- Komentari -
 1. Ne kapiram ove zene sto se sad javljaju kao pecurke posle kise. Svi ste znali sve, sta covek radi i kako se ponasa, ali ste cutali. Sta je bilo prpa za karijeru, ili gubitnicki mentalite 'sta ce selo da kaze'. Niste tada nista rekli, nemate prava da se javljate. Ako ste videli da se covek postupa kao idiot, cega ste se bojali, pa nisu svi muskarci isti, svaki normalni bi ga napenalio na licu mesta. I posle kritikujete ljude kad vam kazu sto ste cutali. Pa zapitajte se malo. Ukljucite mozak, imas priliku da prekines zloupotrebu ugleda i polozaja i ne uradis to, i posle tebe devojke nastave da pate, krivi ste isto koliko i on, jer ste cutanjem ucestvovale u nanosenju bola drugim osobama. Sramota.
  (Ana, 21. januar 2021 16:30)

  # Link komentara

 2. Da je tom Aleksicu samo jedan roditelj pripretio ili ga prebio, svega ovoga ne bi bilo...
  (Nata, 21. januar 2021 15:35)

  # Link komentara

 3. Pa sto ste svi trcali kod tog Mike ako su casovi tamo bili tako mucni? Bolesna ambicija? Uspeh po svaku cenu? Mada, nije mi jasno zasto se ljudi toliko loze na tu GLUMU, pa ima stotinu pametnijih i profitabilnijih zanimanja...
  (Nata, 21. januar 2021 15:25)

  # Link komentara

 4. Mi ne ucimo decu gde je granica, na sta treba reagovati. Profesor ne treba da kaze ucenici u trecem razrdu gimnazije: Te mindjuse bi ti dobro stajale uz crno beli bikini. Ovaj slucaj je prijavljen direktoru, ali niko nije hteo da se zamera profesoru: Dobar je on covek. Zene od ranog doba trpe verbalne seksulane uvrede, dvosmislene komentare. I to je drustveno prihvatljivo, muskarci su veliki u svojim i tudjim ocima posle tih komentara. Tako pocinje a gde se zavrsava vidimo u ovovm slucaju.
  (Miki, 21. januar 2021 13:14)

  # Link komentara

 5. A onda se svi ti koji sada daju izjave nadmeno, arogantno, uobraženo, a zapravo prepuno kompleksa , ponašaju prema drugima, koji tu školu nisu završili, a vidimo i da su svi iz te i takve Mikine škole stigli to FDU i TV ekrana ili nekih medija, KAO BOGOM DANI, A OSTALI IZ NEKIH SIROMAŠNIH PORODICA PLAKALI ŠTO NISU UPISALI TAJ I TAKAV FDU, jadno i tužno, da bi sada ovi nešto kukumavkali uvek, a ti glumci prebogati svi i pola sveta obišli po dijaspori sa sve dnevnicama i plaćenim prevodzom, kao i razni tv voditelji i autori, a novinarstvo i tv nikad gori.

  Pišem o metodu učenja, isključivo. Znači i onaj Nušićev učitelj koji je tukao sada bi bio na vešalima, a tek Kosta Fujić, on je kao mazio decu i nije vređao.
  (nevini u sedlu a goli wow cool very, 21. januar 2021 12:57)

  # Link komentara

 6. Ovo je sve apsurdno! Svi isli kod Aleksica u skolu, davali svoju decu u to skolu, mozda neko i unuke, a sad se isti ti zgrazavaju. ,,Trpili,, sve, na sve ,,grozote,, pristajali, nista im nije smetalo jer je skola prestizna, najpoznatija, najbolja ect.
  (Sevda, 21. januar 2021 10:05)

  # Link komentara

 7. Имамо више глумаца него ботова...
  (Пишите ћирилицом, 21. januar 2021 09:14)

  # Link komentara

 8. Kako Mikina skolica i dalje radi kad nikada kao sad nije imala akreditaciju za rad sa decom?
  (milica, 21. januar 2021 09:09)

  # Link komentara

 9. Bas tako kolektivna odgovornost, nakaradno društvo mu je sve to omogućilo. Nije mogao sve sam .
  (lekr, 21. januar 2021 08:51)

  # Link komentara

 10. Ja 30 godina pricam da je to tamo zasnovano na sadizmu, iz koga proistice 'brutalna realnost' - koja inace sama po sebi, objektivno, ne postoji - postoje brutalci koje drustvo, tj sistem, drzavna organizacija - stiti.
  Bice bedno dok god je sadizam na vlasti.
  (Petar, 21. januar 2021 08:35)

  # Link komentara

 11. Znači svi ste znali? I ćutali? A šta mislite o tome da i sada zaćutite? Mislim, znam, lajkovi, retvitovi, sve to treba vama poznatima, ali ogavno je da ih sada na ovome skupljate.
  (XP, 21. januar 2021 05:06)

  # Link komentara

 12. Nomen est omen Šuša ...nikad cuo
  (palanka, 20. januar 2021 23:54)

  # Link komentara

 13. u vezi ovog zlostavljanja. alo bre zene, devojke ako vas neko zlostavlja prvo sta treba da izgovorite nakon zlostavljanja je da prijavite pocinioca, bilo kome. porodici, prijateljici, sestri, organima reda, socijalnoj službi.... ako cutite godinama onda ste saucesnik i taj koji vas je zlostavljao nanizace jos mnogo zrtvi. dakle sprečite pocinioca da i dalje zlostavlja zene!!! ako ne sprecite onda se slazete da i drugim ženama radi to sto je vama radio. ovako posle mnogo godina to em gubi smisao em malo ko veruje em je pocinioc izvrsio jos ko zna koliko zlostavljanja.
  (Ivan, 20. januar 2021 23:25)

  # Link komentara

 14. I šta sada kad niko na vreme nije zaustavio zver. Kako je moguće da ga niko do sada nije ubio. Ili smo mi kao društvo isti ili nam zaista neki k...c fali. Ovo sve nije novo jer se bludnicari nalaze u školama, u politici itd. Aleksić ce na kraju završiti sa nanogicom, dobrotvornim radom, tako nešto. Ne sumnjajte jer naše sudije ga dobro razumeju ako platite, pa i oni su ljudi, zar ne?
  (Zvonko, 20. januar 2021 21:37)

  # Link komentara

 15. Who?
  (Mare, 20. januar 2021 19:16)

  # Link komentara

 16. Konacno neko nesto istinito i pametno da kaze.
  (aabb, 20. januar 2021 18:49)

  # Link komentara