Četvrtak, 21.01.2021.

13:49

Nepristojna ponuda vlasnika agencije: "Trebalo je da podvodim devojke iz Srbije"

Izvor: B92

Nepristojna ponuda vlasnika agencije: "Trebalo je da podvodim devojke iz Srbije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

null

pre 3 godine

Pricate nam nesto sto smo ceo zivot znali, a cak trenutno ima mnogo devojaka koje bi sutra pristale da ih neko "podvodi" do uspeha. Ne vidim zasto se razvodnjava prica. Razgranicite silovanje od sponzorusa vise. Postoje sponzoruse to znamo, razlika izmedju njih i prostitutki je ta da su prostitutke iskrene i korektne.

Podsetilac

pre 3 godine

Zaboraviste da smo imali izbore za Elite model look i da su nase predstavnice isle na taj svetski izbor. A desilo da se vlasnik licence Elit model look, sada pokojni, gdin Dzon Kasablankas ozenio jednom maloletnicom koja je bila na jednom od izbora Lica godine a razlika izmedju njih bila preko 3 decenije kada su se vencali.

kris

pre 3 godine

Receno je davno:para vrti gdje burgija nece,a tamo gdje burgija ne moze,vrti ona stvar.I to je tako ne samo kod nas,nego tako funkcionise citav svijet.Jednom davno je jedna americka glumica na pitanje kako je postigla toliki uspjeh i slavu,odgovorila samo trebate spavati sa pravim ljudima.Samo je pitanje ko je spreman na sve,a ko nije.To je cijena slave.I ne samo slave,vec se desava i u obicnom zivotu.Licno znam u fabrici u kojoj sam davno radio dvije cure,koje su spavale sa direktorom da dobiju posao u obicnoj pisljivoj fabrici plastike.Sta onda ocekivati u modnoj ili filmskoj industriji,gdje se okrecu milijarde?

clickbite

pre 3 godine

Pa dobro, pitao te, neces, sta sad...
(aabb, 21. januar 2021 16:00)

aha,eno vidim Srbija se potresla zbog one devojke(srpkinje) u migrantskom centru sto morala da ljubi peskiric gde se klanjaju da bi je pustili...

uh

pre 3 godine

Uh ljudi, ne znam sta da vam kazem. Ispade devojka kriva sto voli svoj posao pa makar to bio posao modela. Nije mi uopste blisko ili privlacno, naprotiv, ali razumem da ta industrija postoji, da su potrebni modeli, manekenke za snimanje reklama, modne revije, reklame na bilbordima, kozmeticke kampanje i slicno. Dakle, taj posao postoji i nije narocito placen da se razumemo, retko ko postane supermodel koji ima milione.
I sad vi njih krivite maltene sto hoce da budu zasticene u svom poslu?! Ne razumem vas zaista. Pa prostitutka zasluzuje da ima zastitu u svom poslu, ne treba niko da je maltretira, a ne glumica, pevacica ili manekenka. To o cemu govorite u stilu 'pa znas da je to tako' je cista manipulacija i NE SME da bude prihvaceno vec zasluzuje maksimalnu osudu cime god da se osoba bavi. Prostitutka ne sme da bude silovana, manekenka ne sme da bude ucenjena, niko ne sme da bude iskoriscen cime god da se bavi. Nemojte nikada da pravdate nasilje jer ce kad tad doci i do vas.

Neko tamo

pre 3 godine

Konzerva, 21. januar 2021 19:09)

Konačno komentar kojim je sve lepo objašnjeno. Mada vidim ima i onih koji ga ne odobravaju. Hrabri činjenica da je mnogo više pozitivnih. Očegledno Kardašijanke, Jece, Cece, Mece...... imaju uticaja na mlade. To je narode polusvet koji je izreklamirao da je to kvalitetan zivot. Pa samo pomislite da li bi neko ko je srecan i zadovoljan sobom i karijerom konzumirao sve što oni konzumiraju da bi imali bar privid onog mira koji imamo mi jednostavni ljudi. Konzerva ili kako vec, svaka ti je na mestu. Moj naklon i za posao i za komentar i za razmišljanje.
Živ bio.

Konzerva

pre 3 godine

Biti model, glumac/glumica, pop zvezda zvuci zaista lepo- malo rada, puno zarade, prakticno se igrate dok radite. Ali... Cim postji nelogicna razlika izmedju tezine posla, njegove vaznosti za drustvo i nagrade koju dobijate za uzvrat javlja se nepotizam, ucene i predatori koji ce koristiti neciju zalju za slavom i lagodnim zivotom. Ja bih zaista voleo da se saosecam ( ali pored sveg truda ne mogu- ne da mi logika) sa manekenkom koja je radila 18 casova ( valjda u to ubraja i sedenje na stolici dok drugoi setaju pistom) ali sam ja u mojim tinejdzerskim godinama ustajao u 5 ujutru i isao da muzem krave, cistim stalu i posle toga ucim hemiju, fiziku, biologiju... Ne zvuci bas glamurozno ali evo me sad u kasnim 40-tim kao veterinar na zapadu- jos uvek tesko radim i ponekad i sam ocistim izmet koji je ostavio pas iza sebe ( mada sad imam druge koji to rade za mene), i lepo mi je- nikad ne bih dozvolio ni jednoj od svoje dece da ide u glumu ili manekenstvo mada su zaista natprosecno lepi ( na tatu) zato sto se karakter gradi ne kroz pumpanje ega ( cega ima na pretek u svetu zabave- glumaca, pevaca i manekena) , vec kroz pomoc drugima ( rad u bolnici sa bolesnima ili starima na primer)

palanka

pre 3 godine

Odes da prodajes telo za slikanje naravno sami, jer sta drugo manekenka nudi, i onda se zalis sto moras da se slikas obnazena, pa ovo je debilana ko se sve javlja za rec.

Maki

pre 3 godine

A koliko je tek mama od ovih devojaka "palo za slobodu" potpuno svojevoljno kako bi ćerkama pomogle na početku karijere.Nemoj da se lažemo,to se sve radi decenijama.A mi kao ne znamo,zgražavamo se...

Deco, ljubi vas i čeka medicinska sestra iz "Laze Lazarevića"

pre 3 godine

Fascinantno je koliko ovde ima ŽENOMRZACA svakodnevno.
Ili ste i vi od onijeh đe vi je samo majka, sestra, žena i ćerka poštena - a vaše doktorke, prijateljice, ili rođake iz daleke Crne Gore su jeftine prostakuše.

Bane

pre 3 godine

' pod maskom promoterki u noćnim klubovima'
Oduvek sam to pretpostavljao, one super ribetine na ulazima u klubove/kafane, a pored par misicavih momaka da ih cuva.. Sta rade tu ? Nisu bend, nisu konobarke, namontirane do daske, zna se sta rade.. Pa vecina ovih IG 'influenserki' punih love zna se sta rade i odakle im, IG im dodje kao katalog jos postanu poznatije pa im skace cena..

srb

pre 3 godine

Zar u manekenstvu? Ko bi rekao... Cuo sam ja da je u pitanju elitna prostitucija ali nisam verovao u carsijske price.
Da se razumemo roditelji su krivi jer im deca prolaze kroz ovo, bolesnika je bilo , ima i bice ali je na nama da nasu decu cuvamo a ne da ih sa 16god saljemo u dubai da setaju polugole po pisti (primer iz mog okruzenja), pa se posle cudimo kako to da je devojcica puna trauma. Ne postoji besplatan rucak dragi moji roditelji, sve se to placa

Silverfox

pre 3 godine

Kod glume se traže i neki drugi kvaliteti, ali u modelingu ste samo fotogenična faca ili 50 kg lepo oblikovanog ženskog mesa sa kostima. Žao mi je, ali je tako. Što pre devojke (a ponekad i njihovi ambiciozni roditelji) shvate to, biće bolje po njih. Konkurencija je žestoka i postoje hiljade devojaka koje će učiniti sve da se nađu ispred kamere. Prihvatiti nepristojnu ponudu, ili je sama ponuditi. Naravno da postoje izuzeci, ali oni su retki. Ljude sa one strane kamere ne interesuje koliko ste stari, vi ste samo nova faca koja još8 nije viđena. Pri tome, radi godina, imate manje problema sa težinom, celulitom i borama.

objektivno

pre 3 godine

Niko i nigde ne treba da bude nasilan. Da li je golicanje maste svima redom bas najbolji posao za devojku? Ne kazem da nije, ko to voli, razmisljam kakva je to vrsta posla: interesovanje muskaraca koje glumice, manekenke, pevacice itd izazivaju je namerno i provokativno. Ko bas toliko voli time da se bavi? Normalan odgovor "muskih svinja" na takvo ponasanje bi trebao da bude potpuno ignorisanje, u kom slucaju one ne bi ni imale posao. Ko zeli moze da izabere normalniju vrstu posla i niko ga nece terati ni da bude u hotelskim sobama ni da se producira ni bilo sta. Manje potencijalnih problema za sve.

DR

pre 3 godine

U restoranu sam pre mnogo godina sedeci za stolom do mog prisustvovao situaciji gde roditelji dovode maloletnu cerku od svojih 16-17 godina “na izvolte obucenu” da je upoznaju sa nekom vlasnicom mis ili modne agencije i kazu joj:” nasa cerka je spremna da radi sta god treba, ne brinite”..?!

Tabasco

pre 3 godine

A šta ste mislili, kako sada svijet funkcioniše. Kako ne npr Melanija stigla iz Slovenske vukojebine za 1. damu USA. Btw to je sada moralno prihvatljivo na globalnom nivou i u svim branšama. Ljudi koriste pozicije moči i iskorištavaju druge na sve moguće načine pa i seksualno. Masa žena to iskoristi za promociju.

Bojan

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.
(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

I jos u PARIZU, daleko od roditelja ili bilo koga ko moze da joj bude glas razuma. Zaista je ovde sva odgovorsnost na roditeljima koji tako puste dete. Zatecen sam iskreno.

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Nije meni vas žao. Vi ste svi udareni u glavu. Samo bolestan čovek može dati svoje 14 godina staro dete da ga polugolog slikaju. Pedofili onanišu na vaše fotke. Pre bih se ubio negovšto bih prodavao lepotu...

Pilat

pre 3 godine

Dodje Galijano kaze ruznu rec,ti se pokupis i odes.I ti i mama.Ne,zbog zarade ostajes i trpis i sad kad je gotovo sad pametujes.To je njegovo i njega bas briga.Ako se neka pokupi naci ce drugu.Uopste ga ne branim ali dobro je dok govori ruznu rec a nesto gore.Sdruge strane tanka je granica izmedju dobrog i loseg vaspitanja.Kad bi se svi zalili,msm nekad su svi profesori delili cuske i po vise puta,ostali bi bez profana.Danas kad ne dele cuske,dzaci ih msltretiraju prete,tuku,vredjaju....Roditelji napadaju ucitelje zbog ocena.Msm kao drustvo smo katastrofa.

Марко

pre 3 godine

Као што ови случајеви, ако су истинити, показују каквих све манијака и болесника има, исто тако показују и на шта су све неке девојке спремне због каријере. Можда би неке друге девојке данас глумиле у нашим филмовима да за диплому није било потребно дати ону ствар. Ко зна колико има девојака које су после првог покушаја напаствовања или непристојне понуде одустале од каријере.

Sasa

pre 3 godine

To vam je globalizam. Modeling? To je kao neka umjetnost, kultura ili sta vec? Svijet u kome manekenke polugole i na scenu (a kamoli iza scene) setaju obicne krpice, cesto sa krilima, rogovima, repovima i cime sve vec. Svijet gdje prebogati starci vodaju tek punoljetne djevojke javno, a vjerovatno i maloljetne tajno, gdje su zurke puno droge, bluda i nemorala? To vam je realnost, to svi znaju, pa vi izaberite da udjete u taj svijet. Odluka je sopstvena (i modela i njenih/njegovih roditelja.

aabb

pre 3 godine

Stvarno je degutantno zaliti se na tezak zivot modela i usmeravati paznju na sebe. Prvo, setati 10m napred nazad, nije isto sto i glumiti u predstavi.
Drugo, ne moze se porediti psihicko zlostavljanje, vredjanje, omalovazavanje, nabijanje krivice, visegodisnja manipulacija i na kraju silovanje sa nekim nepristojnim ponudama kojih ima svuda a pogotovu u modelingu, a to i ona zna. Njima je prestiz da imaju sto vise nepristojnih ponuda.
Ali ajde, drami i kukaj malo da bi dobila paznju.

Vlada

pre 3 godine

E, super su mi ovi ljudi sto se zale i kukaju kako zaradjuju pare. Hodas po pisti, dobijes bruka lovu, onda te neko pita hoces da radis kao hostesa, ti kazes ne, nista ne bude, ali dovoljno za tv ekskluzivu.

Evo ljudi ni ja ne mogu nikoga da nazovem posle 6 da se brine o meni, kakvi su to poslodavci, pomozite mi ucveljenom!

No1e

pre 3 godine

Suštinski problem je ovaj:

Ako si maneken, glumac, model ili slične kategorije posla i zanimanja onda se klasifikuješ kao "leba bez motike, zarađuješ ogromne pare dok se "mi ostali" mučimo, hoćeš da se udaš, sama si to tražila, a šta si mislila da ti je to, hoćeš lagan posao dok se "mi ostali" mučimo u prevozu, radimo po ceo dan za bedne pare, roditelji su ti ambiciozni, itd.".
Pa šta treba da rade? Da budu daktilografkinje, da dirinče u firmama, da fizikališu da bi "vi ostali" bili srećni?

Nekim zluradima je izgleda čak i drago da se nekome nešto dešava loše!
Dakle, jezivo!

Toni

pre 3 godine

(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

'leba bez motike ne postoji nigdje, sem eventualno u kriminalu. Problem je želja da se bude "poznat", što je nekima opsesija, a nekima van pameti. Što se rada tiče, ni glumački a ni manekenski posao nisu laki.

@ Kaiser Roger

pre 3 godine

@ Kaiser Roger

je li moguće da čovjek to napiše i dobije, zasad, pet puta više pluseva nego minusa

dakle, nije kriv neki smrad (muški ili ženski) nego osoba koja radi neki posao koji voli i u kojemu je dobra i, što je najvažnije, koji je pošten posao

dakle, ako liječnika šikanira šef, ti bi mu rekao "ko te tjera da liječiš ljude, idi radi nešto drugo"

Straight Outta München

pre 3 godine

Uhapsiti roditelje koji puste dete od 14 godina na reviju. Koji mozak moze dozvoliti maloletnom detetu da se slika obnazena sa 14 godina??????????

Mediocritical

pre 3 godine

Uspeh je tamo gde je keš, tamo gde je keš, tu je moć, moć je uticaj, a uticaj i moć su na vrhu piramide, a tu je koncentracija najjačih afrodizijaka...
Potrebna ogromna duhovna snaga, hladna glava i inteligencija, kojom možete da se oduprete iskušenjima, racionalizacijom, pre nego vas raspaljene strasti, odvuku u stranputice, koje dalje vode u blud, razvrat, greh...

samo jako

pre 3 godine

Samo nekoliko reci o ovom gospodinu Grnčarskom ..vidim brani napad na maloletne,e bilo bi lepo da objasni kako on koristi decu tj dečicu..znaci smeker 2x godišnje organizuje kastinge za male manekene,i ti sad dovedes svoje dete i oni kažu javimo vam ako je proslo.. i šta se sad tu dešava,on naravno namazanko pozove sve i kaže da su prošli a ti pomisliš kako je tvoje dete posebno i da vas je odabarao samo nekoliko..i onda nastupa sa sastancima gre u toku dana organizuje 20 termina sa roditeljima gde im priča priču za malu decu u trajanju id 30 min i kad završi vidite ispred isto sledeću grupi roditelja itd...a i najvažnije sa sastanka je da bi im trebalo napraviti buk i to košta znate oko 300 e da bih ih jelte zvali kad budi snimali reklame,revije za decu itd naravno roditelji pomisle kako im je dete posebno i daju naravno,jel šta je 300 e za njegovu buduci slavu..i naravno nikad te više ne okrenu,NIKAD..toliko o tebi smekeru,ja sam srećom to provalio na sastanku jer mi je delovao izvestaceno i videlo se da je tekst naučio napamet za sve grupe ,usta mi se osusila od laži taj dan,sve sa ženom pored njega da deluju skladno i uverljivo ...znam par roditelja koji su platili i ćao zdravo...inace reklame i spotove i revije snimaju salo deca poznatih,tako da obicni svet služi za uzimanje para,kad pomnozite 300 dece puta 300 e pa sve to 2 puta godišnje nije mu loša logika zabavljanja dece..SRAMI SE bestidniče,toliko od mene i ne daj te se zeznuti sa njim,varajko klasičan i to na deci





ushiceni pomisle da um je dere posebno i daju pare

rebro

pre 3 godine

Devojko ti sa 14 godina nisi mogla legalno da radiš u EU. Nisi mogla ni radnu dozvolu da dobiješ zato i nisi imala kome da se javiš posle 18h jer u slučaju da te nađe policija ti si ilegalno u Francuskoj. Zato je majka išla sa tobom da bi izgledalo da ste turistički.

cojle manojle

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.

cojle manojle

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.

srb

pre 3 godine

Zar u manekenstvu? Ko bi rekao... Cuo sam ja da je u pitanju elitna prostitucija ali nisam verovao u carsijske price.
Da se razumemo roditelji su krivi jer im deca prolaze kroz ovo, bolesnika je bilo , ima i bice ali je na nama da nasu decu cuvamo a ne da ih sa 16god saljemo u dubai da setaju polugole po pisti (primer iz mog okruzenja), pa se posle cudimo kako to da je devojcica puna trauma. Ne postoji besplatan rucak dragi moji roditelji, sve se to placa

Tabasco

pre 3 godine

A šta ste mislili, kako sada svijet funkcioniše. Kako ne npr Melanija stigla iz Slovenske vukojebine za 1. damu USA. Btw to je sada moralno prihvatljivo na globalnom nivou i u svim branšama. Ljudi koriste pozicije moči i iskorištavaju druge na sve moguće načine pa i seksualno. Masa žena to iskoristi za promociju.

DR

pre 3 godine

U restoranu sam pre mnogo godina sedeci za stolom do mog prisustvovao situaciji gde roditelji dovode maloletnu cerku od svojih 16-17 godina “na izvolte obucenu” da je upoznaju sa nekom vlasnicom mis ili modne agencije i kazu joj:” nasa cerka je spremna da radi sta god treba, ne brinite”..?!

Maki

pre 3 godine

A koliko je tek mama od ovih devojaka "palo za slobodu" potpuno svojevoljno kako bi ćerkama pomogle na početku karijere.Nemoj da se lažemo,to se sve radi decenijama.A mi kao ne znamo,zgražavamo se...

Konzerva

pre 3 godine

Biti model, glumac/glumica, pop zvezda zvuci zaista lepo- malo rada, puno zarade, prakticno se igrate dok radite. Ali... Cim postji nelogicna razlika izmedju tezine posla, njegove vaznosti za drustvo i nagrade koju dobijate za uzvrat javlja se nepotizam, ucene i predatori koji ce koristiti neciju zalju za slavom i lagodnim zivotom. Ja bih zaista voleo da se saosecam ( ali pored sveg truda ne mogu- ne da mi logika) sa manekenkom koja je radila 18 casova ( valjda u to ubraja i sedenje na stolici dok drugoi setaju pistom) ali sam ja u mojim tinejdzerskim godinama ustajao u 5 ujutru i isao da muzem krave, cistim stalu i posle toga ucim hemiju, fiziku, biologiju... Ne zvuci bas glamurozno ali evo me sad u kasnim 40-tim kao veterinar na zapadu- jos uvek tesko radim i ponekad i sam ocistim izmet koji je ostavio pas iza sebe ( mada sad imam druge koji to rade za mene), i lepo mi je- nikad ne bih dozvolio ni jednoj od svoje dece da ide u glumu ili manekenstvo mada su zaista natprosecno lepi ( na tatu) zato sto se karakter gradi ne kroz pumpanje ega ( cega ima na pretek u svetu zabave- glumaca, pevaca i manekena) , vec kroz pomoc drugima ( rad u bolnici sa bolesnima ili starima na primer)

Bojan

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.
(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

I jos u PARIZU, daleko od roditelja ili bilo koga ko moze da joj bude glas razuma. Zaista je ovde sva odgovorsnost na roditeljima koji tako puste dete. Zatecen sam iskreno.

Марко

pre 3 godine

Као што ови случајеви, ако су истинити, показују каквих све манијака и болесника има, исто тако показују и на шта су све неке девојке спремне због каријере. Можда би неке друге девојке данас глумиле у нашим филмовима да за диплому није било потребно дати ону ствар. Ко зна колико има девојака које су после првог покушаја напаствовања или непристојне понуде одустале од каријере.

aabb

pre 3 godine

Stvarno je degutantno zaliti se na tezak zivot modela i usmeravati paznju na sebe. Prvo, setati 10m napred nazad, nije isto sto i glumiti u predstavi.
Drugo, ne moze se porediti psihicko zlostavljanje, vredjanje, omalovazavanje, nabijanje krivice, visegodisnja manipulacija i na kraju silovanje sa nekim nepristojnim ponudama kojih ima svuda a pogotovu u modelingu, a to i ona zna. Njima je prestiz da imaju sto vise nepristojnih ponuda.
Ali ajde, drami i kukaj malo da bi dobila paznju.

Bane

pre 3 godine

' pod maskom promoterki u noćnim klubovima'
Oduvek sam to pretpostavljao, one super ribetine na ulazima u klubove/kafane, a pored par misicavih momaka da ih cuva.. Sta rade tu ? Nisu bend, nisu konobarke, namontirane do daske, zna se sta rade.. Pa vecina ovih IG 'influenserki' punih love zna se sta rade i odakle im, IG im dodje kao katalog jos postanu poznatije pa im skace cena..

palanka

pre 3 godine

Odes da prodajes telo za slikanje naravno sami, jer sta drugo manekenka nudi, i onda se zalis sto moras da se slikas obnazena, pa ovo je debilana ko se sve javlja za rec.

uh

pre 3 godine

Uh ljudi, ne znam sta da vam kazem. Ispade devojka kriva sto voli svoj posao pa makar to bio posao modela. Nije mi uopste blisko ili privlacno, naprotiv, ali razumem da ta industrija postoji, da su potrebni modeli, manekenke za snimanje reklama, modne revije, reklame na bilbordima, kozmeticke kampanje i slicno. Dakle, taj posao postoji i nije narocito placen da se razumemo, retko ko postane supermodel koji ima milione.
I sad vi njih krivite maltene sto hoce da budu zasticene u svom poslu?! Ne razumem vas zaista. Pa prostitutka zasluzuje da ima zastitu u svom poslu, ne treba niko da je maltretira, a ne glumica, pevacica ili manekenka. To o cemu govorite u stilu 'pa znas da je to tako' je cista manipulacija i NE SME da bude prihvaceno vec zasluzuje maksimalnu osudu cime god da se osoba bavi. Prostitutka ne sme da bude silovana, manekenka ne sme da bude ucenjena, niko ne sme da bude iskoriscen cime god da se bavi. Nemojte nikada da pravdate nasilje jer ce kad tad doci i do vas.

rebro

pre 3 godine

Devojko ti sa 14 godina nisi mogla legalno da radiš u EU. Nisi mogla ni radnu dozvolu da dobiješ zato i nisi imala kome da se javiš posle 18h jer u slučaju da te nađe policija ti si ilegalno u Francuskoj. Zato je majka išla sa tobom da bi izgledalo da ste turistički.

kris

pre 3 godine

Receno je davno:para vrti gdje burgija nece,a tamo gdje burgija ne moze,vrti ona stvar.I to je tako ne samo kod nas,nego tako funkcionise citav svijet.Jednom davno je jedna americka glumica na pitanje kako je postigla toliki uspjeh i slavu,odgovorila samo trebate spavati sa pravim ljudima.Samo je pitanje ko je spreman na sve,a ko nije.To je cijena slave.I ne samo slave,vec se desava i u obicnom zivotu.Licno znam u fabrici u kojoj sam davno radio dvije cure,koje su spavale sa direktorom da dobiju posao u obicnoj pisljivoj fabrici plastike.Sta onda ocekivati u modnoj ili filmskoj industriji,gdje se okrecu milijarde?

samo jako

pre 3 godine

Samo nekoliko reci o ovom gospodinu Grnčarskom ..vidim brani napad na maloletne,e bilo bi lepo da objasni kako on koristi decu tj dečicu..znaci smeker 2x godišnje organizuje kastinge za male manekene,i ti sad dovedes svoje dete i oni kažu javimo vam ako je proslo.. i šta se sad tu dešava,on naravno namazanko pozove sve i kaže da su prošli a ti pomisliš kako je tvoje dete posebno i da vas je odabarao samo nekoliko..i onda nastupa sa sastancima gre u toku dana organizuje 20 termina sa roditeljima gde im priča priču za malu decu u trajanju id 30 min i kad završi vidite ispred isto sledeću grupi roditelja itd...a i najvažnije sa sastanka je da bi im trebalo napraviti buk i to košta znate oko 300 e da bih ih jelte zvali kad budi snimali reklame,revije za decu itd naravno roditelji pomisle kako im je dete posebno i daju naravno,jel šta je 300 e za njegovu buduci slavu..i naravno nikad te više ne okrenu,NIKAD..toliko o tebi smekeru,ja sam srećom to provalio na sastanku jer mi je delovao izvestaceno i videlo se da je tekst naučio napamet za sve grupe ,usta mi se osusila od laži taj dan,sve sa ženom pored njega da deluju skladno i uverljivo ...znam par roditelja koji su platili i ćao zdravo...inace reklame i spotove i revije snimaju salo deca poznatih,tako da obicni svet služi za uzimanje para,kad pomnozite 300 dece puta 300 e pa sve to 2 puta godišnje nije mu loša logika zabavljanja dece..SRAMI SE bestidniče,toliko od mene i ne daj te se zeznuti sa njim,varajko klasičan i to na deci





ushiceni pomisle da um je dere posebno i daju pare

Silverfox

pre 3 godine

Kod glume se traže i neki drugi kvaliteti, ali u modelingu ste samo fotogenična faca ili 50 kg lepo oblikovanog ženskog mesa sa kostima. Žao mi je, ali je tako. Što pre devojke (a ponekad i njihovi ambiciozni roditelji) shvate to, biće bolje po njih. Konkurencija je žestoka i postoje hiljade devojaka koje će učiniti sve da se nađu ispred kamere. Prihvatiti nepristojnu ponudu, ili je sama ponuditi. Naravno da postoje izuzeci, ali oni su retki. Ljude sa one strane kamere ne interesuje koliko ste stari, vi ste samo nova faca koja još8 nije viđena. Pri tome, radi godina, imate manje problema sa težinom, celulitom i borama.

objektivno

pre 3 godine

Niko i nigde ne treba da bude nasilan. Da li je golicanje maste svima redom bas najbolji posao za devojku? Ne kazem da nije, ko to voli, razmisljam kakva je to vrsta posla: interesovanje muskaraca koje glumice, manekenke, pevacice itd izazivaju je namerno i provokativno. Ko bas toliko voli time da se bavi? Normalan odgovor "muskih svinja" na takvo ponasanje bi trebao da bude potpuno ignorisanje, u kom slucaju one ne bi ni imale posao. Ko zeli moze da izabere normalniju vrstu posla i niko ga nece terati ni da bude u hotelskim sobama ni da se producira ni bilo sta. Manje potencijalnih problema za sve.

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Nije meni vas žao. Vi ste svi udareni u glavu. Samo bolestan čovek može dati svoje 14 godina staro dete da ga polugolog slikaju. Pedofili onanišu na vaše fotke. Pre bih se ubio negovšto bih prodavao lepotu...

Straight Outta München

pre 3 godine

Uhapsiti roditelje koji puste dete od 14 godina na reviju. Koji mozak moze dozvoliti maloletnom detetu da se slika obnazena sa 14 godina??????????

Pilat

pre 3 godine

Dodje Galijano kaze ruznu rec,ti se pokupis i odes.I ti i mama.Ne,zbog zarade ostajes i trpis i sad kad je gotovo sad pametujes.To je njegovo i njega bas briga.Ako se neka pokupi naci ce drugu.Uopste ga ne branim ali dobro je dok govori ruznu rec a nesto gore.Sdruge strane tanka je granica izmedju dobrog i loseg vaspitanja.Kad bi se svi zalili,msm nekad su svi profesori delili cuske i po vise puta,ostali bi bez profana.Danas kad ne dele cuske,dzaci ih msltretiraju prete,tuku,vredjaju....Roditelji napadaju ucitelje zbog ocena.Msm kao drustvo smo katastrofa.

clickbite

pre 3 godine

Pa dobro, pitao te, neces, sta sad...
(aabb, 21. januar 2021 16:00)

aha,eno vidim Srbija se potresla zbog one devojke(srpkinje) u migrantskom centru sto morala da ljubi peskiric gde se klanjaju da bi je pustili...

Mediocritical

pre 3 godine

Uspeh je tamo gde je keš, tamo gde je keš, tu je moć, moć je uticaj, a uticaj i moć su na vrhu piramide, a tu je koncentracija najjačih afrodizijaka...
Potrebna ogromna duhovna snaga, hladna glava i inteligencija, kojom možete da se oduprete iskušenjima, racionalizacijom, pre nego vas raspaljene strasti, odvuku u stranputice, koje dalje vode u blud, razvrat, greh...

Podsetilac

pre 3 godine

Zaboraviste da smo imali izbore za Elite model look i da su nase predstavnice isle na taj svetski izbor. A desilo da se vlasnik licence Elit model look, sada pokojni, gdin Dzon Kasablankas ozenio jednom maloletnicom koja je bila na jednom od izbora Lica godine a razlika izmedju njih bila preko 3 decenije kada su se vencali.

Deco, ljubi vas i čeka medicinska sestra iz "Laze Lazarevića"

pre 3 godine

Fascinantno je koliko ovde ima ŽENOMRZACA svakodnevno.
Ili ste i vi od onijeh đe vi je samo majka, sestra, žena i ćerka poštena - a vaše doktorke, prijateljice, ili rođake iz daleke Crne Gore su jeftine prostakuše.

Neko tamo

pre 3 godine

Konzerva, 21. januar 2021 19:09)

Konačno komentar kojim je sve lepo objašnjeno. Mada vidim ima i onih koji ga ne odobravaju. Hrabri činjenica da je mnogo više pozitivnih. Očegledno Kardašijanke, Jece, Cece, Mece...... imaju uticaja na mlade. To je narode polusvet koji je izreklamirao da je to kvalitetan zivot. Pa samo pomislite da li bi neko ko je srecan i zadovoljan sobom i karijerom konzumirao sve što oni konzumiraju da bi imali bar privid onog mira koji imamo mi jednostavni ljudi. Konzerva ili kako vec, svaka ti je na mestu. Moj naklon i za posao i za komentar i za razmišljanje.
Živ bio.

Sasa

pre 3 godine

To vam je globalizam. Modeling? To je kao neka umjetnost, kultura ili sta vec? Svijet u kome manekenke polugole i na scenu (a kamoli iza scene) setaju obicne krpice, cesto sa krilima, rogovima, repovima i cime sve vec. Svijet gdje prebogati starci vodaju tek punoljetne djevojke javno, a vjerovatno i maloljetne tajno, gdje su zurke puno droge, bluda i nemorala? To vam je realnost, to svi znaju, pa vi izaberite da udjete u taj svijet. Odluka je sopstvena (i modela i njenih/njegovih roditelja.

Vlada

pre 3 godine

E, super su mi ovi ljudi sto se zale i kukaju kako zaradjuju pare. Hodas po pisti, dobijes bruka lovu, onda te neko pita hoces da radis kao hostesa, ti kazes ne, nista ne bude, ali dovoljno za tv ekskluzivu.

Evo ljudi ni ja ne mogu nikoga da nazovem posle 6 da se brine o meni, kakvi su to poslodavci, pomozite mi ucveljenom!

@ Kaiser Roger

pre 3 godine

@ Kaiser Roger

je li moguće da čovjek to napiše i dobije, zasad, pet puta više pluseva nego minusa

dakle, nije kriv neki smrad (muški ili ženski) nego osoba koja radi neki posao koji voli i u kojemu je dobra i, što je najvažnije, koji je pošten posao

dakle, ako liječnika šikanira šef, ti bi mu rekao "ko te tjera da liječiš ljude, idi radi nešto drugo"

No1e

pre 3 godine

Suštinski problem je ovaj:

Ako si maneken, glumac, model ili slične kategorije posla i zanimanja onda se klasifikuješ kao "leba bez motike, zarađuješ ogromne pare dok se "mi ostali" mučimo, hoćeš da se udaš, sama si to tražila, a šta si mislila da ti je to, hoćeš lagan posao dok se "mi ostali" mučimo u prevozu, radimo po ceo dan za bedne pare, roditelji su ti ambiciozni, itd.".
Pa šta treba da rade? Da budu daktilografkinje, da dirinče u firmama, da fizikališu da bi "vi ostali" bili srećni?

Nekim zluradima je izgleda čak i drago da se nekome nešto dešava loše!
Dakle, jezivo!

Toni

pre 3 godine

(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

'leba bez motike ne postoji nigdje, sem eventualno u kriminalu. Problem je želja da se bude "poznat", što je nekima opsesija, a nekima van pameti. Što se rada tiče, ni glumački a ni manekenski posao nisu laki.

null

pre 3 godine

Pricate nam nesto sto smo ceo zivot znali, a cak trenutno ima mnogo devojaka koje bi sutra pristale da ih neko "podvodi" do uspeha. Ne vidim zasto se razvodnjava prica. Razgranicite silovanje od sponzorusa vise. Postoje sponzoruse to znamo, razlika izmedju njih i prostitutki je ta da su prostitutke iskrene i korektne.

Deco, ljubi vas i čeka medicinska sestra iz "Laze Lazarevića"

pre 3 godine

Fascinantno je koliko ovde ima ŽENOMRZACA svakodnevno.
Ili ste i vi od onijeh đe vi je samo majka, sestra, žena i ćerka poštena - a vaše doktorke, prijateljice, ili rođake iz daleke Crne Gore su jeftine prostakuše.

cojle manojle

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.

aabb

pre 3 godine

Stvarno je degutantno zaliti se na tezak zivot modela i usmeravati paznju na sebe. Prvo, setati 10m napred nazad, nije isto sto i glumiti u predstavi.
Drugo, ne moze se porediti psihicko zlostavljanje, vredjanje, omalovazavanje, nabijanje krivice, visegodisnja manipulacija i na kraju silovanje sa nekim nepristojnim ponudama kojih ima svuda a pogotovu u modelingu, a to i ona zna. Njima je prestiz da imaju sto vise nepristojnih ponuda.
Ali ajde, drami i kukaj malo da bi dobila paznju.

palanka

pre 3 godine

Odes da prodajes telo za slikanje naravno sami, jer sta drugo manekenka nudi, i onda se zalis sto moras da se slikas obnazena, pa ovo je debilana ko se sve javlja za rec.

Konzerva

pre 3 godine

Biti model, glumac/glumica, pop zvezda zvuci zaista lepo- malo rada, puno zarade, prakticno se igrate dok radite. Ali... Cim postji nelogicna razlika izmedju tezine posla, njegove vaznosti za drustvo i nagrade koju dobijate za uzvrat javlja se nepotizam, ucene i predatori koji ce koristiti neciju zalju za slavom i lagodnim zivotom. Ja bih zaista voleo da se saosecam ( ali pored sveg truda ne mogu- ne da mi logika) sa manekenkom koja je radila 18 casova ( valjda u to ubraja i sedenje na stolici dok drugoi setaju pistom) ali sam ja u mojim tinejdzerskim godinama ustajao u 5 ujutru i isao da muzem krave, cistim stalu i posle toga ucim hemiju, fiziku, biologiju... Ne zvuci bas glamurozno ali evo me sad u kasnim 40-tim kao veterinar na zapadu- jos uvek tesko radim i ponekad i sam ocistim izmet koji je ostavio pas iza sebe ( mada sad imam druge koji to rade za mene), i lepo mi je- nikad ne bih dozvolio ni jednoj od svoje dece da ide u glumu ili manekenstvo mada su zaista natprosecno lepi ( na tatu) zato sto se karakter gradi ne kroz pumpanje ega ( cega ima na pretek u svetu zabave- glumaca, pevaca i manekena) , vec kroz pomoc drugima ( rad u bolnici sa bolesnima ili starima na primer)

No1e

pre 3 godine

Suštinski problem je ovaj:

Ako si maneken, glumac, model ili slične kategorije posla i zanimanja onda se klasifikuješ kao "leba bez motike, zarađuješ ogromne pare dok se "mi ostali" mučimo, hoćeš da se udaš, sama si to tražila, a šta si mislila da ti je to, hoćeš lagan posao dok se "mi ostali" mučimo u prevozu, radimo po ceo dan za bedne pare, roditelji su ti ambiciozni, itd.".
Pa šta treba da rade? Da budu daktilografkinje, da dirinče u firmama, da fizikališu da bi "vi ostali" bili srećni?

Nekim zluradima je izgleda čak i drago da se nekome nešto dešava loše!
Dakle, jezivo!

@ Kaiser Roger

pre 3 godine

@ Kaiser Roger

je li moguće da čovjek to napiše i dobije, zasad, pet puta više pluseva nego minusa

dakle, nije kriv neki smrad (muški ili ženski) nego osoba koja radi neki posao koji voli i u kojemu je dobra i, što je najvažnije, koji je pošten posao

dakle, ako liječnika šikanira šef, ti bi mu rekao "ko te tjera da liječiš ljude, idi radi nešto drugo"

srb

pre 3 godine

Zar u manekenstvu? Ko bi rekao... Cuo sam ja da je u pitanju elitna prostitucija ali nisam verovao u carsijske price.
Da se razumemo roditelji su krivi jer im deca prolaze kroz ovo, bolesnika je bilo , ima i bice ali je na nama da nasu decu cuvamo a ne da ih sa 16god saljemo u dubai da setaju polugole po pisti (primer iz mog okruzenja), pa se posle cudimo kako to da je devojcica puna trauma. Ne postoji besplatan rucak dragi moji roditelji, sve se to placa

DR

pre 3 godine

U restoranu sam pre mnogo godina sedeci za stolom do mog prisustvovao situaciji gde roditelji dovode maloletnu cerku od svojih 16-17 godina “na izvolte obucenu” da je upoznaju sa nekom vlasnicom mis ili modne agencije i kazu joj:” nasa cerka je spremna da radi sta god treba, ne brinite”..?!

Maki

pre 3 godine

A koliko je tek mama od ovih devojaka "palo za slobodu" potpuno svojevoljno kako bi ćerkama pomogle na početku karijere.Nemoj da se lažemo,to se sve radi decenijama.A mi kao ne znamo,zgražavamo se...

Bojan

pre 3 godine

Ko uopšte dopušta klinkama od 14-15 godina da se polugole šetaju po nekakvoj "pisti"?! Jasno mi je da postoje gramzivi roditelji koji su spremni na sve da bi im deca na estradi ostvarila srpski san (leba-bez-motike), ali ne razumem zašto to nije zakonom zabranjeno? Minimum 21 godinu pa onda idi pa se bavi tim opskurnim "zanimanjima" poput manekenstva.
(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

I jos u PARIZU, daleko od roditelja ili bilo koga ko moze da joj bude glas razuma. Zaista je ovde sva odgovorsnost na roditeljima koji tako puste dete. Zatecen sam iskreno.

Tabasco

pre 3 godine

A šta ste mislili, kako sada svijet funkcioniše. Kako ne npr Melanija stigla iz Slovenske vukojebine za 1. damu USA. Btw to je sada moralno prihvatljivo na globalnom nivou i u svim branšama. Ljudi koriste pozicije moči i iskorištavaju druge na sve moguće načine pa i seksualno. Masa žena to iskoristi za promociju.

Vlada

pre 3 godine

E, super su mi ovi ljudi sto se zale i kukaju kako zaradjuju pare. Hodas po pisti, dobijes bruka lovu, onda te neko pita hoces da radis kao hostesa, ti kazes ne, nista ne bude, ali dovoljno za tv ekskluzivu.

Evo ljudi ni ja ne mogu nikoga da nazovem posle 6 da se brine o meni, kakvi su to poslodavci, pomozite mi ucveljenom!

Марко

pre 3 godine

Као што ови случајеви, ако су истинити, показују каквих све манијака и болесника има, исто тако показују и на шта су све неке девојке спремне због каријере. Можда би неке друге девојке данас глумиле у нашим филмовима да за диплому није било потребно дати ону ствар. Ко зна колико има девојака које су после првог покушаја напаствовања или непристојне понуде одустале од каријере.

Silverfox

pre 3 godine

Kod glume se traže i neki drugi kvaliteti, ali u modelingu ste samo fotogenična faca ili 50 kg lepo oblikovanog ženskog mesa sa kostima. Žao mi je, ali je tako. Što pre devojke (a ponekad i njihovi ambiciozni roditelji) shvate to, biće bolje po njih. Konkurencija je žestoka i postoje hiljade devojaka koje će učiniti sve da se nađu ispred kamere. Prihvatiti nepristojnu ponudu, ili je sama ponuditi. Naravno da postoje izuzeci, ali oni su retki. Ljude sa one strane kamere ne interesuje koliko ste stari, vi ste samo nova faca koja još8 nije viđena. Pri tome, radi godina, imate manje problema sa težinom, celulitom i borama.

clickbite

pre 3 godine

Pa dobro, pitao te, neces, sta sad...
(aabb, 21. januar 2021 16:00)

aha,eno vidim Srbija se potresla zbog one devojke(srpkinje) u migrantskom centru sto morala da ljubi peskiric gde se klanjaju da bi je pustili...

Sasa

pre 3 godine

To vam je globalizam. Modeling? To je kao neka umjetnost, kultura ili sta vec? Svijet u kome manekenke polugole i na scenu (a kamoli iza scene) setaju obicne krpice, cesto sa krilima, rogovima, repovima i cime sve vec. Svijet gdje prebogati starci vodaju tek punoljetne djevojke javno, a vjerovatno i maloljetne tajno, gdje su zurke puno droge, bluda i nemorala? To vam je realnost, to svi znaju, pa vi izaberite da udjete u taj svijet. Odluka je sopstvena (i modela i njenih/njegovih roditelja.

Pilat

pre 3 godine

Dodje Galijano kaze ruznu rec,ti se pokupis i odes.I ti i mama.Ne,zbog zarade ostajes i trpis i sad kad je gotovo sad pametujes.To je njegovo i njega bas briga.Ako se neka pokupi naci ce drugu.Uopste ga ne branim ali dobro je dok govori ruznu rec a nesto gore.Sdruge strane tanka je granica izmedju dobrog i loseg vaspitanja.Kad bi se svi zalili,msm nekad su svi profesori delili cuske i po vise puta,ostali bi bez profana.Danas kad ne dele cuske,dzaci ih msltretiraju prete,tuku,vredjaju....Roditelji napadaju ucitelje zbog ocena.Msm kao drustvo smo katastrofa.

objektivno

pre 3 godine

Niko i nigde ne treba da bude nasilan. Da li je golicanje maste svima redom bas najbolji posao za devojku? Ne kazem da nije, ko to voli, razmisljam kakva je to vrsta posla: interesovanje muskaraca koje glumice, manekenke, pevacice itd izazivaju je namerno i provokativno. Ko bas toliko voli time da se bavi? Normalan odgovor "muskih svinja" na takvo ponasanje bi trebao da bude potpuno ignorisanje, u kom slucaju one ne bi ni imale posao. Ko zeli moze da izabere normalniju vrstu posla i niko ga nece terati ni da bude u hotelskim sobama ni da se producira ni bilo sta. Manje potencijalnih problema za sve.

uh

pre 3 godine

Uh ljudi, ne znam sta da vam kazem. Ispade devojka kriva sto voli svoj posao pa makar to bio posao modela. Nije mi uopste blisko ili privlacno, naprotiv, ali razumem da ta industrija postoji, da su potrebni modeli, manekenke za snimanje reklama, modne revije, reklame na bilbordima, kozmeticke kampanje i slicno. Dakle, taj posao postoji i nije narocito placen da se razumemo, retko ko postane supermodel koji ima milione.
I sad vi njih krivite maltene sto hoce da budu zasticene u svom poslu?! Ne razumem vas zaista. Pa prostitutka zasluzuje da ima zastitu u svom poslu, ne treba niko da je maltretira, a ne glumica, pevacica ili manekenka. To o cemu govorite u stilu 'pa znas da je to tako' je cista manipulacija i NE SME da bude prihvaceno vec zasluzuje maksimalnu osudu cime god da se osoba bavi. Prostitutka ne sme da bude silovana, manekenka ne sme da bude ucenjena, niko ne sme da bude iskoriscen cime god da se bavi. Nemojte nikada da pravdate nasilje jer ce kad tad doci i do vas.

Straight Outta München

pre 3 godine

Uhapsiti roditelje koji puste dete od 14 godina na reviju. Koji mozak moze dozvoliti maloletnom detetu da se slika obnazena sa 14 godina??????????

Dik Tator Čić Vu

pre 3 godine

Nije meni vas žao. Vi ste svi udareni u glavu. Samo bolestan čovek može dati svoje 14 godina staro dete da ga polugolog slikaju. Pedofili onanišu na vaše fotke. Pre bih se ubio negovšto bih prodavao lepotu...

Bane

pre 3 godine

' pod maskom promoterki u noćnim klubovima'
Oduvek sam to pretpostavljao, one super ribetine na ulazima u klubove/kafane, a pored par misicavih momaka da ih cuva.. Sta rade tu ? Nisu bend, nisu konobarke, namontirane do daske, zna se sta rade.. Pa vecina ovih IG 'influenserki' punih love zna se sta rade i odakle im, IG im dodje kao katalog jos postanu poznatije pa im skace cena..

Toni

pre 3 godine

(cojle manojle, 21. januar 2021 14:48)

'leba bez motike ne postoji nigdje, sem eventualno u kriminalu. Problem je želja da se bude "poznat", što je nekima opsesija, a nekima van pameti. Što se rada tiče, ni glumački a ni manekenski posao nisu laki.

rebro

pre 3 godine

Devojko ti sa 14 godina nisi mogla legalno da radiš u EU. Nisi mogla ni radnu dozvolu da dobiješ zato i nisi imala kome da se javiš posle 18h jer u slučaju da te nađe policija ti si ilegalno u Francuskoj. Zato je majka išla sa tobom da bi izgledalo da ste turistički.

Neko tamo

pre 3 godine

Konzerva, 21. januar 2021 19:09)

Konačno komentar kojim je sve lepo objašnjeno. Mada vidim ima i onih koji ga ne odobravaju. Hrabri činjenica da je mnogo više pozitivnih. Očegledno Kardašijanke, Jece, Cece, Mece...... imaju uticaja na mlade. To je narode polusvet koji je izreklamirao da je to kvalitetan zivot. Pa samo pomislite da li bi neko ko je srecan i zadovoljan sobom i karijerom konzumirao sve što oni konzumiraju da bi imali bar privid onog mira koji imamo mi jednostavni ljudi. Konzerva ili kako vec, svaka ti je na mestu. Moj naklon i za posao i za komentar i za razmišljanje.
Živ bio.

kris

pre 3 godine

Receno je davno:para vrti gdje burgija nece,a tamo gdje burgija ne moze,vrti ona stvar.I to je tako ne samo kod nas,nego tako funkcionise citav svijet.Jednom davno je jedna americka glumica na pitanje kako je postigla toliki uspjeh i slavu,odgovorila samo trebate spavati sa pravim ljudima.Samo je pitanje ko je spreman na sve,a ko nije.To je cijena slave.I ne samo slave,vec se desava i u obicnom zivotu.Licno znam u fabrici u kojoj sam davno radio dvije cure,koje su spavale sa direktorom da dobiju posao u obicnoj pisljivoj fabrici plastike.Sta onda ocekivati u modnoj ili filmskoj industriji,gdje se okrecu milijarde?

null

pre 3 godine

Pricate nam nesto sto smo ceo zivot znali, a cak trenutno ima mnogo devojaka koje bi sutra pristale da ih neko "podvodi" do uspeha. Ne vidim zasto se razvodnjava prica. Razgranicite silovanje od sponzorusa vise. Postoje sponzoruse to znamo, razlika izmedju njih i prostitutki je ta da su prostitutke iskrene i korektne.

Mediocritical

pre 3 godine

Uspeh je tamo gde je keš, tamo gde je keš, tu je moć, moć je uticaj, a uticaj i moć su na vrhu piramide, a tu je koncentracija najjačih afrodizijaka...
Potrebna ogromna duhovna snaga, hladna glava i inteligencija, kojom možete da se oduprete iskušenjima, racionalizacijom, pre nego vas raspaljene strasti, odvuku u stranputice, koje dalje vode u blud, razvrat, greh...

samo jako

pre 3 godine

Samo nekoliko reci o ovom gospodinu Grnčarskom ..vidim brani napad na maloletne,e bilo bi lepo da objasni kako on koristi decu tj dečicu..znaci smeker 2x godišnje organizuje kastinge za male manekene,i ti sad dovedes svoje dete i oni kažu javimo vam ako je proslo.. i šta se sad tu dešava,on naravno namazanko pozove sve i kaže da su prošli a ti pomisliš kako je tvoje dete posebno i da vas je odabarao samo nekoliko..i onda nastupa sa sastancima gre u toku dana organizuje 20 termina sa roditeljima gde im priča priču za malu decu u trajanju id 30 min i kad završi vidite ispred isto sledeću grupi roditelja itd...a i najvažnije sa sastanka je da bi im trebalo napraviti buk i to košta znate oko 300 e da bih ih jelte zvali kad budi snimali reklame,revije za decu itd naravno roditelji pomisle kako im je dete posebno i daju naravno,jel šta je 300 e za njegovu buduci slavu..i naravno nikad te više ne okrenu,NIKAD..toliko o tebi smekeru,ja sam srećom to provalio na sastanku jer mi je delovao izvestaceno i videlo se da je tekst naučio napamet za sve grupe ,usta mi se osusila od laži taj dan,sve sa ženom pored njega da deluju skladno i uverljivo ...znam par roditelja koji su platili i ćao zdravo...inace reklame i spotove i revije snimaju salo deca poznatih,tako da obicni svet služi za uzimanje para,kad pomnozite 300 dece puta 300 e pa sve to 2 puta godišnje nije mu loša logika zabavljanja dece..SRAMI SE bestidniče,toliko od mene i ne daj te se zeznuti sa njim,varajko klasičan i to na deci





ushiceni pomisle da um je dere posebno i daju pare

Podsetilac

pre 3 godine

Zaboraviste da smo imali izbore za Elite model look i da su nase predstavnice isle na taj svetski izbor. A desilo da se vlasnik licence Elit model look, sada pokojni, gdin Dzon Kasablankas ozenio jednom maloletnicom koja je bila na jednom od izbora Lica godine a razlika izmedju njih bila preko 3 decenije kada su se vencali.