ce dokazat da nije kriv, sta je prava istina ne znam ali ove glumice sto su ga prijavile dotakle su dno. Sto se tice njihove glume zavrsile su.

milan

pre 2 godine

da je ovo pravna drzava,svi koji kazu za miku aleksica,ili koga god drugog,da je odvratni silovatelj,bi isli na sud zbog uvrede casti. ljudi,jos nista nije dokazano,a vi pljujete po ljudima. to je zabranjeno zakonom. ili ukinite sudstvo pa presudjujte po novinama i komentarima

Sash

pre 2 godine

Zamislite "decacima koji su zavrtali suknje devojcicama na setu je rekao da skinu sad malo svoje gace" ili jos gore "devojcicama koje su se spremale da glume erotske scene na filmu uz hvatanje svih mogucih golih delova tela rukama i ponekad cak dodirivanje polnim organima uz konstantne direktne razmene usnih tecnosti" je rekao da "ih decaci preko odece dodiruju po grudima". Ko koga ovde pravi ludim? Kako se glumice/glumci inace oslobadjaju i pripremaju za takva snimanja, virtuelne? I Mika je ustvari zlostavljao te, po misljenju tih istig zlostavljanih devojcica, sirote decake, koji su im "samo" zavrtali suknje na setu?! Zlostavljao je zlastavljace. Sou sta se radi...

sinisa

pre 2 godine

Svake poslednje subote u septembru kod Mike je audicija...Primi oko 10-oro dece, nesto najmladjih i par starijih da se popune grupe..neka je max 10. 10x35god je 350 polaznika...Ajd nek se cuje i ostalih 349 a ne samo ova persona.

Mile

pre 2 godine

Svima verujem, i devojkama, i miki i njegovoj zeni, i svedocima.
Samo me nesto zbunjuje.
Da me je u tim godinama neko terao na nesto takvo nikad me vise ne bi video, ko god da je u pitanju.
Pitao cerke od 15 godina, sta bi one uradile, nijedna ne bi na to pristala.

joja

pre 2 godine

Sve manje ovo razumem. Imena su sakrivena? Ne zna se ko su bili psihijatri koji su zaključili da devojke ne lažu? A ovo iz pravnog procesa se eto zna? Pa kako je to moguće u legitimnom sudskom procesu? Ovo 100% nije moguće u civilizovaniom svetu. Ne da nije nego bi zbog ovoga u medijima Mika kriv ili ne već 10 puta bio već oslobođen.
Najjadnije mi je i najneshvatljivije ovo: ti si ženo rekla ženi Aleksića koja ga se nije odrekla nego ostala uz njega da je (i) ona luda i žrtva? Au brate šta se sve dozvoljava ne verujem.

Ana

pre 2 godine

Hrabro i istinito!
Hvala sto ukazujete na odvratne normalnosti u Srbiji i sto toliko nasih sugradjana pokazuju da su im unistene vrednosti zivota.

PoslednjiSrbijanac

pre 2 godine

@GREBIç - Kakve to ima veze sa silovanjem dece? Jugonostalgija roditelja amnestira monstruma za višestruko silovanje dece? Pod hitno na lečenje da ne završiš kao Mikin cimer.

Mikin djak

pre 2 godine

Meni, moram priznati, sva ova svedočenja deluju uverljivo i potresno. Izazivaju mi jaku empatiju. Međutim, postoji jedna neobjašnjiva stvar - ja sam sâm išao kod Mike godinama i nikada lično nisam svedočio ničemu ni približno sličnom. To je bilo devedestih dok je još bio u Radio Beogradu, ali definitivno posle T.S. Najiskrenije me zbunjuje sve to - ili je Miki smešteno ili on ima neke čudne epizode takvog ponašanja koje su moj period boravka kod njega nekim čudom mimoišle.

Ljube

pre 2 godine

@deks Upravo si sebe opisao.Muka mi je od osoba koji samo kao anonimci iza tastature daju svoje misljenje.Na zalost to je ogledalo celog naseg drustva.Samo se daje svoje pravo misljenje ako ne ugrozavas sebe.Proci ce mnogo vremena da nam se drustvo promeni,jer zbog nas samih nam je I ovakva postavka u drustvu.Podrska za sve devojke koje su ustupile protiv ovog bolesnog coveka I sprecile dalje napastvovanje dece.

d23

pre 2 godine

A gde su ostali svedoci, sem te T.S. koju je zvao debela, vidim da niko nema da potvrdi pricu o "erogenim zonama" i navodnom pipkanju. Kladim se da su roditelji upoznati bili, da je to deo nekog obrazovanja tinejdzera o erogenim zonama, a to da su ih decaci dodirivali po intimnim delovima mislim da je cela prica izokrenuta i naduvana. Davno bi se o ovome culo, jer bi sami klinci o tome pricali.

T

pre 2 godine

@deks Ona je izjavu dala pod imenom i prezimenom u tužilaštvu. Mika će se suočiti sa njom. Ona je anonimna tebi, ne onome koga optužuje. A tebi je mnogo bitno da znaš njeno ime i prezime?

Frank Underwood

pre 2 godine

Ok, rešite slučaj, ako se dokaže da je kriv (a reklo bi se da više nego jeste) - robija.

Samo nemojte da pravite od svega cirkus i visoku politiku i poligon za globalističke interese ("svedokinja...").

Edgar

pre 2 godine

Mikinu školu su mogla da pohađaju samo odabrana deca, poznatih i bogatih roditelja, koji su imali vezu, novac i želju da im deca pohađaju tu školu.
Svi su to znali, znala su to i ta deca, znao je i Mika.
Deca su bila između moćnih roditelja, Mike i društva prema kojem su osećali prezir jer su imali nešto što mnoga deca nemaju.
Izaći i napustiti Mikinu školu je bilo svetogrđe, preći u svet "običnih" značilo je izdati roditelje koji su im toliko "pružili".
Znao je to i Mika svoje gađenje prema sistemu vrednosti iskoristio je kao alibi za pedofiliju i osvetu tom istom sistemu.
Sada u začaranom krugu iz kojeg svi izlaze i peru ruke kao Pilat ostaje Mika jedini zločinac i poslednja žrtva Mikine škole zasnovane na poremećenom sistemu vrednosti.

Bedno jadno i žalosno,da danas i pored svega neko može i dalje braniti ovog bolesnika

pre 2 godine

Bolesno zaista...
A još bolesnije je da postoje osobe ženskog i muškog pola koje znaju da je to tako bilo jel su išli u tu pedifilsko bolesnu skolu ali bolesnik nije njih dirao a znaju da jeste druge ali ih boli ... I ... za druge .
I kao sto rece jedna polaznica te bolesne škole u videu iz devedeset i neke sa svojih 30 i nešto godina .
"Mi moramo da verujemo tom (NE)čoveku"
Inače danas je taaa ...žena voditeljka ...

miki

pre 2 godine

Sve to si morala mnogo ranije da saopstis. Cekanje od 20 godina je sigurno unistilo ideale mnoge dece jer se cutalo jer on nije odustajao od svog nacina skilovanja

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Svi koji podržavate ovog nečoveka, želim vam da vam prvi komšija bude u obliku ovog čoveka. I svaki dan kad ga ugledate, da se zapitate da li su vam deca na bezbednom. Gorećete u paklu!

Nadoljub

pre 2 godine

Oko 20 godina govorim, mada ne često, da je sve to oko glumačkog posla prepuno izazova i vrlo problematično. Snimiš, recimo seksi scenu koja obidje ceo narod mnogo puta. Sve to vreme tvoj muž ili žena, roditelji i deca treba da žive s tim. Režiseri i glumci kažu da su takve scene najteže, ali najteži deo tek dolazi. Zgražavamo se nad onima koji prodaju svoje telo i to daleko od očiju javnosti, ali kada su javne, bestidne scene seksa u filmovima u pitanju kažemo da je to umetnost. Šta je onda umetnost? Da li je ona, zaista, važnija i od života? Ne verujem. Ima filmova gde se nagovesti da je došlo do seksualnog odnosa, ali on nije vidljiv i takvi filmovi su, najčešće i umetnički i na svaki način vredniji od onih gde postoji bespotrebna erotika. Da li erotika, ili u mnogim slučajevima, gotovo pornografija, daje filmu na vrednosti ili ga pretvara, upravo, jeftinim u umetničkom smislu? Toliko ima tih obrnutih vrednosti u svetu, tih laži u koje retko ko zadire, jer onda nisi savremen i osudjuju te, toliko tog licemerja svetskih razmera po pitanju šta je ispravno, a šta neispravno. Nije ni čudno što su te devojčice prolazile kroz te strahote, jer decenijama je javna tajna da mnoge devojke, bilo glumice, ili pevačice prolaze kroz razne ucene takvog tipa. To se radilo i radi se tako skriveno, pokvareno i ucenjivački, a sve te mlade ženske osobe nemaju snage da se tome odupru u tom dobu, što zlotvori znaju i koriste. I to se dešava širom sveta. Nema ništa novo.

Bosanac

pre 2 godine

Ugledan i uspešan građanin, a ispod fasade polno zlostavljanje i privatna škola u kojoj je poslovao bez računa, deca nosila pare na čas i plaćala. Radi se o velikoj zaradi i velikoj imovini a porez nije plaćao, još grad plaćao studijska putovanja. Roditelji isključeni i nisu imali pojma šta se tamo dešava. A neki ga i danas brane, promovišu, opravdavaju, zrtvama ne veruju itd. Kako je to moguće?

Јабучило

pre 2 godine

Ja,, da da odvratan covek, tebi kazale ove fajterke junajted, kako ni jedna od njih nece na poligraf
(salerno, 17. maj 2021 10:06)

Детектор лажи није доказ ни за шта.

neutralni fe

pre 2 godine

Grozan covek, nesporno, ali gluma je jos od starog Rima smatrana za necasan posao, manje cenjen od prostitucije. Razmislite zasto.
(Lemi, 17. maj 2021 09:18)

u starom rimu su se klali po koloseumu, danas gledamo fudbal i negodujemo zbog oštrog starta... dakle, nešto se ipak menja. tako je i sa glumom, kao i sa svakim zanatom.

@slobodane

pre 2 godine

Da si zaista studirao glumu, morao bi da imas zavidno znanje iz psihologije i moralo bi da ti bude jasno "zasto posle 10 g". Na to pitanje je veoma jasno odgovoreno do sada 100 puta. Poligraf ne dokazuje nista, psihopate ga prolaze kao nista a najveca zverstva naprave.

rea

pre 2 godine

Meni je samo interesantno da se ove njegove (za sada još uvek navodno) nečasne radnje dešavaju zadnjih 35+ godina, svima koji su išli u njegovu školu (bilo dečaci, ili devojčice) i pored toga svega, roditelji su iznova i iznova upisivali decu u istu tu školu (neki su čak znali i po troje svoje dece da upišu u par godina, ne odjednom). Da li je moguće da do pre 6 meseci baš niko, nikada, slučajno, nikome nije rekao koliko je to u stvari škola strave i užasa, a ne glume? Kakvi su to roditelji koji nisu bili sposobni da uoče traume na svom detetu? Meni moji i dan danas, kada sam u ozbiljnim godinama, mogu da primete po ponašanju da postoji neki problem, a da ne pričam o pre 15-20 godina - tu su znali da li me je kuče pojurilo na ulici, a kamo li da se desila neka veća nezgoda.

nisam ja

pre 2 godine

ja bih samo podsjetio da je to bila privatna škola koja se plaćala. roditelji su plaćali tom čovjeku da tako tretira njihovu malu djecu. zar niko od njih nije makar razgovarao s njim prije nego što mu je predao svoju djecu? pogledajte bilo koji snimljeni razgovor s njim sve pršti od red flagova.

Јабучило

pre 2 godine

Ono kad si anoniman ali mozes javno da se ispovracas po nekom.
(Deks, 17. maj 2021 09:00)

Мање више сви то радимо по коментарима.

planmastera

pre 2 godine

ma mene zanima kako je on imao privatnu školu u državnom.preduzeću, pa još i besplatna putovanja, dnevnice
e tako se kalio čelik u komunizmu, samo za odabrane, ostali mrš

posmatrač i svedok

pre 2 godine

....sama se nikad ne bih usudila da odem....alo, bre, jel to bio konc logor? Gde su tu roditelji? Ova deca kao da su siročići, da su sami odlučivali da li će ili neće ići u tu školu strave. Sramota tolike decenije.

majka

pre 2 godine

Da sam ja majka tog dečaka kome je skidao pantalone, tako bih ga namandračila da bi sve zvezde video, i to ja kao žensko. O čemu se ovde radi? Nema više roditelja koji štite svoju decu? Ali zato mogu da napadaju učiteljice i profesorke po normalnim školama zbog ocena. Kakav je ovo sado-mazohistički dogovor roditelja i Mike Aleksića? Pa on je klasičan sadista.

wer

pre 2 godine

citas komentare i jasno je kao dan,
da na balkanu nema zakona,
horde raspaljenih nizih primatia
bi lovile devojcice i decake po ceo dan
i "trenirale ih za zivot"

zatvorenici najvise vole bas takve,
iskreno im zelim sto vise ljubavnih sati u zatvoru