- Komentari -
 1. Mojoj supruzi je dr. Krainović bio anesteziolog na porođaju i mogu reći da imam samo reči hvale na njegov rad. To je bilo pre oko 9 godina i u pitanju je porođoj sa drugim detetom u N. frontu.
  (hahah, 9. april 2021 14:22)

  # Link komentara

 2. Jadne zene, evo bez daha cekam da se jave povodom zidarskog, vodoinstalaterskog, soferskog i svih drugih nasilja koje se svodi na to da cim se princezi polomi (cesto vestacki) nokat, pocinje nasilje.
  Ne znam za vas, ali postaje mi prekomerni napor da uopste provodim vreme sa tim smaracicama, ipak vise postujem svoje vreme od toga da se zamlacujem sa zenama. Precenjene su.
  (Aule, 9. april 2021 04:19)

  # Link komentara

 3. drage dame, na zalost sada niste u mogucnosti da vam prisustvuje suprug porodjaju zbog kovida, sa doticnim i sa babicom smo kod prvog deteta imali neprijatno iskustvo, dok ja nisam usao u salu za porodjaj i video kako se deru na suprugu i pitao onako bas bezobrazno jel ima nekih problema? Odmah je bilo izvinite, kuco maco jel treba jos anestezije jel te boli kako se osecas, na zalost, u sobama pored sam svasta cuo od vredjanja do dranja na porodilje, mozda najveca greska sto ih nisam odmah prijavio i zvao policiju.
  dok smo na drugom porodjaju mislim da je anesteziolog Pavlovic bio u pitanju imali sjajan tretman kako zene i zasluzuju. U svakom slucaju ima dobrih i ima losih, zalosno je to sto ovi drugi preovladjuju.
  Drage dame, budite hrabre iako je javna tajna kakav je doticni, ovo treba isterati
  (nenad, 8. april 2021 23:47)

  # Link komentara

 4. O dobrom broju lekara nemam lepo mišljenje, ali o influenserima imam još gore! Njoj je uspeh što joj se stranica besplatno reklamira po medijima. Ona je na dobitku. Ako je stvarno maltretirana prvo valjda treba da tuži anesteziologa i bolnicu, a ne da obajvljuje na Instagramu. Ne opravdavam nasilje, ali se sećam jedne priče iz porodilišta. Porodilja, u toku porođaja, je prestala da gura bebu, rekavši da ne može više. Babica je poludela i zavalila joj šamarčinu rekavši - Hoćeš dete da ubiješ? Čim je dobila šamarčinu žena se porodila.
  (teorija zavere, 8. april 2021 21:15)

  # Link komentara

 5. Posle kazu kako je moguce sa hapse i kako je moguce da proveravaju sta se radi na drustvenim mrezama. Pa upravo zato sto sto svako moze da pise sta god hoce. Bukvalno. I dok se istina dokaze cao karijera.
  (To u nekom drugom zivotu, 8. april 2021 21:05)

  # Link komentara

 6. Najgore je što svi u bolnici znaju da je taj doktor bezobrazan i bahat, a i ostalo osoblje nije mnogo bolje!! Tamo svaki osmeh i lepa reč košta, tačno se zna tarifa!! Na zalost lično iskustvo! Posle te traume sam podigla kredit, i porodila se sa drugim detetom u Medigroup klinici, 2500 eura, i vredi svaki cent!!
  (vecavestica, 8. april 2021 21:02)

  # Link komentara

 7. Niko nikad nije ni tvrdio da se on apsolutno sa svakom pacijentkinjom tako ponašao.
  Ali nedopustivo je i da se samo prema jednoj tako ponašao.
  (John, 8. april 2021 20:35)

  # Link komentara

 8. Postoji dijagnoza koja se naziva trudnička i postporođajna depresija. To je jedno. Drugo, kada se trudnica porađa, zdravstveni radnici koji su u porođajnoj sali hrabre, viču, navijaju dok se ista ne porodi. Davajaću podstrek trudnici da se porodi na takav način, ona lakše podnosi bolove i napor. Tu novinarku treba da bude jednostavno sramota što je ovo uradila.
  (Bg Dex 1970, 8. april 2021 20:28)

  # Link komentara

 9. ja imam samo pozitivno iskustvo sa Dr. Krainovicem. Poradjao me 2013. To mi je bio drugi porodjaj. Divan covek, tako mi je bio prijatan, opusten, epidural nisam ni osetila, malte ne sam zaspala na stolu kada je dosao doktor i rekao "Hocemo li se poradjati". Krainovic je svo vreme porodjaja bio pored mene i pratio epidural.Kada sam se porodila on je bo taj koji je pozvao supruga ijavio mu da sam se porodila. Divno iskustvo, za razliku od prvog porodjaja koji je takodje bio u Frontu samo je postava lekara bila druga, anesteziolog uzas nije mi na vreme dao epidural tako da sam se porodila bez anestezije iako sam je platila, pocela da deluje tek kada je sve bilo gotovo tako da su me sestrice prenele sa kreveta jer noge nisam osecala, (zakasnela reakcija epidurala), isecena....12 savova, sacuvaj Boze.

  Sve u svemu samo reci hvale za Dr. Krainovica, Dr.Jurisica.....
  (Teodora, 8. april 2021 20:23)

  # Link komentara

 10. Da su živ,i danas bi se mnogi javili da hvale i Hitlera i Staljina...Toliko o tome!
  (Čala Čalesa, 8. april 2021 20:13)

  # Link komentara

 11. Meni je 2007 rekao svašta na porođaju, poslednje što mi je rekao je bilo:" nula ste porodilja". Imala sam inače jako težak porođaj.
  (OMG, 8. april 2021 20:03)

  # Link komentara

 12. Ovo je neka rodjaka, da proba da izvadi situaciju sa navodnim dobrim iskustvom.
  (PRSKAJ POLIVAJ!!!, 8. april 2021 19:59)

  # Link komentara

 13. Jadno i bedno, Srbija je postala "zemlja saopštenja". Niko ništa ne priznaje, niko se ne kaje, ne preuzima odgovornost. Svi nešto spinuju, manipulišu, prave kontra saopštenja, kontramitinge... Dante Aligijeri da je živ današnju Srbiju bi stavio u deveti krug pakla.
  (Aron, 8. april 2021 19:17)

  # Link komentara