- Komentari -
  1. Lik je bukvalno u top 20 legendarnih kantautora/vokala/bubnjara ali nije imao srece sa zenama nikako...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Odzidza Ofoe, 12. oktobar 2020 17:07)
    Он легендарни вокал? Ни у првих 1.000. Смешан вокал, добар бубњар, шлагер хитови, кловн имиџ.
    (Рокер, 13. oktobar 2020 08:52)

    # Link komentara

  2. Gadan tip i veliki licemer, pa mu tako izgledaju i žene i privatni život, svaka ptica svome jatu leti.
     (EU Citizen, 13. oktobar 2020 08:03)

    # Link komentara

  3. Pa file majko mu, gde ti godine prodjose?
    Ne znas kako se to radi?
    Kan se kao vrati i kmeci da bi probala ponovo, ti se osmehnes primis je u kucu vecerate, krevet,
    (DM, 12. oktobar 2020 20:25)

    Da samo nije se ona vratila njemu kmececi nego on njoj ;-)
    (Hehe, 12. oktobar 2020 22:14)

    # Link komentara

  4. bila je narodna pesma,
    Otišla si sarme probala nisi...
    Ovaj Fil koliko je brz na bubnjevima bio
    tom brzinom se i ženio. Ova žena je suviše lepa da bi imala sve točkove na mestu a sem toga mladja 25 leta i Fil pomislio da ona njega oće iz ljubavi .
    Razvod ga koštao 32 miliona funti najskuplji do tada i gospodja je to uspela da potroši ! Tada se vratila opet Kod Fila Kolinsa. E moj Filipe ! Ne kuvaj više sarmu mladoženjo !
     (holivudski frizer, 12. oktobar 2020 20:39)

    # Link komentara

  5. Ohohooo!
    Pretnje sa iznošenjem prljavog veša u javnost?

    Alo tetka, tvoje tajne i nisu neka ekskluziva:
    Već svi znamo zašto je Phil ispao iz ritma na Live Aid-u, toliko da mu ni Omar Hakeem nije mogo pomoći. Šta da se radi...a epilog znamo: jednom kad naljutiš Pejdža i Planta, nema ti druge doli da karijeru nastaviš pevuckajući šlagere i da te žene zajebavaju...
    (Analitik, 12. oktobar 2020 20:31)

    # Link komentara

  6. Mozemo da pricamo sta hocemo, privatna stvar, mada u ovom propalom svetu privatnost vise ne postoji. Gde su velike pare, tu je cesto i porodicni nesklad. Ali to ne menja cinjenicu da je taj covek odrzao jedan od najboljih koncerata uopste u Beogradu, a u konkurenciji pop muzicara sugurno najbolji.
     (Joao, 12. oktobar 2020 20:30)

    # Link komentara

  7. Često je udaja čist biznis.
     (bobo mk, 12. oktobar 2020 20:29)

    # Link komentara

  8. Pa file majko mu, gde ti godine prodjose?
    Ne znas kako se to radi?
    Kan se kao vrati i kmeci da bi probala ponovo, ti se osmehnes primis je u kucu vecerate, krevet, obavis sta trena.
    Ujutro ustanes i kazes da ces ti da doneres dorucak. odes dole prvo joj se posiskis u cipele , stavis ih na terasu, onda se vratis do nje i izjuris je iz kuce onako golisavu, aljinke joj izbacis da se tu sredi.
    Kulminacija je naravno kad dama oblaci cipele.
    E tu zakljucavas vrata i odes da popijes kaficu.
    (DM, 12. oktobar 2020 20:25)

    # Link komentara

  9. Otišla a nije ni sudove oprala !
     (BG, 12. oktobar 2020 20:23)

    # Link komentara

  10. Kakvi jezivi komentari! "On je velicina a ona preslikana..." Da je on to uradio, kao da nije to i radio svih godina, onda biste pozdravljali njegovo dostignuce ovako ona je bila sa njim zbog love a on vec, sve vi znate zasto i kako!?
    Samo, zaboravili ste dva sina , jednog od 19 i drugog od 15 godina, nije valjda samo lova njen razlog sto je bila sa njim u braku.
    (II, 12. oktobar 2020 20:07)

    # Link komentara

  11. Nafilovala je Fila!
    (ON, zti, 12. oktobar 2020 19:33)

    # Link komentara

  12. Ovo je primjer loše komunikacije u vezi.
    (Netijak, 12. oktobar 2020 19:23)

    # Link komentara

  13. She's an easy lover :-)
     (Dragoslav, 12. oktobar 2020 19:21)

    # Link komentara

  14. To je ono, zasto se zene, pogotovo na zapadu, bore za jednakost.
    Vec sam odavno rekao da zene polako ali sigurno preuzimaju moc
    nad muskarcima.
    Takve su (skoro) sve!
    (Obican muskarac, 12. oktobar 2020 18:20)

    # Link komentara

  15. Another day in paradise!
     (CHE, 12. oktobar 2020 18:20)

    # Link komentara

  16. 23 godine razlike buraz. Iako generalno nemam ništa protiv rezlike u godinama, ako je velika, to stvara sve više problema ( a održati brak u moderno vreme i bez toga nije baš lako ) On je sad deka, a ona još dobra riba i oće malo da proživi, a od Fila naravno da posle toliko godina braka uzme kolko joj pripada meleona. Legitimno. Znao si to buraz i kad si je ženio...
    (total, 12. oktobar 2020 18:16)

    # Link komentara

  17. Realno stace joj ovaj cilac koji za zivota nije naucio ni kako da se obuce.
    (esi mi dobar !, 12. oktobar 2020 18:16)

    # Link komentara

  18. Za nepoznavaoce životnog pura, meni izuzetno omiljenog muzičara, čovek se svaki put razvodio zato što je varao trenutne supruge. Tu je i sadašnja, gradjanska, koja mu se očigledno osvetila koristeći njegovo oružje.
    Čovek je sam to tražio. Neki bi rekli karma je čudo ali je ovo slučaj poslužene hladne osvete.
    (Vladimir, 12. oktobar 2020 18:09)

    # Link komentara

  19. Mator covek a glup ovaj Kolins.
    Kad ti nije valjala prvi put sta si jado ocekivao,da se promeni posle pola veka zivota,nema toga sem u filmu.
     (Smrt fasizmu,sloboda narodu!, 12. oktobar 2020 18:05)

    # Link komentara

  20. Dovoljan je jedan pogled na njih da se vidi da - nisu par. Mada, jasno je i zašto je on sa njom i zašto je ona sa njim. Žena je, očigledno, lovac na novac i zbog love je godinama bila strpljiva uz očigledne povremene "izlete". Fil je u medjuvremenu postao deda na zalasku karijere, a ona tu više ne bi da "gubi vreme". On je ipak veličina, voleo neko njegovu muziku ili ne, a ona jedna od milion preslikanih iz tog polu jezivog sestrinstva.
     (Jeremija, 12. oktobar 2020 18:02)

    # Link komentara

  21. To se zove ispala.
     (Ljubisa livac, 12. oktobar 2020 17:52)

    # Link komentara

  22. Divno, kakva ljubavna prica....
     (johnny, 12. oktobar 2020 17:50)

    # Link komentara

  23. Ovde meni nešto smrdi,,kako to udala se , a već udata? i ko zna koje su tu sve priče! lako je osuditi tj baciti kamen,,to je intima dvoje ljudi i možda je jedino ovakvim potezom mogla da se otarasi njega,,već joj je oprostio,,što znači da je "slab" na nju,,mislim,,čitam komentare i odmah bacaju kamenje,,
    (Skakač_sa_Bgd_Mostova, 12. oktobar 2020 17:19)

    Nije udata, razvedena je, ali se posle vratila da zivi kod bivseg muza kako bi “obnovili ljubav”, ne i brak.
    (Citaj pazljivije, 12. oktobar 2020 17:46)

    # Link komentara

  24. Neverovatno loša osoba ako je ovo tačno.
    (Eldorado, 12. oktobar 2020 17:20)

    # Link komentara

  25. Ovde meni nešto smrdi,,kako to udala se , a već udata? i ko zna koje su tu sve priče! lako je osuditi tj baciti kamen,,to je intima dvoje ljudi i možda je jedino ovakvim potezom mogla da se otarasi njega,,već joj je oprostio,,što znači da je "slab" na nju,,mislim,,čitam komentare i odmah bacaju kamenje,,
    (Skakač_sa_Bgd_Mostova, 12. oktobar 2020 17:19)

    # Link komentara

  26. zamisli zena? jel se ljudi stvarno i dalje zene? zaista mi nije jasno kako neko to moze da trpi, bukvalno su sve preslikane, kada imas pare sve ce da istrpe, sklanjaju pogled, prave se lude, onda nemaju intuiciju onu cuvenu zensku, cim je malo finansijska situacija klimava, pocinje haos, nabijanje na nos svega i svacega, kada je bas losa finansijska situacija onda nastaje horor film, to je vec neizdrzivo, zato kazem momcima, kakva zenidba, gledaj sine da napravis pare, posle dovedes neku koja ce da ti rodi decu i kraj price, kakva zenidba, ljubav, price za malu decu!! to se desi samo jednom u 10.000 bracnih parova, tada bas morate da se poklopite i ne budete pohlepni, zavidni, da osecate jedno drugo a ne da konstantno se uporedjujete i nadmecete!! 99,9% danasnjih brakova funkcionise po tom principu nadmetanja, rezultat je konstantno nezadovoljstvo u vezi i konstantan rat u kuci..
     (magla svuda oko nas, 12. oktobar 2020 17:17)

    # Link komentara

  27. E jbg File, oženio si profuknjaču. Čemu onda mi obični da se nadamo?
    (mg, 12. oktobar 2020 17:15)

    # Link komentara

  28. Опет те је женско направило волом.
     (Играо си само епизоду, 12. oktobar 2020 17:09)

    # Link komentara

  29. Lik je bukvalno u top 20 legendarnih kantautora/vokala/bubnjara ali nije imao srece sa zenama nikako. In the air tonight je pesma posvecena jednoj od bivsih zena, koja ga je prevarila, on napisao pesmu kako ga je ona prevarila a ona kasnije izjavila kako je on drama queen i kako se zapravo nista nije desilo..Turbulentan zivot je imao, zelim mu da zivi jos 100 godina
     (Odzidza Ofoe, 12. oktobar 2020 17:07)

    # Link komentara

  30. lako mi je za milionere i za njihovo sprdanje sa vezama i brakovima...
    (primorac, 12. oktobar 2020 17:02)

    # Link komentara

  31. možda ga ucenjuje time da će obelodaniti da je sve one njegove ljigave pesme pisao sasvim sam?
    (mladići borovi, devojke jele, 12. oktobar 2020 16:49)

    # Link komentara

  32. ,,Ona pak preti da će otkriti "potencijalno sramotne" stvari o slavnom muzičaru,,


    Da je to uradio muskarac onda bi napisali kako je prevario svoju zenu i ucenjuje je.
     (..., 12. oktobar 2020 16:41)

    # Link komentara

  33. Što bi jedan moj drugar rekao, ko zna šta ona njemu radi i šta zna da radi i kakve kvalitete ima, vidiš da se otimaju oko nje, hahaha!
    Tako se opisuju žene koje prave nekoga budalom, pa da se baš ne kaže da je budala, nego ajde da od nje napravimo neku ribetinu da ne ispadne muško tutumrak.
    Neka, na milion žena koje su loše prošle jer su volele, dođe bar jedna ovakva. Ako. I treba.
     (Mića, 12. oktobar 2020 16:33)

    # Link komentara

  34. Ona pak preti da će otkriti "potencijalno sramotne" stvari o slavnom muzičaru.

    Mislite, ucenjuje ga?
     (Grof Irska, 12. oktobar 2020 16:16)

    # Link komentara

  35. Samo pogledaš njega a onda nju, i sve je jasno odmah. Sigurno se ljubav ugasila, nema šta drugo da bude.
    (Igor, 12. oktobar 2020 16:15)

    # Link komentara

  36. "Coming in the air tonight, Oh Lord!"..."I was there and saw what you did, I saw it with my own two eyes .."...
     (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 12. oktobar 2020 16:06)

    # Link komentara

  37. Domaćica!
    Blago kući u koju uđe.
     (Advocate, 12. oktobar 2020 15:47)

    # Link komentara

  38. Ovi sto pišu o nezaposlenosti žena... Gde vi radite kada stignete komentarisati.
    (Sankaaa, 12. oktobar 2020 15:24)

    # Link komentara

  39. Kad se vrati opet joj oprosti...treca sreca :))
     (GrobarSlo, 12. oktobar 2020 15:24)

    # Link komentara

  40. Nije mogla da podnese sve te njegove glupave hitove ;)
    (Marinka, 12. oktobar 2020 15:15)

    # Link komentara

  41. Fora je sto su sve te neke zenice poznatih nezaposlene i sve se "nekako snalaze" za dzeparac, dakle sve to ide preko nekih "obaveza" i "usluga", a onda, kad im se prohte, budu ravnopravne i zahtevaju svoj deo, odstetu, alimentaciju ili ne znam sta vec.

    Zar je legalizovana prevara sa prositucijom i pljackom? Izgleda da jeste jer i majke savetuju cerke "udaj se bogato", sto je i u redu, svako radi sta voli, ali - kako onda ima neko prava da trazi "svoje"? Zar vec nije uzimao i uzeo?
    (Radovan, 12. oktobar 2020 15:12)

    # Link komentara

  42. Vrednosti zapadne civilizacije. Volim te do zadnjeg dinara.
    (neko, 12. oktobar 2020 14:11)

    Aha, a ovde kod nas sve iz ljubavi...čije li su to vrednosti ?!
     (mali uplakani, 12. oktobar 2020 15:06)

    # Link komentara

  43. Neka Andja je rekla muzu da ode kupiti hljeba i udala se za drugog.
    Poslije 3 godine taj drugi dosao onom prvom i kaze "jel Andja tu"?
    "Ma rece mi da ode kupiti hljeba pa je nema dva mjeseca"
    (//,,, 12. oktobar 2020 14:56)

    # Link komentara

  44. ja mislim da su se i prvi put rastali jer ga je prevarila i cak dobila dete s drugim. tako da ju je on nazad primio s prikolicom. ohrabruje videti da pored nas obicnih smrtnika i svetske zvezde sa brdom para mogu da budu tako bez karaktera. ovaj cak ima i kosulju poput nas obicnih smrtnika
     (petar markovic, 12. oktobar 2020 14:53)

    # Link komentara

  45. Primerak ljudskog otpada...
    (Eusebio, 12. oktobar 2020 14:31)

    # Link komentara

  46. To znaci imati stila... odes po novine i burek a vratis se sa burmom :))))
    (baneton, 12. oktobar 2020 13:32) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Vise znaci imati tonu sljama i biti dobar izvoznik istog.
    Nema ovde mesta sarkazmu.
    Lud je onaj koji takvog sljama primi nazad.
    Neki ljudi neciju slabost vide kao podsticaj.
    (Sasa, 12. oktobar 2020 14:29)

    # Link komentara

  47. Ode unuka svojim poslom :)
     (cobo, 12. oktobar 2020 14:19)

    # Link komentara

  48. Phil je mator postao za nju tacka.
     (Dokholiday, 12. oktobar 2020 14:12)

    # Link komentara

  49. Vrednosti zapadne civilizacije. Volim te do zadnjeg dinara.
     (neko, 12. oktobar 2020 14:11)

    # Link komentara

  50. Naravoucenije: ne podgrevaj jelo dva puta, drugi put zesce opece.
     (Olja, 12. oktobar 2020 14:02)

    # Link komentara

  51. “Think twice...”
    (Gojko/PFC, 12. oktobar 2020 13:58)

    # Link komentara

  52. Žene će nas uništiti.
    Sve je otišlo kvragu.
     (TedThüringen, 12. oktobar 2020 13:57)

    # Link komentara

  53. Dama pre svega
     (Bobex, 12. oktobar 2020 13:52)

    # Link komentara

  54. Verovatno je bilo "Oooh, think twice!"...
     (Jaran, 12. oktobar 2020 13:48)

    # Link komentara

  55. Тежак шљам, ако је тачно.
     (Јабучило, 12. oktobar 2020 13:33)

    # Link komentara

  56. To znaci imati stila... odes po novine i burek a vratis se sa burmom :))))
    (baneton, 12. oktobar 2020 13:32)

    # Link komentara

  57. Pa, to i jeste
    bio poslovni put.
    (gost, 12. oktobar 2020 13:28)

    # Link komentara