- Komentari -
 1. Ja ako moram da ostavim mog psa u kolima na kratko (10-15min max), ostavim ga u upaljenim kolima (remote engine start) sa vodom i grickalicama za njega. Prvo proverite da li je ljubimac stvarno u opasnosti. Prosle godine mi jedna budala razbila staklo I zvala policiju, koja je na kraju nju uhapsila jer je unistila tudju imovinu bez razloga. Zavrsila na sudu sa ogromnim troskovima za stetu, uznemiravanje cak i za traumu sto je moj pas pretrpeo. Moras da volis sudove u USA :))
  (jbb, 4. septembar 2020 16:01)

  # Link komentara

 2. U Americi u slucaju da neko ostavi psa u autu sa zatvorenim prozorima,policajci kada dodju samo razbiju stakla I oslobode psa.Posle toga vlasnika ceka igranka na sudu koju nikada nece zaboraviti.U vecini slucajeva slijedi oduzimanje psa I zabrana imanja istog.Ja licno kada je pas samnom ,ja ga na kratko ostavim u autu sa otvorenim prozorima.Inace nemam nista u autu od vrijednosti.
  (Zoran, 4. septembar 2020 01:27)

  # Link komentara

 3. savet za ljude koji požele da polome nečije staklo na autu u nameri da spasu kuče: nemojte lomiti leptir stakla !
  iako su najmanja, najskuplja su. polomite bočno. iz ličnog iskustva vam kažem.
   (nile, 3. septembar 2020 18:56)

  # Link komentara

 4. Ko je autor ovoga teksta? Svaka mu čast.... EU je spora ali dostižna. Potrebno je dosta generacija u Srbiji da se promeni da bi došli na nivo i svest o flori i fauni.
  (Made in Serbia, 3. septembar 2020 16:14)

  # Link komentara